by Milandj3
4 posters
Strana 1 od 1
by Milandj3
iako u konkurenciji ljudi koji su vec ozbiljni profesionalci ili makar zapazena imena na amaterskoj sceni, najmanje zasluzujem to, ucinicu ipak prvi korak i probiti led na autorskom topiku.
ovo je strip sa kojim sam ucestvovao na proslogodisnjem salonu stripa u Velesu i jesenas bio nominovan za nagradu
ovo je strip sa kojim sam ucestvovao na proslogodisnjem salonu stripa u Velesu i jesenas bio nominovan za nagradu
Re: by Milandj3
Milane, meni se tvoji crteži sviđaju. Ali, da li bi pokušao da uradiš nešto poput Chaboutea?
Sa nešto manje teksta, i sa nekom "morskom" pričom, mislim da bi ti baš leglo.
I da malo "ukrupniš" figure.
Niam nikakav poznavalac niti kritičar, samo razmišljam glasno. :
Sa nešto manje teksta, i sa nekom "morskom" pričom, mislim da bi ti baš leglo.
I da malo "ukrupniš" figure.
Niam nikakav poznavalac niti kritičar, samo razmišljam glasno. :
manhunter- Domaćin
- Datum upisa : 20.12.2010
Broj poruka : 1318
Kopajući po starudijama, naišao sam na ovaj strip. ovo je staro bogtepita kol'ko a nastalo je tako što sam na net-u nabasao na nekakav američki konkurs, šta li već, sa scenarijem za ovih pet strana. Pre ovoga nisam crtao nekoliko godina a da ne govorim da nikad pre nisam uradio kolor strip. Sve u svemu vrlo sam zadovoljan kako ovo izgleda uzevši u obzir sve te činjenice.
Baš me zanima me da li se ovaj "konkurs" izrodio u nekakav strip, da li je to objavljeno, da li je neko čuo za ovo i sl. U pitanju je nešto što se, vrlo originalno, zove "Cursed"
Baš me zanima me da li se ovaj "konkurs" izrodio u nekakav strip, da li je to objavljeno, da li je neko čuo za ovo i sl. U pitanju je nešto što se, vrlo originalno, zove "Cursed"
Ultras ::Oho Milane, pa ti si crtač sa iskustvom
Kada si nacrtao ovo ?
mozda cu te slagati ali recimo da je bilo negde oko 2002.
Davy Jones je dobra inspiracija. Odlično si ga uradio.
micromegas- Početnik
- Datum upisa : 06.03.2013
Broj poruka : 6
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu