London Comic Con
4 posters
Strana 1 od 1
Re: London Comic Con
Evo ovako, drustvo
plan je bio da se otvori jedna tema sa diskusijom o ovom velikom dogadjaju, Q/A, slike, itd....ali nisam hteo da nista stavljamo na videlo dok ne prodje koji dan od izlaska cetvrte revije....da ne kvarimo ekskluzivu :)
Sto se samog izvestaja u Reviji tice, gledao sam da pokrijem sto je vise stvari moguce, ali da ne detaljisem previse, da ne bih uzurpirao prostor, a i oterao ovo malo jezgro fanova sto imamo
Iz tehnickih razloga, a i delom zbog moje greske, nismo bili u mogucnosti da se previse razmecemo fotografijama....pa se nadam da cemo i to nadoknaditi u ovoj temi :)
Enivejz, ako ima bilo sta da vas zanima, just shoot, bice mi mnogo lakse da tako pricam, nego da sam izlecem sa nasumicnim informacijama
I pored "detaljnog" opisa iz Revije, sigurno bi se moglo otici jos vise u detalj, uporediti sa nekim poznatim festivalima, itditd.... :)
(i naravno, ovde mozemo da se dogovorimo da dogodine idemo djuture )
plan je bio da se otvori jedna tema sa diskusijom o ovom velikom dogadjaju, Q/A, slike, itd....ali nisam hteo da nista stavljamo na videlo dok ne prodje koji dan od izlaska cetvrte revije....da ne kvarimo ekskluzivu :)
Sto se samog izvestaja u Reviji tice, gledao sam da pokrijem sto je vise stvari moguce, ali da ne detaljisem previse, da ne bih uzurpirao prostor, a i oterao ovo malo jezgro fanova sto imamo
Iz tehnickih razloga, a i delom zbog moje greske, nismo bili u mogucnosti da se previse razmecemo fotografijama....pa se nadam da cemo i to nadoknaditi u ovoj temi :)
Enivejz, ako ima bilo sta da vas zanima, just shoot, bice mi mnogo lakse da tako pricam, nego da sam izlecem sa nasumicnim informacijama
I pored "detaljnog" opisa iz Revije, sigurno bi se moglo otici jos vise u detalj, uporediti sa nekim poznatim festivalima, itditd.... :)
(i naravno, ovde mozemo da se dogovorimo da dogodine idemo djuture )
Lord Vader89- Domaćin
- Datum upisa : 25.12.2010
Broj poruka : 2589
Kratak uvod sa bloga, za one koji jos ne znaju o cemu se radi :)
http://udruzenjesvetstripa.blogspot.no/2012/03/mali-zalogaj-comic-cona.html
http://udruzenjesvetstripa.blogspot.no/2012/03/mali-zalogaj-comic-cona.html
Lord Vader89- Domaćin
Poslednji put izmenio Lord Vader89 dana Pon 16 Jul 2012, 11:08, izmenio ukupno 3 puta
Lord Vader89- Domaćin
Mozda je ovo najvaznija stvar koju ce iznedriti ovaj topik. Videcemo....Lord Vader89 ::(i naravno, ovde mozemo da se dogovorimo da dogodine idemo djuture )
Ultras ::Mozda je ovo najvaznija stvar koju ce iznedriti ovaj topik. Videcemo....Lord Vader89 ::(i naravno, ovde mozemo da se dogovorimo da dogodine idemo djuture )
to bi bilo gigavrh
inace
postavicu i neke fotografije londonskih striparnica, koje sam pomenuo u izvestaju :)
i to je kind of ontopic
Lord Vader89- Domaćin
Lele, koliko stripova na jednom mestu
Zlix- Domaćin
- Datum upisa : 12.06.2012
Broj poruka : 1293
Zlix ::Lele, koliko stripova na jednom mestu
bilo je josjosjos
citavi standovi krcati trajdovima, starim, novim, kutijetine, kolekcije, stotinu vragova....
al, so to say....nisu mi sve slike uspele
anyways
meni kao coveku koji nije video sveta
ovoliko svezaka na jednom mestu je bilo vise nego dovoljno
trejdova ima svuda, to vise nije zanimljivo
Lord Vader89- Domaćin
February 23rd & 24th, 2013, Excel Centre, London
David Lloyd na fejsbuku piše:
Friends,
Countdown to the appearance of Aces Weekly - www.acesweekly.co.uk - the digital comic art magazine I am proud to publish, at www.londonsupercomicconvention.com on the 23rd and 24th of February starts now! In one week's time, Ace creators, John McCrea, David Hitchcock, Ben Dickson, Kev Hopgood, Bambos Georgiou, Dave Jackson, and yours truly, David Lloyd, amongst other greats at the show like Bill Sienkiewicz and David Mack, can be seen and greeted all weekend for signings and sketches. Come to the Aces Weekly table for prints and chat and - if you're yet to subscribe ( WHAT? ) you can buy access to Volume One in its entirety directly from us via collectible sketchcards!
www.londonsupercomicconvention.com
Friends,
Countdown to the appearance of Aces Weekly - www.acesweekly.co.uk - the digital comic art magazine I am proud to publish, at www.londonsupercomicconvention.com on the 23rd and 24th of February starts now! In one week's time, Ace creators, John McCrea, David Hitchcock, Ben Dickson, Kev Hopgood, Bambos Georgiou, Dave Jackson, and yours truly, David Lloyd, amongst other greats at the show like Bill Sienkiewicz and David Mack, can be seen and greeted all weekend for signings and sketches. Come to the Aces Weekly table for prints and chat and - if you're yet to subscribe ( WHAT? ) you can buy access to Volume One in its entirety directly from us via collectible sketchcards!
www.londonsupercomicconvention.com
da, evo prekjucer su zatvorili drugi festival, pozitivni utisci, itd....
bilo aVtora kolko hoces, jos vise nego prosle godine, rekao bih....jes da nema Stena al prilicno dobra postava
krivo mi sto ne bejah, vezah se prosle godine
bilo aVtora kolko hoces, jos vise nego prosle godine, rekao bih....jes da nema Stena al prilicno dobra postava
krivo mi sto ne bejah, vezah se prosle godine
Lord Vader89- Domaćin
Lord Vader89 ::da, evo prekjucer su zatvorili drugi festival, pozitivni utisci, itd....
Može neki tekst?
bice na des' strana!
Lord Vader89- Domaćin
Lord Vader89 ::bice na des' strana!
Samo?
manhunter- Domaćin
- Datum upisa : 20.12.2010
Broj poruka : 1318