Spajdermen
+11
Desuparez Aporez
Bat Baterton
Imrahil
Силни
Snake Plissken
Gil-galad
VLADA 96
Lord Vader89
Elesar
Woolf
Ultras
15 posters
Strana 2 od 5
Strana 2 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kolekcija
Ovaj lik prodaje celu kolekciju, pa izvolite
Doduše, video je postavljen 18 februara
Ovaj drugi tip takođe ima sve ali me baš nervira (iz nekog razloga )
Doduše, video je postavljen 18 februara
Ovaj drugi tip takođe ima sve ali me baš nervira (iz nekog razloga )
Re: Spajdermen
Strip nisam nikad čitao, ali pošto nabavih dva trejda ultimate spajdija u razmeni sa gazdom ovog foruma videću uskoro i kakav je
Imrahil- Zaslužan član
- Datum upisa : 02.03.2011
Broj poruka : 312
Kod Miroslava neka rasprodaja, između ostalog i ovaj odlični Spidey za svega 750 dinara!
http://www.alanford.co.rs/stripovi/stripovi.php?naslov=Spider-Man+%26+Crna+Ma%C4%8Dka&pripadnost=Albumi%20-%20doma%C4%87i%20i%20strani%20autori
(Ovo je više nego 50% popusta!)
Ko može da uzme, neka ne propušta!
http://www.alanford.co.rs/stripovi/stripovi.php?naslov=Spider-Man+%26+Crna+Ma%C4%8Dka&pripadnost=Albumi%20-%20doma%C4%87i%20i%20strani%20autori
Gil-galad- Domaćin
- Datum upisa : 31.01.2011
Broj poruka : 2104
Gil-galad ::Kod Miroslava neka rasprodaja, između ostalog i ovaj odlični Spidey za svega 750 dinara!
Interesantno, ovo inače ne bih primetio, hvala.
Da li si čitao ovo konkretno izdanje, kakav je prevod?
Bat Baterton- Novajlija
- Datum upisa : 01.12.2011
Broj poruka : 39
Da, s tim što će Marvel Knights Spidey doživeti drugi, odnosno treći nastavak na Sveti Nikad... Da se neko ne zezne, pa kupi...
Spidey i Crna Mačka, on the other hand, jedno od najboljih izdanja poslednjih godina.
Spidey i Crna Mačka, on the other hand, jedno od najboljih izdanja poslednjih godina.
Gil-galad- Domaćin
Gil-galad ::
Ubedio si me
Sutra, prekosutra, idem u AF!
Bat Baterton- Novajlija
Bat Baterton ::Ubedio si me
Imaš, nekoliko postova iznad i recenziju tog mini serijala. Priča dobra, crtež perfektan, 750 dinara - gde ćeš veću preporuku
Ultras ::Bat Baterton ::Ubedio si me
Imaš, nekoliko postova iznad i recenziju tog mini serijala. Priča dobra, crtež perfektan, 750 dinara - gde ćeš veću preporuku
Da, video sam, još jedna preporuka i fantastičan crtež
Jedino što ne volim kada trpaju više superheroja u jedan strip, ali nije mi to toliko velika mana.
Bat Baterton- Novajlija
Sigurno nije adekvatno poređenje, ali ako ti se dopao recimo Ubistveni vic (to kažem jer je nedavno izdat, a isti je žanr), a verujem da jeste, onda mislim da će i ovo.
Atipična (za Spideya), gorka i teška priča, iako superherojska. A ipak veoma zabavna (prva polovina makar) i odlično nacrtana.
Rekoh u jednom komentaru iznad, mogla je ova tema biti mnogo bolje obrađena u nekom drugom serijalu ili čak grafičkom romanu sa nekim novim likovima, ne superherojima, ali dobro... Kod nas je ionako izdato (pre)malo Marvel i DC naslova, te ovome ipak ide veliki plus. Nadam se da će ti se dopasti, zaista.
Atipična (za Spideya), gorka i teška priča, iako superherojska. A ipak veoma zabavna (prva polovina makar) i odlično nacrtana.
Rekoh u jednom komentaru iznad, mogla je ova tema biti mnogo bolje obrađena u nekom drugom serijalu ili čak grafičkom romanu sa nekim novim likovima, ne superherojima, ali dobro... Kod nas je ionako izdato (pre)malo Marvel i DC naslova, te ovome ipak ide veliki plus. Nadam se da će ti se dopasti, zaista.
Gil-galad- Domaćin
Gil-galad ::Kod nas je ionako izdato (pre)malo Marvel i DC naslova, te ovome ipak ide veliki plus. Nadam se da će ti se dopasti, zaista.
Baš iz tog razoga (malo izdanja) ... kada malo bolje razmislim, ovo je najbolje izdanje Spajdermena (i priča i pakovanje) u ex-YU - ubedljivo !
Gil-galad ::Sigurno nije adekvatno poređenje, ali ako ti se dopao recimo Ubistveni vic (to kažem jer je nedavno izdat, a isti je žanr), a verujem da jeste, onda mislim da će i ovo.
Jeste, veoma!
Bat Baterton- Novajlija
to je neko sranje za decu, izgleda
Lord Vader89- Domaćin
- Datum upisa : 25.12.2010
Broj poruka : 2589
Lord Vader89 ::to je neko sranje za decu, izgleda
Pa deca i treba da čitaju a ne matorci kao ti i ja
Ovo mi liči na onaj Spectacular Spider-Man koji je izdavao Bookglobe (a možda i dalje ide).
i ti mozda jesi matorac, necu da ti sporim
al mene da ne trpas u te krugove
Lord Vader89- Domaćin
- Datum upisa : 25.12.2010
Broj poruka : 2589
Bat Baterton ::Ultras ::Bat Baterton ::Ubedio si me
Da, video sam, još jedna preporuka i fantastičan crtež
Jedino što ne volim kada trpaju više superheroja u jedan strip, ali nije mi to toliko velika mana.
Svojevremeno sam nabavio ovo izdanje iako nisam neki fan Marvel-a,ali moram reći da su priča i prevod sasvim solidni,crtež odličan i sve to sjajno "upakovano" u HC formi tako da,ako nešto znači, preporuka i sa moje strane.
Desuparez Aporez- Ističe se
- Datum upisa : 04.01.2012
Broj poruka : 273
Desuparez Aporez ::Svojevremeno sam nabavio ovo izdanje iako nisam neki fan Marvel-a,ali moram reći da su priča i prevod sasvim solidni,crtež odličan i sve to sjajno "upakovano" u HC formi tako da,ako nešto znači, preporuka i sa moje strane.
Dodajmo i to da se izdanje rasprodalo u Alan Fordu
Baš da vidimo jel Bat stigao da ga kupi
Lord Vader89 ::i ti mozda jesi matorac, necu da ti sporim
Ultras ::Desuparez Aporez ::Svojevremeno sam nabavio ovo izdanje iako nisam neki fan Marvel-a,ali moram reći da su priča i prevod sasvim solidni,crtež odličan i sve to sjajno "upakovano" u HC formi tako da,ako nešto znači, preporuka i sa moje strane.
Ne
Video sam još pre nekoliko dana, kada sam hteo da svratim do AF, da ga više nema u onoj ponudi na početnoj strani. Jbg, smorio sam se...
Bat Baterton- Novajlija
Придружујем се Ово ниси требао да пропустишBat Baterton ::Ne
Video sam još pre nekoliko dana, kada sam hteo da svratim do AF, da ga više nema u onoj ponudi na početnoj strani. Jbg, smorio sam se...
Bat Baterton ::Ultras ::Desuparez Aporez ::Svojevremeno sam nabavio ovo izdanje iako nisam neki fan Marvel-a,ali moram reći da su priča i prevod sasvim solidni,crtež odličan i sve to sjajno "upakovano" u HC formi tako da,ako nešto znači, preporuka i sa moje strane.
Ne
Šteta...
Desuparez Aporez- Ističe se
- Datum upisa : 04.01.2012
Broj poruka : 273
Strana 2 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strana 2 od 5
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu