KOMIKOV STRIP GODINE 2011.
+2
Ultras
KOMIKO
6 posters
Strana 1 od 1
KOMIKOV STRIP GODINE 2011.
Dragi čitaoci,
ovim putem Vas pozivamo da glasanjem putem ove online ankete izaberete Komikov strip godine za 2011. Glasanje će biti organizovano tokom avgusta. Učestvovanjem u ovoj anketi pomoći ćete nam u kreiranju buduće izdavačke politike i podržati svoje favorite.
Glasa se putem ovog linka:
http://www.easypolls.net/poll.html?p=50197fd1e4b0026fdd12498e
Hvala unapred na Vašoj pomoći!
ovim putem Vas pozivamo da glasanjem putem ove online ankete izaberete Komikov strip godine za 2011. Glasanje će biti organizovano tokom avgusta. Učestvovanjem u ovoj anketi pomoći ćete nam u kreiranju buduće izdavačke politike i podržati svoje favorite.
Glasa se putem ovog linka:
http://www.easypolls.net/poll.html?p=50197fd1e4b0026fdd12498e
Hvala unapred na Vašoj pomoći!
KOMIKO- Izdavačka kuća
- Datum upisa : 07.03.2011
Broj poruka : 140
Re: KOMIKOV STRIP GODINE 2011.
Odazvao se moru :)
Morrison- Domaćin
- Datum upisa : 24.12.2010
Broj poruka : 1710
Mada Tišinu još uvek nisam pročitao, verovatno bih svejedno dao glas Zamku, jer je to relativno jedinstveno izdanje po mnogo čemu godinama unazad. Govorim isključivo o srpskim izdanjima...
More zove sjajan način da se u Srbiju polako "proturi" moderan indie strip, što će se nastaviti kroz Thompsonove stripove... Bravo za Komiko, u svakom slučaju, jer svako novo izdanje je veliko iznenađenje. A uglavnom i prijatno, bar što se moje malenkosti tiče.
More zove sjajan način da se u Srbiju polako "proturi" moderan indie strip, što će se nastaviti kroz Thompsonove stripove... Bravo za Komiko, u svakom slučaju, jer svako novo izdanje je veliko iznenađenje. A uglavnom i prijatno, bar što se moje malenkosti tiče.
Gil-galad- Domaćin
- Datum upisa : 31.01.2011
Broj poruka : 2104
Moj glas je otišao za Srednjovekovni zamak
crow- Domaćin
- Datum upisa : 05.11.2011
Broj poruka : 959
Srednjevekovni zamak o Harolda Fostera. Po meni to je najbolji strip koji je objavio komiko.
fil korigan- Ističe se
- Datum upisa : 28.12.2011
Broj poruka : 235
Similar topics
» Komikov strip godine 2012.
» Izbor za strip godine 2011.
» Strip konferencija - Kragujevac godine nulte 10. jul 2010. godine
» Izbor za strip godine
» Izbor za strip-album godine
» Izbor za strip godine 2011.
» Strip konferencija - Kragujevac godine nulte 10. jul 2010. godine
» Izbor za strip godine