Anketa - Veseli četvrtak!
+19
dessa
kasper
Grujah
goksi
Bat Baterton
marinac
Jasko
Woolf
Tex Willer
Elesar
Gil-galad
Morrison
Mhejl
VLADA 96
Bruce Springsteen
Lord Vader89
Snake Plissken
Силни
Ultras
23 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Anketa - Veseli četvrtak!
- Mnoge ljubitelje stripa u Srbiji je baš Veseli četvrtak ponovo vratio stripu a sa druge strane mnogi su počeli da čitaju stripove zahvaljujući ovom izdavaču. Da li ste to baš Vi ?
Ne.
- kakav status uživaju izdanja Veselog četvrtka u vašoj kolekciji ?
Ravnopravan.
- koja Vam je edicija najdraža ?
Redovni Dilan Dog i tovljeni Mister No.
- a koja najomraženija ?
Koekcionarski DD, jer neam pare da ga pratim.
- navedite edicije koje sakupljate !
DD
DD SB
MNO (ne baš redovno )
MNO kol.
Dragonero
LP
TT
ponešto od albuma
i tek ponešto od ZOP.
- da li ste zadovoljni odabirom stripova koji izlaze u izdanju Veselog četvrtka ?
Ako gledam po ovome što sakupljam i ne baš.
Nastavljam drugi dan. Zajebana su pitanja a nisam stigao od ovih praznika da se malo bolje pripremim.
- da li ste zadovoljni kvalitetom samih izdanja ?
- da li izdanja Veselog četvrtka kupujete na kiosku, u Trafikama ili na neki treći način ?
- ako ste član kluba čitalaca Veselog četvrtka koliko iznosi vaš ostvareni popust ?
- ako nije tajna koliko ste zvanično (prema evidenciji Veselog četvrtka) potrošili novca za njihova izdanja ?
- koje stripove želite da vidite u izdanju Veselog četvrtka ?
- da li Vam smeta usporenje pojedinih izdanja ili smatrate da je to pravi potez izdavača ?
- primedbe izdavaču !
- predlozi izdavaču !
- pohvale izdavaču !
dessa- Ističe se
- Datum upisa : 23.01.2011
Broj poruka : 243
- Mnoge ljubitelje stripa u Srbiji je baš Veseli četvrtak
ponovo vratio stripu a sa druge strane mnogi su počeli da čitaju
stripove zahvaljujući ovom izdavaču. Da li ste to baš Vi ?
Počeo sa ZS i LMS davno, davno...Ali su me veseljaci ponovo podstakli na čitanje, i naravno ono pravo skuplanje stripova (odlično očuvane cele kolekcije stripova, ne samo od VČ naravno).
Osim izdanja Zagora koji su na najvidnijem mestu na policama (prvenstveno mislim na Zagor Biblioteku), ravnopravna su sa ostalim kiosk izdanjima.
Biblioteka Zagor...mada su i odabrane priče izuzetne.
- a koja najomraženija ?
Nema takvih, jedino ima onih koje ne skupljam.
Zagor Biblioteka
Zagor redovni
Zagor SP
Zagor OP
Čiko SP
Mister No redovni
Mister No KI
Tex redovni
Tex KI
Brad Baron
Dampyr
K.Mark SP
Leo Pulp
Talični Tom
Dragonero
- da li ste zadovoljni odabirom stripova koji izlaze u izdanju Veselog četvrtka ?
Uglavnom, mada mislim da bi trebalo da pokrenu neke nove edicije/junake.
Hmm...kako kad. Primedba na otisak u redovnim izdanjima!
- da li izdanja Veselog četvrtka kupujete na kiosku, u Trafikama ili na neki treći način ?
Isključivo u trafikama !!!
- ako ste član kluba čitalaca Veselog četvrtka koliko iznosi vaš ostvareni popust ?
30%
- ako nije tajna koliko ste zvanično (prema evidenciji Veselog četvrtka) potrošili novca za njihova izdanja ?
Pojima nemam, nešto preko 70.000 valjda..!?
Djil, Rahan, Marti Misterija KI (debeljko) od početka, Iznogud...
- da li Vam smeta usporenje pojedinih izdanja ili smatrate da je to pravi potez izdavača ?
Naravno da mi smeta!
Po meni nema opravdanja za takve poteze.
- primedbe izdavaču !
Kvalitet štampe (otiska), usporenje nekih izdanja, neozbiljnost u kontaktu sa čitaocima, bezvezni sajt...
- predlozi izdavaču !
Popraviti kvalitet izdanja, uspostaviti brži ritam izlaženja, krenuti sa novim edicijama...
- pohvale izdavaču !
Na kraju ipak sve pohvale za entuzijazam, za sve do sada uradjeno, za povratak stripa na velika vrata kod nas.
Mnoge ljubitelje stripa u Srbiji je baš Veseli četvrtak ponovo vratio stripu a sa druge strane mnogi su počeli da čitaju stripove zahvaljujući ovom izdavaču. Da li ste to baš Vi ?
- Zanimljivo je da sam se stripovima vratio maltene iste nedelje kada je VC izdao prvi strip i to sasvim slucajno. Znam da sam isao do Darkvuda da uzmem Dzimi gitaru, jer sam hteo da jurim stare stripove. Kada sam se vracao kuci video sam nekog ulicnog prodavca, i video Zagorov strip. On mi je objasnio da ce svake nedelje izlaziti, da ima cetiri junaka da je to povratak stripova na kioske. Koincidencija. Ipak da nije VC-a i dan danas bi jurio samo stare ZS i LMS.
Kakav status uživaju izdanja Veselog četvrtka u vašoj kolekciji ?
Kada sam poceo da ih kupujem uzivali su izuzetan status u smislu da su to bila jedina izdanja, pored onih sa aukcija, koja sam kupovao. Sa povecanjem ponude pojedina izdanja su dobijala prioritet, dok neke polako prestajem da kupujem, jer mi ponestaje mesta.
Koja Vam je edicija najdraža ?
Definitivno OP i KKZ i KKDD. Uzimam i superteskase Texa i Mister Noa.
A koja najomraženija ?
Nemam omrazeno izdanje, ali je za mene Bred Baron veliko razocarenje. Mogao je da bude sjajan strip, a ispade neka splacina. Ovo mislim samo na radnju, za sta VC nije odgovoran.
Navedite edicije koje sakupljate !
Lakse mi je da navedem sta ne skupljam. Ne uzimam Markove specijale, a prestao sam sa redovnim Texom i Mister Noom. Dok ovu prvu ne nameravam da kupujem, Texa i Mr Noa sam se odrekao u trenucima najteze finansijske krize u mom novcaniku. Planiram da nadoknadim propusteno. MOram da priznam da ne kupujem ni strip albume.
Da li ste zadovoljni odabirom stripova koji izlaze u izdanju Veselog četvrtka ?
Sada kada su me razmazili spektrom ponude, sada uvek postoji nada da ce ponuditi jos nesto vise. To je kada ti posle nekog vremena rastu apetiti.
Da li ste zadovoljni kvalitetom samih izdanja ?
Neko mi je ranije rekao da imam niske standarde kada je u pitanju kvalitet. Nemam zamerki pre svega kada je dizajn u pitanju i ne interesuje me sto famozni Blazina nije stavio lodo 2,5 milimetra u levo, i sto cenu nije centrirao da bude pola milimetra udesno. Da skratim, zadovoljan sam kvalitetom.
Da li izdanja Veselog četvrtka kupujete na kiosku, u Trafikama ili na neki treći način ?
Strikno kupujem u Trafikantu.
Ako ste član kluba čitalaca Veselog četvrtka koliko iznosi vaš ostvareni popust ?
30 posto
Ako nije tajna koliko ste zvanično (prema evidenciji Veselog četvrtka) potrošili novca za njihova izdanja ?
Do sada je kupljen 241 strip ukupno potroseno 80,494.00 din. U jednom periodu dva drugara su uzimala na moju karticu pre nego sto su postali clanovi kluba citalaca.
Koje stripove želite da vidite u izdanju Veselog četvrtka ?
Voleo bi da oni nastave serijale Belog puta. Ja sam poceo sa Propovednikom i Konstantinom, nadam se da ce se to nastaviti. Mada to bi bolje pristajalo darkvudu, VC bi mogao neku superherojstinu.
Da li Vam smeta usporenje pojedinih izdanja ili smatrate da je to pravi potez izdavača ?
Ja prvi podrzavam usporenje izdanja. Jednostavno situacija nije ista kao pre cetiri godine, manje je para i teze je ispratiti sve. Da nisu usporili ja bi danas bio u debelom zaostataku za mnoge stripove. OVako sam dosta nadoknadio, jos nekoliko stripova mi fali da kompletiram KIZ i KiDD, a tu sam bio u velikom zaostatku.
Primedbe izdavaču !
Nista posebno. Mogu jedino da zamerim da nisu sve Trafike podjednako snabdevene. U Sarajevskoj sam jedva nasao jedan broj KiZ. Imali su samo dva primerka od kojih je jedan bio zesce ostecen.
Predlozi izdavaču !
Da nadje nacin da prodaje stripove i nasoj dijaspori. Klinci zaboravljaju jezik, a zna se da nisu previse zainteresovani za knjige. Ukoliko postoji nacin da se ogranicena kolicina salje u inostranstvo, mozda bi moglo dobro i da se zaradi.
Pohvale izdavaču !
Ja sam spreman za hvalospeve. Najcesce je VC na udaru i to zbog sitnica, ponekad se ljudi sete i da ih pohvale sto u ovo vreme, u Srbiji i dalje guraju sa stripovima.
- Zanimljivo je da sam se stripovima vratio maltene iste nedelje kada je VC izdao prvi strip i to sasvim slucajno. Znam da sam isao do Darkvuda da uzmem Dzimi gitaru, jer sam hteo da jurim stare stripove. Kada sam se vracao kuci video sam nekog ulicnog prodavca, i video Zagorov strip. On mi je objasnio da ce svake nedelje izlaziti, da ima cetiri junaka da je to povratak stripova na kioske. Koincidencija. Ipak da nije VC-a i dan danas bi jurio samo stare ZS i LMS.
Kakav status uživaju izdanja Veselog četvrtka u vašoj kolekciji ?
Kada sam poceo da ih kupujem uzivali su izuzetan status u smislu da su to bila jedina izdanja, pored onih sa aukcija, koja sam kupovao. Sa povecanjem ponude pojedina izdanja su dobijala prioritet, dok neke polako prestajem da kupujem, jer mi ponestaje mesta.
Koja Vam je edicija najdraža ?
Definitivno OP i KKZ i KKDD. Uzimam i superteskase Texa i Mister Noa.
A koja najomraženija ?
Nemam omrazeno izdanje, ali je za mene Bred Baron veliko razocarenje. Mogao je da bude sjajan strip, a ispade neka splacina. Ovo mislim samo na radnju, za sta VC nije odgovoran.
Navedite edicije koje sakupljate !
Lakse mi je da navedem sta ne skupljam. Ne uzimam Markove specijale, a prestao sam sa redovnim Texom i Mister Noom. Dok ovu prvu ne nameravam da kupujem, Texa i Mr Noa sam se odrekao u trenucima najteze finansijske krize u mom novcaniku. Planiram da nadoknadim propusteno. MOram da priznam da ne kupujem ni strip albume.
Da li ste zadovoljni odabirom stripova koji izlaze u izdanju Veselog četvrtka ?
Sada kada su me razmazili spektrom ponude, sada uvek postoji nada da ce ponuditi jos nesto vise. To je kada ti posle nekog vremena rastu apetiti.
Da li ste zadovoljni kvalitetom samih izdanja ?
Neko mi je ranije rekao da imam niske standarde kada je u pitanju kvalitet. Nemam zamerki pre svega kada je dizajn u pitanju i ne interesuje me sto famozni Blazina nije stavio lodo 2,5 milimetra u levo, i sto cenu nije centrirao da bude pola milimetra udesno. Da skratim, zadovoljan sam kvalitetom.
Da li izdanja Veselog četvrtka kupujete na kiosku, u Trafikama ili na neki treći način ?
Strikno kupujem u Trafikantu.
Ako ste član kluba čitalaca Veselog četvrtka koliko iznosi vaš ostvareni popust ?
30 posto
Ako nije tajna koliko ste zvanično (prema evidenciji Veselog četvrtka) potrošili novca za njihova izdanja ?
Do sada je kupljen 241 strip ukupno potroseno 80,494.00 din. U jednom periodu dva drugara su uzimala na moju karticu pre nego sto su postali clanovi kluba citalaca.
Koje stripove želite da vidite u izdanju Veselog četvrtka ?
Voleo bi da oni nastave serijale Belog puta. Ja sam poceo sa Propovednikom i Konstantinom, nadam se da ce se to nastaviti. Mada to bi bolje pristajalo darkvudu, VC bi mogao neku superherojstinu.
Da li Vam smeta usporenje pojedinih izdanja ili smatrate da je to pravi potez izdavača ?
Ja prvi podrzavam usporenje izdanja. Jednostavno situacija nije ista kao pre cetiri godine, manje je para i teze je ispratiti sve. Da nisu usporili ja bi danas bio u debelom zaostataku za mnoge stripove. OVako sam dosta nadoknadio, jos nekoliko stripova mi fali da kompletiram KIZ i KiDD, a tu sam bio u velikom zaostatku.
Primedbe izdavaču !
Nista posebno. Mogu jedino da zamerim da nisu sve Trafike podjednako snabdevene. U Sarajevskoj sam jedva nasao jedan broj KiZ. Imali su samo dva primerka od kojih je jedan bio zesce ostecen.
Predlozi izdavaču !
Da nadje nacin da prodaje stripove i nasoj dijaspori. Klinci zaboravljaju jezik, a zna se da nisu previse zainteresovani za knjige. Ukoliko postoji nacin da se ogranicena kolicina salje u inostranstvo, mozda bi moglo dobro i da se zaradi.
Pohvale izdavaču !
Ja sam spreman za hvalospeve. Najcesce je VC na udaru i to zbog sitnica, ponekad se ljudi sete i da ih pohvale sto u ovo vreme, u Srbiji i dalje guraju sa stripovima.
regar- Novajlija
- Datum upisa : 15.01.2011
Broj poruka : 15
Mnoge ljubitelje stripa u Srbiji je baš Veseli četvrtak ponovo vratio stripu a sa druge strane mnogi su počeli da čitaju stripove zahvaljujući ovom izdavaču. Da li ste to baš Vi ?
Ne. Stripove sam citao i pre VČ.
kakav status uživaju izdanja Veselog četvrtka u vašoj kolekciji ?
Veoma vazan.
koja Vam je edicija najdraža ?
Zagor redovna serija.
a koja najomraženija ?
Ne postoji.
navedite edicije koje sakupljate !
Zagor (redovna serija, specijal) sve brojeve.
Zagor (odabrane price) neke brojeve, ne sve.
Tex (redovna serija) sve brojeve.
Mister No KI, neke brojeve.
Dragonero.
Komadant Mark (specijal) neke brojeve.
da li ste zadovoljni odabirom stripova koji izlaze u izdanju Veselog četvrtka ?
Da.
da li ste zadovoljni kvalitetom samih izdanja ?
Da.
da li izdanja Veselog četvrtka kupujete na kiosku, u Trafikama ili na neki treći način ?
U pocetku sam kupovao na kioscima, kad je pokrenut klub citalaca onda u trafikama.
ako ste član kluba čitalaca Veselog četvrtka koliko iznosi vaš ostvareni popust ?
25%
ako nije tajna koliko ste zvanično (prema evidenciji Veselog četvrtka) potrošili novca za njihova izdanja ?
Stvarno ne znam.
koje stripove želite da vidite u izdanju Veselog četvrtka ?
Saguaro. Ako ga objavi VČ cena ce biti povoljna, ako objavi neki drugi izdavac cena ce biti mnogo veca.
da li Vam smeta usporenje pojedinih izdanja ili smatrate da je to pravi potez izdavača ?
Ne, to je prilagodjavanje zahtevima trzista . Bolje da se uspori izlazak izdanja, nego da izdanje prestane da izlazi.
primedbe izdavaču !
Nista.
predlozi izdavaču !
Prvo, Saguaro.
Drugo, odrzite sadasnje cene svih izdanja.
pohvale izdavaču !
Da. Pohvale za izbor stripova i cene.
Ne. Stripove sam citao i pre VČ.
kakav status uživaju izdanja Veselog četvrtka u vašoj kolekciji ?
Veoma vazan.
koja Vam je edicija najdraža ?
Zagor redovna serija.
a koja najomraženija ?
Ne postoji.
navedite edicije koje sakupljate !
Zagor (redovna serija, specijal) sve brojeve.
Zagor (odabrane price) neke brojeve, ne sve.
Tex (redovna serija) sve brojeve.
Mister No KI, neke brojeve.
Dragonero.
Komadant Mark (specijal) neke brojeve.
da li ste zadovoljni odabirom stripova koji izlaze u izdanju Veselog četvrtka ?
Da.
da li ste zadovoljni kvalitetom samih izdanja ?
Da.
da li izdanja Veselog četvrtka kupujete na kiosku, u Trafikama ili na neki treći način ?
U pocetku sam kupovao na kioscima, kad je pokrenut klub citalaca onda u trafikama.
ako ste član kluba čitalaca Veselog četvrtka koliko iznosi vaš ostvareni popust ?
25%
ako nije tajna koliko ste zvanično (prema evidenciji Veselog četvrtka) potrošili novca za njihova izdanja ?
Stvarno ne znam.
koje stripove želite da vidite u izdanju Veselog četvrtka ?
Saguaro. Ako ga objavi VČ cena ce biti povoljna, ako objavi neki drugi izdavac cena ce biti mnogo veca.
da li Vam smeta usporenje pojedinih izdanja ili smatrate da je to pravi potez izdavača ?
Ne, to je prilagodjavanje zahtevima trzista . Bolje da se uspori izlazak izdanja, nego da izdanje prestane da izlazi.
primedbe izdavaču !
Nista.
predlozi izdavaču !
Prvo, Saguaro.
Drugo, odrzite sadasnje cene svih izdanja.
pohvale izdavaču !
Da. Pohvale za izbor stripova i cene.
fil korigan- Ističe se
- Datum upisa : 28.12.2011
Broj poruka : 235
Ultras ::Evo teme u kojoj će (verujem) mnogi rado otvoriti dušu.ANKETA
- Mnoge ljubitelje stripa u Srbiji je baš Veseli četvrtak ponovo vratio stripu a sa druge strane mnogi su počeli da čitaju stripove zahvaljujući ovom izdavaču. Da li ste to baš Vi ?
istaknuti
Zagor
- a koja najomraženija ?
nema
Zagor
Da
Da
Trafike, ponekad kiosk
20%
Posto sam se tek uclanio, nisam kupovao u Trafikama, ali sam neka izdanja kupio na kioscima. Ne znam tacnu cifru
Smatram to pravim potezom
- primedbe izdavaču !
Nemam
- predlozi izdavaču !
Izdavanje albuma sa slicicama, mozda najpre Zagor, posto je on prvi strip junak koji se pojavio u okviru edicije, a s vremenom mozda i neki drugi.
- pohvale izdavaču !
Redovan ritam izlazenja, odlican izbor stripova, razliciti zanrovi, spoj starih i novih avantura...
Hvala Vam što ste odvojili vreme da bi učestvovali u ovoj anketi.
ivanbrkovic- Početnik
- Datum upisa : 26.03.2013
Broj poruka : 1
Strana 2 od 2 • 1, 2
Similar topics
» Veseli četvrtak
» Zagor - Veseli Četvrtak
» Dylan Dog - Veseli četvrtak
» Veseli četvrtak Tex Willer
» Zagor - Veseli Četvrtak