Predlog
3 posters
Strana 1 od 1
Re: Predlog
Dopustite ovde veci stepen slobode izrazavanja i nece biti problema. Glavna mana s.com je sto ne vaze ista pravila za sve i to kod ljudi izaziva (najcesce opravdano) osecaj nanete im nepravde (osecaj pravicnosti je vezan za sam smisao zivota) te radi toga i nastaju trzavice.
Kad smo vec kod moderatora, zar ne mislite da nije dobro sto se isti KLONIRAJU na 2 sajta?
Kad smo vec kod moderatora, zar ne mislite da nije dobro sto se isti KLONIRAJU na 2 sajta?
culfis- Zaslužan član
- Datum upisa : 23.12.2010
Broj poruka : 1167
culfise, jesi li obavestio veselog_saonicu da se prijavi. Mis'im, de si vid'o forum bez njega :P
culfis ::Dopustite ovde veci stepen slobode izrazavanja i nece biti problema. Glavna mana s.com je sto ne vaze ista pravila za sve i to kod ljudi izaziva (najcesce opravdano) osecaj nanete im nepravde (osecaj pravicnosti je vezan za sam smisao zivota) te radi toga i nastaju trzavice.
a ono kao, sukob interesa jel. A što se tiče veselog, nema tu zime bez obzira što je napolju -7
Dobar je to momak, takoreći k'o pekarska pripravnica. Ima puno ideja od kojih bi neke mogle da se pretoče u zanimljiv scenario kad bi on samo malo ozbiljnije pristupio tom problemu. Lično sam nacrtao tri stripa na bazi njegovih priča.
Predlog
culfis ::Kad smo vec kod moderatora, zar ne mislite da nije dobro sto se isti KLONIRAJU na 2 sajta?
Па, ајд сад
Админ и модератор нису из те приче, вероватно мислиш на мене и хантера као уреднике?
Искрено да ти кажем, уложио сам веелике напоре да све ово заживи и ако је проблем моје уредничко место онда јбг
Уредничка позиција је умногоме различита од модераторске
И да... админ и мод су "у програму заштите сведока" : Samo tako su i hteli da se prihvate "funkcije".
веселе_саонице не знам колико има додирних тачака са стрипом и из тог разлога није био један од "пикова" за звање на сајт. Такође ни мој љубимац 1Еуро. Стварно га готивим као форумаша са невиђеним смислом за хумор али на стрипском форуму, какав правимо, он се не би уклопио.
Од 75 trenutno registrovanih forumaša, lično sam pozvao 70
Veliki je to posao, a treba da pozovem još bar 30... ne stižem
Glava mi puče od kompa, oči ispadoše
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu