Dylan Dog reprint u koloru
3 posters
Strana 1 od 1
Dylan Dog reprint u koloru
Dylan Dog Collezione storica a colori il primo volume uscirà il 21 febbraio. Cover di Bruno Brindisi
Re: Dylan Dog reprint u koloru
Solidan Brunov rad.
Bese nedeljno ide ovo?
U tom slucaju za nekih dve i po godine ce biti pokrivena cela redovna serija...ukoliko uopste budu hteli da guraju toliko (a ne vidim zasto ne bi).
Bese nedeljno ide ovo?
U tom slucaju za nekih dve i po godine ce biti pokrivena cela redovna serija...ukoliko uopste budu hteli da guraju toliko (a ne vidim zasto ne bi).
Morrison- Domaćin
- Datum upisa : 24.12.2010
Broj poruka : 1710
Evo ovde da napišem.. ovo (naslovne za Repubbliku) je jedan od razloga što nam neće gost na konferenciji "Kragujevac, godine treće". Kaže čovek da su ga iscedili kao limun poslednjih meseci i da se tortura nastavlja. Crta po ceo dan.Morrison ::Solidan Brunov rad.
Ultras ::Evo ovde da napišem.. ovo (naslovne za Repubbliku) je jedan od razloga što nam neće gost na konferenciji "Kragujevac, godine treće". Kaže čovek da su ga iscedili kao limun poslednjih meseci i da se tortura nastavlja. Crta po ceo dan.Morrison ::Solidan Brunov rad.
Aaa žešće mi je žao zbog ovoga...ubacimo Villu umesto njega i rešeno.
Woolf- Zaslužan član
- Datum upisa : 11.02.2011
Broj poruka : 396
Bitno je da ima želju da dođe. Zvaću ga i sledeće godine... ima vremenaWoolf ::Aaa žešće mi je žao zbog ovoga...ubacimo Villu umesto njega i rešeno.
Ultras ::Bitno je da ima želju da dođe. Zvaću ga i sledeće godine... ima vremenaWoolf ::Aaa žešće mi je žao zbog ovoga...ubacimo Villu umesto njega i rešeno.
Može
Woolf- Zaslužan član
- Datum upisa : 11.02.2011
Broj poruka : 396
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu