Šta se čita ovih dana ?
+48
boss52
tinton
Raoul Duke
ZAGOR
Combatrock
Sneaksie Thiefsie
lixon
neomedjeni
Zlix
TruliAndedZombi
Mr Smith
Desuparez Aporez
crow
Dzek Denijels
perikle
kobra
wele
Imrahil
herbosan
goksi
Vladimir
Tex Willer
Mhejl
Силни
Snake Plissken
Rogan
Nermal
azra x.
Bruce Springsteen
legaz
cronos six
5rovic
VLADA 96
Rider of the lighting
Gil-galad
Grujah
profesor-inz
Morrison
dessa
Elesar
deecay
kasper
Woolf
manhunter
culfis
Colt
Ultras
Lord Vader89
52 posters
Strana 9 od 29
Strana 9 od 29 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 19 ... 29
Re: Šta se čita ovih dana ?
Maxi Tex - Utvrda Sahara
Odlican pocetak i razrada, navijamo za Teksa u borbi protiv legije stranaca bez da smo napustili USA
Rasplet i finis su prebrzi, obracun sa onako opakim tipovima previse lak. Svejedno, uprkos tome (i jos par detaljcica koji ne drze vodu) dobra prica.
Diso je OK crtac, ali ga ja naprosto ne volim. Pogotovo u Teksu.
Odlican pocetak i razrada, navijamo za Teksa u borbi protiv legije stranaca bez da smo napustili USA
Rasplet i finis su prebrzi, obracun sa onako opakim tipovima previse lak. Svejedno, uprkos tome (i jos par detaljcica koji ne drze vodu) dobra prica.
Morrison- Domaćin
- Datum upisa : 24.12.2010
Broj poruka : 1710
PSDZ 3.
Prva prica nam pruza prikaz meksicko-teksaskog rata, tragedije u Alamu (pa i nase, citalacke, zbog gubitka nekih junaka) i pobede...U drugoj imamo klasicnu borbu protiv nezakonitih trgovaca oruzjem.
Jos jednom bih pohvalio ovaj sjajni serijal :)
Prva prica nam pruza prikaz meksicko-teksaskog rata, tragedije u Alamu (pa i nase, citalacke, zbog gubitka nekih junaka) i pobede...U drugoj imamo klasicnu borbu protiv nezakonitih trgovaca oruzjem.
Jos jednom bih pohvalio ovaj sjajni serijal :)
Morrison- Domaćin
Morrison ::Maxi Tex - Utvrda Sahara
Ja sam od ove priče digao ruke baš zbog crteža, mada mi ni radnja nije obećavala...
Svejedno, u kolekciji je. Kada se budem ponovo navratio, prva je za čitanje posle redovne serije.
U redovnoj seriji imam nepročitane neke priče iz perioda Slobodne Dalmacije.
Hvala Bruceu, Texu i Carsonu na kompletiranju SD/LU Teksa
Malo sam neupucen,pa da li mozes da objasnis sta znaci PSDZ?
VLADA 96- Zaslužan član
- Datum upisa : 17.06.2011
Broj poruka : 394
Price sa Divljeg Zapada.
wele- Zaslužan član
- Datum upisa : 06.10.2011
Broj poruka : 383
wele ::Price sa Divljeg Zapada.
Cuo sam za to!
VLADA 96- Zaslužan član
- Datum upisa : 17.06.2011
Broj poruka : 394
Zagor KI 15.
'Satko' je prosecna prica, nista posebno.
'Zandar Pik' je vrlo lose izveden, iako je ideja odlicna. Takodje je prenatrpan gegovima.
'Satko' je prosecna prica, nista posebno.
'Zandar Pik' je vrlo lose izveden, iako je ideja odlicna. Takodje je prenatrpan gegovima.
Morrison- Domaćin
Morrisone, pročitao si ubedljivo najviše stripova ove godine
Svaka čast. Kada počnem da radim stićiću te
Ultras ::Morrisone, pročitao si ubedljivo najviše stripova ove godine
I prestici
Pa, jaGuar mi je obicno najplodniji...a bice i u februaru dobro sve mi se cini
Morrison- Domaćin
PSDZ 4.
Prva prica u ovom dvobroju mi je najslabija do sada...ratna melodrama. Druga je vrlo dobra - klasicna 'karavan' storija.
100 metaka 1.
Blago razocarenje. Osnovna ideja je vrlo dobra, ali izvedba je prilicno dosadna i predvidljiva. Ne vuce me da nastavim...ni necu.
Crtez i kolor dobri.
Teks - Crni tigar
Videvsi da crta Vila, drpio sam ovo kod Ultrasa, dok je gledao na drugu stranu. Solidno, kopka me sta ce biti dalje (Teks pobedjuje 100%)...crtez, naravno, perfektan.
Prva prica u ovom dvobroju mi je najslabija do sada...ratna melodrama. Druga je vrlo dobra - klasicna 'karavan' storija.
100 metaka 1.
Blago razocarenje. Osnovna ideja je vrlo dobra, ali izvedba je prilicno dosadna i predvidljiva. Ne vuce me da nastavim...ni necu.
Crtez i kolor dobri.
Teks - Crni tigar
Videvsi da crta Vila, drpio sam ovo kod Ultrasa, dok je gledao na drugu stranu. Solidno, kopka me sta ce biti dalje (Teks pobedjuje 100%)...crtez, naravno, perfektan.
Morrison- Domaćin
Ponovo sam pročitao par Crtanih romana iz 1962. godine!
Pročiato sam i Bonelijevog Juma Kida koji je rađen skoro u isto vreme!
Neverovatno koliko su u to vreme ti, uslovno, engleski vesterni bili bolji od Bonelijevih!
Pročiato sam i Bonelijevog Juma Kida koji je rađen skoro u isto vreme!
Neverovatno koliko su u to vreme ti, uslovno, engleski vesterni bili bolji od Bonelijevih!
kobra- Special guest star
- Datum upisa : 25.02.2011
Broj poruka : 339
Hellblazer - Prvobitni gresi
Moj prvi (a vrlo moguce i poslednji) susret sa ovim junakom...ne racunam ono mini gostovanje u Sendmenu.
Veoma, VEOMA sam razocaran ovom knjigom...Galad me je upozorio da ne citam prvi BP vec drugi (navodno bolji), ali buduci da sam ovo dobio na citanje, nisam mogao da biram.
Nemam razloga da ne verujem Andri, ali ove price su mi toliko ogadile Konstantina da ne verujem da cu u skorije vreme pozeleti da procitam jos nesto.
Uprkos elementima koji se mogu sresti i u dragom mi Dilanu (horor, ironija, melanholija, raznorazne politicke i druge teme) i koji bi trebalo da mi prijaju, desava se cudna stvar - sve to mi ovde neopisivo smeta, toliko je pateticno lose i neubedljivo, da sam sve vreme citanja osecao mesavinu besa i sramote.
Ima par pricica koje mogu dobiti kakvu-takvu prelaznu ocenu -Cekajuci coveka i Duhovi u masini pre svih, donekle i prve dve- ali ovo ostalo je za zaborav, pogotovo sramotna trashchina 'Ekstremne predrasude'...treba reci i da jos uvek nisam procitao poslednju pricu, ali tesko da mi se misljenje i nakon nje moze makar i blago popraviti.
Posebna "poslastica" ovog stripa je pripovedanje/opisivanje/naracija ovog mucenika scenariste...pa to je Derek Finegan (Nindja) na kub!
U svakom jebenom pravougaoniku (a oni cine nekih 75% scenarija) nalazimo ovakve bisere:
"njen smeh je uzbudjujuc poput samrtnog hroptaja proklete nevinosti"
"trgnuvsi se iz vrele crne saune nocnih mora, stari poznati kalemi straha se zatezu poput parazita koji mu grize creva"
"duboko sakrivena, Nergalova armija prokletih svojim uzasom glodje korenje zivota"
"razodenuta pod okrutnim pogledom istrage, lisena misterije, u svom rasklimatanom okviru prikazuje ogoljenu dusu"
etc, etc...
Aj da budem i ja u fazonu: ovakvi pakleno gorki opisi predstavljaju vulkanski dijabolicno grebanje otrovnim noktima po beskrajnoj tabli moje tanane psihe.
Ili:
Ludacki histericno mjaukanje prevejanog scenaristickog macka je moralo biti utisano bacanjem predimenzionirane cipele mog vasionskog prezira.
Da skratim, bez namere da uvredim bilo ciji ukus, moram reci da je ovaj strip najobicnije petparacko sranje.
Crtez? Apsolutno odvratan! Mislim da bi cak i oni najpotcenjeniji Boneli crtaci nogama bolje odradili artwork.
Da ne volim toliko svoj posao, mislim da bih uzeo odmor ili bolovanje nakon citanja ovog uzasa.
Moj prvi (a vrlo moguce i poslednji) susret sa ovim junakom...ne racunam ono mini gostovanje u Sendmenu.
Veoma, VEOMA sam razocaran ovom knjigom...Galad me je upozorio da ne citam prvi BP vec drugi (navodno bolji), ali buduci da sam ovo dobio na citanje, nisam mogao da biram.
Nemam razloga da ne verujem Andri, ali ove price su mi toliko ogadile Konstantina da ne verujem da cu u skorije vreme pozeleti da procitam jos nesto.
Uprkos elementima koji se mogu sresti i u dragom mi Dilanu (horor, ironija, melanholija, raznorazne politicke i druge teme) i koji bi trebalo da mi prijaju, desava se cudna stvar - sve to mi ovde neopisivo smeta, toliko je pateticno lose i neubedljivo, da sam sve vreme citanja osecao mesavinu besa i sramote.
Ima par pricica koje mogu dobiti kakvu-takvu prelaznu ocenu -Cekajuci coveka i Duhovi u masini pre svih, donekle i prve dve- ali ovo ostalo je za zaborav, pogotovo sramotna trashchina 'Ekstremne predrasude'...treba reci i da jos uvek nisam procitao poslednju pricu, ali tesko da mi se misljenje i nakon nje moze makar i blago popraviti.
Posebna "poslastica" ovog stripa je pripovedanje/opisivanje/naracija ovog mucenika scenariste...pa to je Derek Finegan (Nindja) na kub!
U svakom jebenom pravougaoniku (a oni cine nekih 75% scenarija) nalazimo ovakve bisere:
"njen smeh je uzbudjujuc poput samrtnog hroptaja proklete nevinosti"
"trgnuvsi se iz vrele crne saune nocnih mora, stari poznati kalemi straha se zatezu poput parazita koji mu grize creva"
"duboko sakrivena, Nergalova armija prokletih svojim uzasom glodje korenje zivota"
"razodenuta pod okrutnim pogledom istrage, lisena misterije, u svom rasklimatanom okviru prikazuje ogoljenu dusu"
etc, etc...
Aj da budem i ja u fazonu: ovakvi pakleno gorki opisi predstavljaju vulkanski dijabolicno grebanje otrovnim noktima po beskrajnoj tabli moje tanane psihe.
Ili:
Ludacki histericno mjaukanje prevejanog scenaristickog macka je moralo biti utisano bacanjem predimenzionirane cipele mog vasionskog prezira.
Da skratim, bez namere da uvredim bilo ciji ukus, moram reci da je ovaj strip najobicnije petparacko sranje.
Crtez? Apsolutno odvratan! Mislim da bi cak i oni najpotcenjeniji Boneli crtaci nogama bolje odradili artwork.
Da ne volim toliko svoj posao, mislim da bih uzeo odmor ili bolovanje nakon citanja ovog uzasa.
Morrison- Domaćin
Zagor 'Prijatna tacka'
Zavrsetak price sa Stivenovim povratkom i Hagotovim dolaskom (nekih 50ak stranica) je vrlo verovatno nesto najgore sto sam procitao od ovog junaka...gluposti, besmislice i idiotarije, smenjujuci se, vode neizvesnu a ipak strasno dosadnu trku. Bruka.
Pocetak price o Mortimerovom povratku je susta suprotnost, veoma dobro osmisljen i zanimljiv...od detinjstva nisam nekog Zagora iscekivao sa vecim nestrpljenjem kao VC broj 54.
Zavrsetak price sa Stivenovim povratkom i Hagotovim dolaskom (nekih 50ak stranica) je vrlo verovatno nesto najgore sto sam procitao od ovog junaka...gluposti, besmislice i idiotarije, smenjujuci se, vode neizvesnu a ipak strasno dosadnu trku. Bruka.
Pocetak price o Mortimerovom povratku je susta suprotnost, veoma dobro osmisljen i zanimljiv...od detinjstva nisam nekog Zagora iscekivao sa vecim nestrpljenjem kao VC broj 54.
Morrison- Domaćin
Morrison ::Hellblazer - Prvobitni gresi
Pročitaj ipak i Opasne navike, pa onda sudi...! To je pravi Kosta.
Gil-galad- Domaćin
- Datum upisa : 31.01.2011
Broj poruka : 2104
Moracu...Gruja me ucenio nedonosenjem 6og Pricera
Morrison- Domaćin
Pročitao 100 metaka "Prvi trgni, poslednji plaćaj" - znao sam da će mi se svideti.
Gomilica Komandantova Markova: 1020 Pobuna, 1024 Nerascisceni racuni, 1063 Besmrtnici. Nisam citao Marka odavno, i prijatno sam iznenadjen kvalitetom prica...sjajan strip za mladju populaciju, vrlo dobro snalazenje (u tom trenutku veoma uhodanih, s obzirom da je kraj serijala bio jako blizu) scenarista...uvod, razrada/zaplet, rasplet na svega 66 stranica su vrlo fino spakovani. Dobri momci trijumfuju, losi nagrabuse, zlocin se ne isplati, +gegovi - sta cete vise...pravo stivo za klince.
Morrison- Domaćin
Cita se "KISA", revija dobrog stripa br. 3.
Procitao 2 vrlo dobra stripica: "Bez naslova" i "Ispisnici", kao i potresnu rise 'n' fall storiju "Kako se kalio ZZCP"
Procitao 2 vrlo dobra stripica: "Bez naslova" i "Ispisnici", kao i potresnu rise 'n' fall storiju "Kako se kalio ZZCP"
Morrison- Domaćin
Završavam treću knjigu Mister No i planiram da se posle bacim na Konana 2!
perikle- Ističe se
- Datum upisa : 15.02.2012
Broj poruka : 268
Zagor: Pun mesec, Tamnocrvena krv, Ljudi vukovi (3 u 1) ...kolekcionarsko izdanje ZS.
Danas na TV čuh tipa koji je najavio Bonelijevog Napoleona u Srbiji ali ne čuh kada niti znam koji je izdavač u pitanju a taj što je najavljivao je proćelav sa bradicom, ako to nekome nešto znači.
perikle- Ističe se
perikle ::Danas na TV čuh tipa koji je najavio Bonelijevog Napoleona u Srbiji ali ne čuh kada niti znam koji je izdavač u pitanju a taj što je najavljivao je proćelav sa bradicom, ako to nekome nešto znači.
Znači, u Srbiji biće pokrivena kompletna Boneli produkcija.
Može li ovo naše tržište da izdrži tolike Bonelije?
perikle- Ističe se
Nase trziste je tragikomicno...
CItam Asterikse trenutno, onaj integralcic sto je stigao, jupi.
CItam Asterikse trenutno, onaj integralcic sto je stigao, jupi.
Snake Plissken- Zaslužan član
- Datum upisa : 06.06.2011
Broj poruka : 619
Strana 9 od 29 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 19 ... 29
Similar topics
» KIŠA - revija dobrog stripa - broj 1
» Međunarodna strip konferencija "Kragujevac, godine prve"
» Čita li ko strip svesčice?
» Strip - sličica dana
» Međunarodna strip konferencija "Kragujevac, godine prve"
» Čita li ko strip svesčice?
» Strip - sličica dana