forum.svetstripa.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Moja umetnos'

3 posters

Ići dole

Moja umetnos' Empty Moja umetnos'

Počalji od micromegas Pet 08 Nov 2013, 13:16

Pozdrav svima. Nov sam na ovom forumu, pa rekoh red bi bio se predstavim kad već se već smucam i gledam šta ima na forumu. Vidim dosta dobrih i kvalitetnih radova i drago mi je da neko u Srbiji ili na Balkanu može da živi od svoje umetnosti.

Ja nisam profesionalni crtač, mada imam jaku ljubav za crtanjem, radio sam svašta do sada, ali sam nedavno odlučio da se aktiviram i iskoristim ovaj svoj talenat i da obnovim staru, zakržljalu veštinu :)

Najviše sam radio tradicionalan crtež, olovkama, markerima, a sada pokušavam da savladam i digitalnu umetnost. Ovo je moj rad sa jednog konkursa, ostavio sam samo protagonistu, izbacio sam pozadinu, jer je generička. Radio sam ga u illustrator-u, pen tool-om, jer nemam grafičku tablu. Čim dodjem do novaca, kupujem jednu.

Da ne dužim, okačiću još neke slike ovih dana, svaki komentar je dobrodošao.

Moja umetnos' Uclf

micromegas
micromegas
Početnik
Početnik

Datum upisa : 06.03.2013
Broj poruka : 6

Nazad na vrh Ići dole

Moja umetnos' Empty Re: Moja umetnos'

Počalji od Ultras Pet 08 Nov 2013, 22:45

micromegas, dobrodošao!
Nadam se da ćeš se i ti svrstati u red onih koji od svoje umetnosti žive.
Oprobaj se i na našem Konkursu za kratki strip "Branko Plavšić" koji ćemo raspisati početkom 2014. godine.
Naravno, tu je i naša strip-revija Kiša pa ako imaš gotovih radova pošalji na naš mejl svetstripa@gmail.com i možda će baš neki tvoj strip krasiti stranice budućih revija.

smile 

Ultras
Ultras
Webmaster
Webmaster

Datum upisa : 17.12.2010
Broj poruka : 4503

http://mojacrvenazvezda.blogspot.com/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od micromegas Sub 09 Nov 2013, 11:32

Bitno je da živimo za umetnost :)
Probaću sa konkursom, možda i prikupim crteže i neke započete stripove ovih dana, pa da ih malo doteram i pošaljem.

Našao sam skicu za jedan rad koji sam poklonio, pa sam ga obradio malo u ilustratoru. Sve više mi se počinje svidjati rad sa vektorima.
Moja umetnos' Wolverine_fan_art_by_micromegas1986-d6tn34t

Pa, eto pogledajte još malo moje umetnos'i ...

Ovaj je crtež bio za moju dušu
Moja umetnos' Ne_igra_mecka___the_girl_bear_doesn_t_play_by_micromegas1986-d6tkns8
micromegas
micromegas
Početnik
Početnik

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od crow Pon 11 Nov 2013, 08:11

super, sviđa mi se tvoj stil smile mislim da bi ti dobro ležali neki komični stripovi  ?
u svakom slučaju - dobrodošao, unapred se radujemo tvojim radovima Cheers 
crow
crow
Domaćin
Domaćin

Datum upisa : 05.11.2011
Broj poruka : 959

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od micromegas Sre 13 Nov 2013, 05:38

Hvala na dobrodoslici. Crtao sam svašta, ne samo komične stripove. Najbolje radove sam uglavnom podelio, ostale ostavio nedovršene, ali sam se sada nakanio da ozbiljnije krenem sa radom na jednoj ideji za strip. Mada ih ima previše. Agonija izbora :)

Evo još malo da se radujete. Uradio sam Krilina iz Zmajeve Kugle u liku Bronsona. Fan sam i Zmajeve Kugle i Bronsona, a dobro mi je došlo za uvežbavanje u Illustratoru, u radu sa lejerima i senčenjem i ostalim peripetijama digitalnog sveta.

Moja umetnos' Krillinson_sketch_by_micromegas1986-d6u3na6

Moja umetnos' Krillinson_by_micromegas1986-d6u3leh
micromegas
micromegas
Početnik
Početnik

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content