Puk`o sam
+5
fil korigan
Ultras
Gil-galad
Lord Vader89
manhunter
9 posters
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Puk`o sam
Posle dugo, dugo premišljanja sam rešio da kompletiram ZS i LMS kolekciju...
Odavno me kopka želja da onim 1000 i nešto komada dodam i ostatak i eto, od juče sam krenuo!
Ništa, samo rekoh da vam javim!
Odavno me kopka želja da onim 1000 i nešto komada dodam i ostatak i eto, od juče sam krenuo!
Ništa, samo rekoh da vam javim!
manhunter- Domaćin
- Datum upisa : 20.12.2010
Broj poruka : 1318
Re: Puk`o sam
Nadam se da nećeš morati da pucaš velike pare na Nasilje u DW i Blago Crvene planine, tako to...
Gil-galad- Domaćin
- Datum upisa : 31.01.2011
Broj poruka : 2104
No, razumem savršeno tu potrebu da se nešto kupi i ima... Mene nešto slično puklo u januaru i taman bi crk'o, a ne puk'o, da nisam realizovao.
Gil-galad- Domaćin
- Datum upisa : 31.01.2011
Broj poruka : 2104
Ma za te "velike" naslove ima vremena..
Ja ću polako, pa dokle stignem. A pošto sam velika škrtica, nema šanse da dam 200€ za Nasilje. Ionako je taj strip totalno nečitljiv i nije mi baš jasno čemu tolika pomama za njim.
Ja ću polako, pa dokle stignem. A pošto sam velika škrtica, nema šanse da dam 200€ za Nasilje. Ionako je taj strip totalno nečitljiv i nije mi baš jasno čemu tolika pomama za njim.
manhunter- Domaćin
manhunter ::Posle dugo, dugo premišljanja sam rešio da kompletiram ZS i LMS kolekciju...
Posle Vejder kuka za gastarbajterski život
Imrahil- Zaslužan član
- Datum upisa : 02.03.2011
Broj poruka : 312
Imrahil ::Posle Vejder kuka za gastarbajterski život
manhunter- Domaćin
Zezam Vejdera
Stalno "kuka" da je težak život u inostranstvu, a ti otvoriš temu kako "juriš" komplet ZS i LMS.
Nema veze s tobom, ako si to pomislio
Stalno "kuka" da je težak život u inostranstvu, a ti otvoriš temu kako "juriš" komplet ZS i LMS.
Imrahil- Zaslužan član
Pa sad... nije to kompletiranje baš toliko skupo. Ja ne jurim glancere, pa i ako nađem one "legendarne" brojeve očuvane za četvorku, ja miran.
A i ne moram da kompletiram sve, znaš kako se kaže :"nije važan cilj, nego put do njega".
A i ne moram da kompletiram sve, znaš kako se kaže :"nije važan cilj, nego put do njega".
manhunter- Domaćin
Ultras ::Moji Teksovi iz ZS su bili glancerimanhunter ::... ne jurim glancere...
Pa ono, nije da bežim od glancera, ali ako neka 4+ košta, lupam, 100din, a glancer 300, uzeću ovu jaku četvorku.
A ti se javi ako imaš još takvih glancera...Bolje ja da ih uzmem nego neko drugi.
manhunter- Domaćin
Nemam višemanhunter ::... ti se javi ako imaš još takvih glancera...Bolje ja da ih uzmem nego neko drugi.
Inače, sa njima sam baš lepo trgovao... plaćao sam ih po 400, a prodao po 200 dinara
Imrahil ::Zezam Vejdera
ma nemas ti pojma sta je zivot u inostranstvu....
Lord Vader89- Domaćin
- Datum upisa : 25.12.2010
Broj poruka : 2589
manhunter ::Pa sad... nije to kompletiranje baš toliko skupo. Ja ne jurim glancere, pa i ako nađem one "legendarne" brojeve očuvane za četvorku, ja miran.
Lord Vader89 ::Imrahil ::Zezam Vejdera
ma nemas ti pojma sta je zivot u inostranstvu....
ih bre, nemoj da si na kraj srca
Imrahil- Zaslužan član
manhunter ::Pa sad... nije to kompletiranje baš toliko skupo. Ja ne jurim glancere, pa i ako nađem one "legendarne" brojeve očuvane za četvorku, ja miran.
znam naravno, nego se zezam s vejderom
a i objasnio si u prvom postu da nećeš da daješ velike pare
Imrahil- Zaslužan član
Ma, gde neće...Imrahil ::...a i objasnio si u prvom postu da nećeš da daješ velike pare
Hajde da računamo... ako ima oko hiljadu komada fali mu još oko 1100... ako svaki strip plati po recimo (ovo je najniža cifra za solidno očuvan strip) 150 dinara (ne računamo ovde da su oni stariji brojevi skupi i preskupi, a jesu) onda treba da spremi 165 hiljada dinara. Tu ne računam poštarinu, a i tu će trebati dosta love jer hanter živi u Švici i čisto sumnjam da ovo može nabaviti odjednom. Da traži komplet - našao bi, ali on već ima oko hiljadu komada pa mu se ne isplati da duplira stripove. Sve zajedno, trebaće mu minimum 200 hiljada da sve skupi, minimum.
Ovo pišem u nadi da pokolebam Hantera u njegovoj nameri
Mnogo love i mnogo prostora zahteva ovaj poduhvat.
Ma znam ja to, ali mi je cilj da ih polako sakupljam i ne moram one najstarije ni da imam. Od nekog broja 250 pa nadalje bih voleo da ih imam sve, ove pre toga, koliko budem mogao...
Ako nemam novca, strpeću se, nekad je mnogo lepše kad kupiš samo tri-četiri stripa, pa popuniš rupe.
Sad kad tako računaš, šta misliš koliko sam novca dao za Libellus? Svi MM giganti, MM do broja 24, MV do broja 24, MN do 48, Tex do 12... To mu dođe oko 120 stripa po nekih 20€, znači 2400€ ili koliko, 300 000 dinara? Eto mi kolekcije... A onda finansijski nisam mogao da ispratim i ostao sam kod MN samo.
Ja kad vidim da ljudi u Srbiji i Hrvatskoj imaju više LB izdanja nego ja, zapitam se kakav sam to gastarbajter...
Ako nemam novca, strpeću se, nekad je mnogo lepše kad kupiš samo tri-četiri stripa, pa popuniš rupe.
Sad kad tako računaš, šta misliš koliko sam novca dao za Libellus? Svi MM giganti, MM do broja 24, MV do broja 24, MN do 48, Tex do 12... To mu dođe oko 120 stripa po nekih 20€, znači 2400€ ili koliko, 300 000 dinara? Eto mi kolekcije... A onda finansijski nisam mogao da ispratim i ostao sam kod MN samo.
Ja kad vidim da ljudi u Srbiji i Hrvatskoj imaju više LB izdanja nego ja, zapitam se kakav sam to gastarbajter...
manhunter- Domaćin
ocigledno onda da nisi arbajter, nego samo gast
Lord Vader89- Domaćin
- Datum upisa : 25.12.2010
Broj poruka : 2589
Puka si ka sijalica
sto te ne sprecava da odgovoris na pitanja postavljena na pm i forumu.
sto te ne sprecava da odgovoris na pitanja postavljena na pm i forumu.
wele- Zaslužan član
- Datum upisa : 06.10.2011
Broj poruka : 383
Strana 1 od 2 • 1, 2
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu