Test vremena, aktuelno: The Beastmaster (1982.)
Strana 6 od 6
Strana 6 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Test vremena, aktuelno: The Beastmaster (1982.)
uh, Dzek Nikolson
za film 9 / 10
mislim da se ovaj film ponovo vraća u modu

crow- Domaćin
- Datum upisa : 05.11.2011
Broj poruka : 959
Znaš kako, u najvećem broju tekstova posvećenih The Dark Knight Rises i uopšte Nolanovom Batmanu, ljudi pođu od Burtona (ili se vrate na njegove filmove)...
Ja sam ih pogledao nakon TDKR onako, za svoju dušu... A posle sam ih pogledao još jednom zbog jednog odličnog teksta, gde se pominju neki detalji koje uopšte ranije nisam primetio.

Gil-galad- Domaćin
- Datum upisa : 31.01.2011
Broj poruka : 2104
Niko drugi nije gledao Batmana???
A ovo?
Jedan od najlepših filmova koji se mogao naći svojevremeno u mom video klubu... I jedan od najboljih fantasy filmova u istoriji kinematografije.

A ovo?
Jedan od najlepših filmova koji se mogao naći svojevremeno u mom video klubu... I jedan od najboljih fantasy filmova u istoriji kinematografije.

Gil-galad- Domaćin
Jesam ja,sve :P
Volim Bartonovog Betmena ali prednost dajem Nolanovom,prevagao je zbog neponovljivog Hita Ledzera,mada je i Nikolson bio fenomenalan kao Dzoker.Bejl(ne Geret
) je bolji Betmen oood...Kiton bjese? 
Volim Bartonovog Betmena ali prednost dajem Nolanovom,prevagao je zbog neponovljivog Hita Ledzera,mada je i Nikolson bio fenomenalan kao Dzoker.Bejl(ne Geret

wele- Zaslužan član
- Datum upisa : 06.10.2011
Broj poruka : 383
Gospodar zveri. Gledao sam ga samo jednom, kao klinjo, tada mi je bio neverovatan. Nemam pojma kakav bi utisak ostavio danas, možda je bolje da ne proveravam. Sećam se da me je nastavak žestoko razočarao.
neomedjeni- Zaslužan član
- Datum upisa : 26.06.2012
Broj poruka : 323
Odlican mi je bio 'Gospodar zveri' nekada...sto kaze Neomedjeni, nisam siguran kako bih sad reagovao...
Moram istaci Tanju Roberts kao jednu od najseksepilnijih dama uopste...taj dekolte, te oci, usne, kosa...mhhh odoh pod hladan tus
Moram istaci Tanju Roberts kao jednu od najseksepilnijih dama uopste...taj dekolte, te oci, usne, kosa...mhhh odoh pod hladan tus

Morrison- Domaćin
- Datum upisa : 24.12.2010
Broj poruka : 1710
Ako danas još uvek volite Conana (nadam se da volite taj film, prvi, Miliusov), volećete i Beastmastera.
Nema mnogo specijalnih efekata koji bi danas bili zastareli, što je problem sa velikim brojem sf-ova.

Gil-galad- Domaćin
Okej mi je prvi Konan. Hm, kad tako postaviš stvari, možda bih i mogao da odrizikujem još jedno gledanje. Ono što me plaši je da će mi film danas biti prenaivna bajka, jer bajka i jeste, za razliku od filmske verzije Konana.
Opusti se i uživaj, bre.

Gil-galad- Domaćin
I to što kažeš.
Strana 6 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 6 od 6
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|