Najbrutalnija ubistva u stripovima
+2
tinton
Ultras
6 posters
Strana 1 od 1
Re: Najbrutalnija ubistva u stripovima
Hm, ona Indijanska mučenja u westernima bi se također mogla nazvati brutalnima, nisu uvijek završavala smrću, ali vrijedise:
Zapale vatru na trbuhu, pa odrežu očne kapke i okrenu prema izlazećem suncu.
Svako mučenje užarenim nožem, tipa skidanje kože itd.
Prvo ga zavežu za kotač kočije, gase na njemu cigaretu, na kraju ga objese na uže tako da je glavom prema dole i ispod njega zapale vatru, pa ga dižu i spuštaju, dižu i spuštaju.
Inače, pošto nisam nešto gadljiv, nedavno sam s prijateljima pričao o najbrutalnijim mogućim ubojstvima. To ne želite čuti.
Zapale vatru na trbuhu, pa odrežu očne kapke i okrenu prema izlazećem suncu.
Svako mučenje užarenim nožem, tipa skidanje kože itd.
Prvo ga zavežu za kotač kočije, gase na njemu cigaretu, na kraju ga objese na uže tako da je glavom prema dole i ispod njega zapale vatru, pa ga dižu i spuštaju, dižu i spuštaju.
Inače, pošto nisam nešto gadljiv, nedavno sam s prijateljima pričao o najbrutalnijim mogućim ubojstvima. To ne želite čuti.
tinton- Ističe se
- Datum upisa : 13.10.2012
Broj poruka : 249
Ovo mi prvo pada na pamet...samo ubistvo nije toliko brutalno, ali je odradjeno jezivo hladnokrvno + emotivan momenat:
Morrison- Domaćin
- Datum upisa : 24.12.2010
Broj poruka : 1710
ne pamtim ovakve stvari, barem ne u tolikoj meri da ih prizovem iz secanja po potrebi, kao na primer za ovu temu....
evo recimo, ove scene koju je Nesa postavio se ne bih setio u zivotu, a znam i iz kog je trejda, i o cemu se radi, svesve.... (:
elem
recimo scena na pocetku Gejmenove Crne Orhideje
u kojoj joj je objasnjeno da superheroji i nisu bas besmrtni....
evo recimo, ove scene koju je Nesa postavio se ne bih setio u zivotu, a znam i iz kog je trejda, i o cemu se radi, svesve.... (:
elem
recimo scena na pocetku Gejmenove Crne Orhideje
u kojoj joj je objasnjeno da superheroji i nisu bas besmrtni....
Lord Vader89- Domaćin
- Datum upisa : 25.12.2010
Broj poruka : 2589
Ono iz Kena Parkera kad Indijanac uhvati bebu za noge, baci je u vazduh i onda puca na nju.
manhunter- Domaćin
- Datum upisa : 20.12.2010
Broj poruka : 1318
manhunteru podsjetio si me to baš je bilo brutalno brrrrr
tinton- Ističe se
- Datum upisa : 13.10.2012
Broj poruka : 249
Dovoljno je kucati Happy Tree Friends na YouTube-u pa ćete da vidite šta je brutalno.
Zlix- Domaćin
- Datum upisa : 12.06.2012
Broj poruka : 1293
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu