Petar Aladžić, intervju, bibliografija, biografija
3 posters
Strana 1 od 1
Petar Aladžić, intervju, bibliografija, biografija
Nakon intervjua sa Tozom Obradovićem, pozivamo vas da pročitate intervju sa još jednim vrsnim scenaristom - Petrom Aladžićem. On je autor stripova koje smo svi čitali tokom 1980-ih - Velikog Bleka, Luna Kralja Ponoći, Tarzana... ali i pomalo nepravedno zaboravljenih stripova Partizan Goran i Večernja akcija.
U intervjuu ćete možda samo naslutiti koliko je Pera divan čovek, pored toga što je i odličan scenarista.
Takođe vas pozivamo da pročitate i njegovu biografiju i kompletnu bibliografiju na sajtu: www.vojvodjanskistrip.com
U intervjuu ćete možda samo naslutiti koliko je Pera divan čovek, pored toga što je i odličan scenarista.
Takođe vas pozivamo da pročitate i njegovu biografiju i kompletnu bibliografiju na sajtu: www.vojvodjanskistrip.com
Osim- Ističe se
- Datum upisa : 07.04.2011
Broj poruka : 132
Re: Petar Aladžić, intervju, bibliografija, biografija
Odlicno Osime. Jos jedan sjajan materijal za ave ljubitelje YU stripa, odnosno novosadskog stripa. Petar Aladzic je zaista `80-ih godina bio prodiktivan autor, steta sto nije nastavio strip karijeru.
Interesantan mi je njegov san o sreci!
Interesantan mi je njegov san o sreci!
culfis- Zaslužan član
- Datum upisa : 23.12.2010
Broj poruka : 1167
Re: Petar Aladžić, intervju, bibliografija, biografija
Osim je krenuo u ogroman posao, ali kako sam u njemu video jednu ogromnu ljubav prema domaćem stripu, a ujedno i neverovatnu energiju koju je spreman da pusti u službu devete umetnosti, verujem da će u potpunosti uspeti...
kobra- Special guest star
- Datum upisa : 25.02.2011
Broj poruka : 339
Similar topics
» Petar Meseldžija - intervju, bibliografija, biografija
» Dejan Nenadov - intervju, bibliografija i biografija
» Duda Vukojev - Intervju, bibliografija, biografija
» Marinko Lebović - intervju, bibliografija i biografija
» Sibin Slavković - intervju, biografija i bibliografija
» Dejan Nenadov - intervju, bibliografija i biografija
» Duda Vukojev - Intervju, bibliografija, biografija
» Marinko Lebović - intervju, bibliografija i biografija