Striparnice širom sveta
2 posters
Strana 1 od 1
Striparnice širom sveta
Jednom sam pokazao gde se snabdevam stripovima, ali nije zgoreg i ovde to učiniti.
Postavite i vi fotografije vaših omiljenih striparnica, ili onih koje ste posetili.
Postavite i vi fotografije vaših omiljenih striparnica, ili onih koje ste posetili.
manhunter- Domaćin
- Datum upisa : 20.12.2010
Broj poruka : 1318
Re: Striparnice širom sveta
odlicno hanteru!!! uvek sam hteo da otvorim ovako neki topic, al me mrzelo da trpam slike
imam stosta za pokazati moram samo naci sve to
imam, imam....Bec, Porto, ce da uslikam i Oslo, ima jos ponesto....znam da gde god da sam bio, da sam ulovio neku striparnicu al, nisam uvek slikao....
BTW, predzadnja i pred-predzadnja slika - ne vide se :(
imam stosta za pokazati moram samo naci sve to
imam, imam....Bec, Porto, ce da uslikam i Oslo, ima jos ponesto....znam da gde god da sam bio, da sam ulovio neku striparnicu al, nisam uvek slikao....
BTW, predzadnja i pred-predzadnja slika - ne vide se :(
Lord Vader89- Domaćin
- Datum upisa : 25.12.2010
Broj poruka : 2589
Re: Striparnice širom sveta
Hantere, ajde stavi makar grad u kome se striparnica nalazi :)
evo malo od mene - Bech, Vienna, Wien Negde u tvom kraju, ljudolovcu
pa jedna bas onako savrsena Da li se zove Runch! comics, ili Comic hutterer, ne mogu da se seti koja je; imaju 3 radnje u Becu, ovo je jedna od njih
i Comic treff, cije fotke preuzimam sa stripovi.com, ali se svecano zaklinjem da sam bio tamo
i, evo dokaz da sam bio tamo, jedan od albuma Life and times of Scrooge McDuck koji sam tamo pokupio
evo malo od mene - Bech, Vienna, Wien Negde u tvom kraju, ljudolovcu
pa jedna bas onako savrsena Da li se zove Runch! comics, ili Comic hutterer, ne mogu da se seti koja je; imaju 3 radnje u Becu, ovo je jedna od njih
i Comic treff, cije fotke preuzimam sa stripovi.com, ali se svecano zaklinjem da sam bio tamo
i, evo dokaz da sam bio tamo, jedan od albuma Life and times of Scrooge McDuck koji sam tamo pokupio
Lord Vader89- Domaćin
- Datum upisa : 25.12.2010
Broj poruka : 2589
Similar topics
» SMEŠNA STRANA SVETA
» Otkrice sveta u stripu
» Ženska strana sveta
» Promocija Udruženja Sveta stripa u Čačku
» Letnja nagradna igra Sveta stripa (15. 8. 2011. - 15. 9. 2011.)
» Otkrice sveta u stripu
» Ženska strana sveta
» Promocija Udruženja Sveta stripa u Čačku
» Letnja nagradna igra Sveta stripa (15. 8. 2011. - 15. 9. 2011.)
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu