forum.svetstripa.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Predlog

3 posters

Ići dole

Predlog Empty Re: Predlog

Počalji od culfis Uto 25 Jan 2011, 10:47

Dopustite ovde veci stepen slobode izrazavanja i nece biti problema. Glavna mana s.com je sto ne vaze ista pravila za sve i to kod ljudi izaziva (najcesce opravdano) osecaj nanete im nepravde (osecaj pravicnosti je vezan za sam smisao zivota) te radi toga i nastaju trzavice.
Kad smo vec kod moderatora, zar ne mislite da nije dobro sto se isti KLONIRAJU na 2 sajta?
culfis
culfis
Zaslužan član
Zaslužan član

Datum upisa : 23.12.2010
Broj poruka : 1167

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od milandj3 Ned 30 Jan 2011, 07:48

culfise, jesi li obavestio veselog_saonicu da se prijavi. Mis'im, de si vid'o forum bez njega :P

milandj3
Ističe se
Ističe se

Datum upisa : 30.01.2011
Broj poruka : 147

http://www.milandj3.deviantart.com

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od milandj3 Pon 31 Jan 2011, 09:02

culfis ::Dopustite ovde veci stepen slobode izrazavanja i nece biti problema. Glavna mana s.com je sto ne vaze ista pravila za sve i to kod ljudi izaziva (najcesce opravdano) osecaj nanete im nepravde (osecaj pravicnosti je vezan za sam smisao zivota) te radi toga i nastaju trzavice.
Kad smo vec kod moderatora, zar ne mislite da nije dobro sto se isti KLONIRAJU na 2 sajta?

a ono kao, sukob interesa jel. A što se tiče veselog, nema tu zime bez obzira što je napolju -7 happy
Dobar je to momak, takoreći k'o pekarska pripravnica.  Ima puno ideja od kojih bi neke mogle da se pretoče u zanimljiv scenario kad bi on samo malo ozbiljnije pristupio tom problemu. Lično sam nacrtao tri stripa na bazi njegovih priča.

milandj3
Ističe se
Ističe se

Datum upisa : 30.01.2011
Broj poruka : 147

http://www.milandj3.deviantart.com

Nazad na vrh Ići dole

Predlog Empty Predlog

Počalji od Ultras Pon 31 Jan 2011, 12:36

culfis ::Kad smo vec kod moderatora, zar ne mislite da nije dobro sto se isti KLONIRAJU na 2 sajta?

Па, ајд сад happy
Админ и модератор нису из те приче, вероватно мислиш на мене и хантера као уреднике?
Искрено да ти кажем, уложио сам веелике напоре да све ово заживи и ако је проблем моје уредничко место онда јбг
Уредничка позиција је умногоме различита од модераторске Predlog 234866

И да... админ и мод су "у програму заштите сведока" twisted evil: Samo tako su i hteli da se prihvate "funkcije".

веселе_саонице не знам колико има додирних тачака са стрипом и из тог разлога није био један од "пикова" за звање на сајт. Такође ни мој љубимац 1Еуро. Стварно га готивим као форумаша са невиђеним смислом за хумор али на стрипском форуму, какав правимо, он се не би уклопио.

Од 75 trenutno registrovanih forumaša, lično sam pozvao 70 Predlog 454779
Veliki je to posao, a treba da pozovem još bar 30... ne stižem cherry
Glava mi puče od kompa, oči ispadoše Predlog 258841
Ultras
Ultras
Webmaster
Webmaster

Datum upisa : 17.12.2010
Broj poruka : 4503

http://mojacrvenazvezda.blogspot.com/

Nazad na vrh Ići dole