Porodica Tarana (Bringing Up Father)
3 posters
forum.svetstripa.net :: Revija svetskih stripova :: Američki strip - Avanturistički i sindikalni stripovi
Strana 1 od 1
Re: Porodica Tarana (Bringing Up Father)
Hehe, Tarana. Kako je to bilo dobro. Gde bese izlazilo? U Politici?
prozirna senka- Novajlija
- Datum upisa : 12.03.2011
Broj poruka : 33
Tarana
Voleo sam ovo. Za mene i dan danas primer novinskog stripa.
Čak sam i kaiševe skupljao
Proveriću na netu
Voleo sam ovo. Za mene i dan danas primer novinskog stripa.
Čak sam i kaiševe skupljao
Ja mislim da su Novosti u pitanju. Ćale je uvek više gotivio Novosti od Politike - pa otuda moj kontakt sa Taranom.prozirna senka ::Gde bese izlazilo? U Politici?
Proveriću na netu
Ja se ne secam da su Novosti, a Bogami ni jedan drugi beogradski dnevnik osim Politike ikad objavljivali stripove. A kod mene su se citale i Ekspres i Novosti (pogotovu ove poslednje, jedno vreme su imale regionalna izdanja svojih novina, pa su par strana dnevno bili posveceni vestima iz negdasnjeg Podrinjsko-kolubarskog regiona).
Doduse, stari se, moze biti da sam i izlapeo...:-) Proveri slobodno na netu.
prozirna senka ::Ja se ne secam da su Novosti, a Bogami ni jedan drugi beogradski dnevnik osim Politike ikad objavljivali stripove. A kod mene su se citale i Ekspres i Novosti (pogotovu ove poslednje, jedno vreme su imale regionalna izdanja svojih novina, pa su par strana dnevno bili posveceni vestima iz negdasnjeg Podrinjsko-kolubarskog regiona).
Prvi klik je uspeo
http://vukajlija.com/porodica-tarana
Jesu Novosti. Pošto kažeš da su se i kod tebe čitale, eto objašnjenja zašto zajedno pamtimo ovaj strip.
Vis', u pravu si. Znaci izlapeh. Al' vazno je da smo citali...;-)
Proslava dvadeset hiljada brojeva Novosti.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.290.html:325897-Novosti-uvek-sa-svojim-narodom
Pomenuli su i Porodicu Tarana
* Prvi strip - "Porodica Tarana", objavljen nekoliko dana posle smrti njegovog autora Dž. M. Mansa, 3. septemabra 1954.
Vid'o sam;-) A pri guglanju sam nasao da je Tarana na srpskom prvi put izasla '39... Ako se dobro secam. Um mi je vec natopljen silnim margaritama, pa...
prozirna senka ::Um mi je vec natopljen silnim margaritama, pa...
A ja od silnog guglanja rekoh da otvorim topik pa da probamo da sve saberemo na jednoj temi link
Ništa nas ne košta a možda i saznamo nešto novo.
I da ne spamujemo Andri topik
forum.svetstripa.net :: Revija svetskih stripova :: Američki strip - Avanturistički i sindikalni stripovi
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu