Snežni Samit Stripadžija Srbije
+24
vizant
Kumori Myu-Jishan
kobra
lixon
azra x.
Kapetan Moca
wele
crow
manhunter
culfis
Morrison
Woolf
Tex Willer
Lord Vader89
Grujah
Jasko
anto
Силни
Snake Plissken
Elesar
Gil-galad
Imrahil
Bruce Springsteen
Ultras
28 posters
Strana 5 od 10
Strana 5 od 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Snežni Samit Stripadžija Srbije
AAAAA
HOCU DA DODJEEEEM :/
HOCU DA DODJEEEEM :/
Snake Plissken- Zaslužan član
- Datum upisa : 06.06.2011
Broj poruka : 619
sastav ekipe
vesti/dolasci/nedolasci/povrede/kazne/odsustva
- eminentni multimedijalni umetnici (scenaristi, crtači, filmadžije, predavači, pisci, teoretičari) Aleksa Gajić, Vlada Vesović, Zoran Stefanović, Boban Knežević
- Neizvestan je dolazak Novosađana Baneta Kerca, Toze Obradovića i Vuka Markovića (zavisi od Vuka)
- Ekipa izdavača Darkwood (Sloba ili Marko M.), Alan Ford (Marko), System (Igor i Milan), Beli Put (Boban), Phoenix Press (Colt nije siguran), Znak Sagite (opet Boban)
- revolveraši sa juga: Marko Stojanović Marko, Dexa Konstantin Pantelejski, Natan Zoran Never i Tex Saša Willer
- Miroslav Marić stiže u pratnji Branka Antića koga svi znaju kao: Anto, (kapiten čačanskog vaterpolo kluba Zekan). On će isprobati tvrđdu vodu zatvorenog bazena
- direktno iz Švice Hanter the admin
- Elesar, Silni, Grujah, Lixson, Snake, možda i dessa dolaze iz Mračne šume sa zastavom udruženja
- Najavili se još odavno Culfis i Pedja67 ... a Raša Ken ?
- Danas me zove Stavrone68 koji stiže iz Plane sa dva svoja drugara koji piju po gajbu piva za veče (svaki)
- Rejs i skviki ovo ne bi propustili ni da im se u komšiluk u subotu na nekoliko sati doseli Džena Džejmison
- Combatrock donosi HC Texa Wilera, vruću rakiju i šal RED STAR FOREVER
- Postoji mogućnost da se na Samitu pojavi i slikar Milan Miletić, stripskoj publici poznat kao autor serijala Larami
- Što se devojaka tiče izvesno je da je sve neizvesno ali ako sve bude u redu na samitu će se pojaviti azraX., crow, Ana Marija, Dragana uz, naravno, gomilu supruga koje neće svoje mužjake pustiti same na ovu zimoću
- dolazak Sneaksie Thiefsie-a je uslovljen prethodnom stavkom
- Kragujevačke stripadžije Dragan Savić, Dobrica Vučković, Vlada Paunović, Olimpija, Milan Jovanović, DzekDenijels, Kumori Myu-Jishan, Voja delija, Morrison i ja.
... a valjda će još neko da zaluta
- eminentni multimedijalni umetnici (scenaristi, crtači, filmadžije, predavači, pisci, teoretičari) Aleksa Gajić, Vlada Vesović, Zoran Stefanović, Boban Knežević
- Neizvestan je dolazak Novosađana Baneta Kerca, Toze Obradovića i Vuka Markovića (zavisi od Vuka)
- Ekipa izdavača Darkwood (Sloba ili Marko M.), Alan Ford (Marko), System (Igor i Milan), Beli Put (Boban), Phoenix Press (Colt nije siguran), Znak Sagite (opet Boban)
- revolveraši sa juga: Marko Stojanović Marko, Dexa Konstantin Pantelejski, Natan Zoran Never i Tex Saša Willer
- Miroslav Marić stiže u pratnji Branka Antića koga svi znaju kao: Anto, (kapiten čačanskog vaterpolo kluba Zekan). On će isprobati tvr
- Elesar, Silni, Grujah, Lixson, Snake, možda i dessa dolaze iz Mračne šume sa zastavom udruženja
- Danas me zove Stavrone68 koji stiže iz Plane sa dva svoja drugara koji piju po gajbu piva za veče (svaki)
- Rejs i skviki ovo ne bi propustili ni da im se u komšiluk u subotu na nekoliko sati doseli Džena Džejmison
- Postoji mogućnost da se na Samitu pojavi i slikar Milan Miletić, stripskoj publici poznat kao autor serijala Larami
- Što se devojaka tiče izvesno je da je sve neizvesno ali ako sve bude u redu na samitu će se pojaviti azraX., crow, Ana Marija, Dragana uz, naravno, gomilu supruga koje neće svoje mužjake pustiti same na ovu zimoću
- Kragujevačke stripadžije Dragan Savić, Dobrica Vučković, Vlada Paunović, Olimpija, Milan Jovanović, DzekDenijels, Kumori Myu-Jishan, Voja delija, Morrison i ja.
Ultras ::
U Kragujevcu ovog jutra fantastičnih - 21
Jutros -23...ispred moje zgrade stoje 2 pingvina, zickaju od prolaznika za caj
Morrison- Domaćin
- Datum upisa : 24.12.2010
Broj poruka : 1710
Ultras ::vesti/dolasci/nedolasci/povrede/kazne/odsustva
- Miroslav Marić stiže u pratnji Branka Antića koga svi znaju kao: Anto, (kapiten čačanskog vaterpolo kluba Zekan). On će isprobati tvrđdu vodu zatvorenog bazena
Kumori nije iz Kragujevca. On je Svilajnchanin.
:P
Kumori Myu-Jishan- Novajlija
- Datum upisa : 20.02.2011
Broj poruka : 38
Kumori Myu-Jishan ::Kumori nije iz Kragujevca. On je Svilajnchanin.
A mi te prisvojili
Ultras ::Kumori Myu-Jishan ::Kumori nije iz Kragujevca. On je Svilajnchanin.
A mi te prisvojili
Fala, ne treba.
Blagodarim.
Ultras je monopolista, nezajazljivi kapitalista, sve prisvaja. :/
Ja ću nažalost morati da otkažem svoj dolazak...
želim vam lep provod i popijte neku za mene pošto ja više ne smem
vidimo se nekom drugom prilikom!
azra x.- Obećava
- Datum upisa : 09.01.2011
Broj poruka : 91
A dobro, pogreši čovek - evo ispravljam seSnake Plissken ::Ultras je monopolista, nezajazljivi kapitalista, sve prisvaja. :/
Ovo me je navelo na grešku
azra x. ::Ja ću nažalost morati da otkažem svoj dolazak...
Ja sam spreman, mozete javiti Morisonu.
Grujah- Ističe se
- Datum upisa : 14.01.2011
Broj poruka : 103
Grujah ::
Morrison za par trenutaka uleće u internet caffe
Za dolazak samo Ti si čovek od poverenja
Moram raditi u subotu, jebi ga. :/
Te necu moci doci sa ovim indijancima sto vec polaze iz Beograda, nego cu krenuti basom u 14h. Direktore, sredi da me neko doceka, ili ti ili ovaj tvoj kissass Morisson. ;D :P
Ne mora trubaci i tamburice, znam da je hladno, ali ono neka rakijica na stanici da se zagrejem se podrazumeva.
Te necu moci doci sa ovim indijancima sto vec polaze iz Beograda, nego cu krenuti basom u 14h. Direktore, sredi da me neko doceka, ili ti ili ovaj tvoj kissass Morisson. ;D :P
Ne mora trubaci i tamburice, znam da je hladno, ali ono neka rakijica na stanici da se zagrejem se podrazumeva.
Grujah ::
Morrison- Domaćin
Snake Plissken ::Moram raditi u subotu, jebi ga. :/
'Ocu zabole me...i ti si mene cekao u Beogradu
Cim izadjes sa stanice, samo predjes reku i picis pravo...ne mozes da omasis.
Morrison- Domaćin
Ako nekim čudom uspem, doći ću sa Snakeom... Međutim, teško, jer mi se nakupila hrpa obavezetina, obaveza i obavezica...
Gil-galad- Domaćin
- Datum upisa : 31.01.2011
Broj poruka : 2104
Ja mu verujem, jer covek bi u suprotnom dolazio sa mnom - samo bi istinska frka sprecila svakog normalnog coveka da uziva u takvom putovanju. ;D
Bez mene, najverovatnije... Prvi izostanak sa nekog okupljanja, nadam se i poslednji...
Kasljem vec par dana i samo se pogorsava, i cikam djavola ako bih krenuo.
Rekao sam vec Morrisonu, ako se stanje poboljsa do petka, javljam i dolazim...
Ultrase, izvini, ako se desi da ne dodjem bolje sad odmah da znas glede eventualnog fotkanja, da neko drugi ponese svoj aparat...
Uf.
Kasljem vec par dana i samo se pogorsava, i cikam djavola ako bih krenuo.
Rekao sam vec Morrisonu, ako se stanje poboljsa do petka, javljam i dolazim...
Ultrase, izvini, ako se desi da ne dodjem bolje sad odmah da znas glede eventualnog fotkanja, da neko drugi ponese svoj aparat...
Uf.
Elesar- Zaslužan član
- Datum upisa : 14.01.2011
Broj poruka : 475
Jos jedanput, za sve one koji u subotu dolaze u KG iz drugih gradova:
Okupljamo se od 12.30h do 15h u pivnici Allectus, ulica Daniciceva 21
Onda krećemo ka Domu omladine
Program SSSS pocinje u 16h u Domu omladine, ulica Branka Radicevica 1
Vidimo se!
Okupljamo se od 12.30h do 15h u pivnici Allectus, ulica Daniciceva 21
Onda krećemo ka Domu omladine
Program SSSS pocinje u 16h u Domu omladine, ulica Branka Radicevica 1
Vidimo se!
Morrison- Domaćin
ODLOŽEN „SNEŽNI SAMIT STRIPADŽIJA SRBIJE“ ZA 18. februar, 2012. godine
Organizatori „Snežnog samita stripadžija Srbije“, koji je bio najavljen za subotu, 04. februara, 2012. godine, obaveštavaju javnost da će manifestacija biti odložena za subotu, 18. februar, 2012. godine, zbog loših vremenskih uslova i sprečenosti dolaska većeg broja najavljenih gostiju.
Organizatori, Udruženje ljubitelja devete umetnosti „Svet stripa“ iz Kragujevca, Dom omladine Kragujevac i NVO MillenniuM, se izvinjavaju zbog odlaganja manifestacije. „Samit“ će biti održan u novom terminu, 18. februara, od 16:00 do 19:30 u Domu Omladine Kragujevac sa istim, ranije najavljenim programom.
Снег завејава Србију
Ванредна ситуација у 27 општина у Србији, саобраћај у колапсу, 17 хиљада ђака није стигло до школа. У брдско-планинским крајевима завејане хиљаде кућа. Министарство просвете препоручило обуставу наставе за следећу недељу.
19.40 - Снежна лавина на три места на магистралном путу Пријепоље- Бјело Поље, рекао за РТС начелник Одељења одржавања и заштите путева у "Путевима Србије" Миливоје Дурковић.
18.15 - Министар просвете Жарко Обрадовић препоручио да школе не раде следеће седмице.
17.50 - Влада Србије наложила је Министарству просвете да размотри могућност обустављања или ограничавања рада у предшколским установама и школама, саопштено је из Владе.
17.03 - Колона возила дуга 20 километара на аутопуту код Бубањ потока према Београду.
15.50 - У 26 општина у Србији проглашена ванредна ситуација због јаких снежних падавина, рекао начелник Сектора за ванредне ситуације МУП-а Предраг Марић.
15.08 - Влада Србије одобрила је помоћ у енергентима за 31 општину и град, а за 15 општина новчану помоћ од 69 милиона 200 хиљада динара.
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/57/Srbija+danas/1038522/Sneg+zavejava+Srbiju.html
Ванредна ситуација у 27 општина у Србији, саобраћај у колапсу, 17 хиљада ђака није стигло до школа. У брдско-планинским крајевима завејане хиљаде кућа. Министарство просвете препоручило обуставу наставе за следећу недељу.
19.40 - Снежна лавина на три места на магистралном путу Пријепоље- Бјело Поље, рекао за РТС начелник Одељења одржавања и заштите путева у "Путевима Србије" Миливоје Дурковић.
18.15 - Министар просвете Жарко Обрадовић препоручио да школе не раде следеће седмице.
17.50 - Влада Србије наложила је Министарству просвете да размотри могућност обустављања или ограничавања рада у предшколским установама и школама, саопштено је из Владе.
17.03 - Колона возила дуга 20 километара на аутопуту код Бубањ потока према Београду.
15.50 - У 26 општина у Србији проглашена ванредна ситуација због јаких снежних падавина, рекао начелник Сектора за ванредне ситуације МУП-а Предраг Марић.
15.08 - Влада Србије одобрила је помоћ у енергентима за 31 општину и град, а за 15 општина новчану помоћ од 69 милиона 200 хиљада динара.
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/57/Srbija+danas/1038522/Sneg+zavejava+Srbiju.html
Heh, interesantno.
Ultras ::Kumori Myu-Jishan ::Heh, interesantno.
Šta je interesantno ?
Ma, irrelevant. ^^
Strana 5 od 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Strana 5 od 10
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu