Zovem se Tonka i IQ mi je 24
+4
Iguana
Ultras
tinton
Tonka
8 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Zovem se Tonka i IQ mi je 24
Ultras ::Kain, Tonka, Iguana... su nikovi jednog nesnađenog mladića iz Zadra.
Svojevremeno, dok nam je bio na listi prijatelja Sveta stripa na Fejsbuku, primetio sam da svoju galeriju slika "oplemenjuje" nacističkim zločincima i njihovom ikonografijom i "blokirao" ga na toj društvenoj mreži. Od tada misli da će mu krenuti u životu ako me progoni po netu i šalje privatne poruke i mejlove na koje ne dobija odgovor.
Šta ću kada ne volim naciste i pičkice.
Stvarno ne bih htio iznositi neke stvari i svađe s drugih foruma, ali prisiljen sam odgovoriti na neke neistine i mahinacije Ultrasa.
Kain, tonka, tonka 2, iguana, kartuzijanac su sve moji nickovi koje je zaključao Ultras.
Nadalje s administratorom ultrasom sam imao dobre odnose jos dok je bio administrator na s.com.
Čovjek se najednom počeo ponašati prema meni nedolično, bahato i arogantno, razlog ne znam niti me zanima.
Nadalje ovdje tvrdi da njega zanimaju samo stripovi, njuškanje po tuđim profilima facebooka jasno govori da to jednostavno nije istina.
Što se tiče mojih slika na facebooku, istina imao sam ispada i ne samo tamo nego i na s.com.
Svatko tko me imalo zna, zna da nisam nacionalista već naprotiv.
U vezi blokiranja na facebooku, meni je ultras poslao poruku jer je reagirao na moju postavljenu sliku na mojoj stranici o stripovima na facebooku, kad smo kod nacionalizma, Ultrasu nimalo nije smetalo slike Mladića i ostalih da ne nabrajam koje su imali neki članovi te stranice.
Što se tiče progona po netu i privatnih poruku, davno sam mu poslao poruku na stripovi.com ne sjećam se više u vezi čega i to je to. I poslao sam mu zato jer mi je bilo čudno da je najednom ustao protiv mene, naravno na poruku odgovora nisam dobio što je vidim praksa takvih infantilnih likova.
Vjerujte mi likovi poput Ultrasa za mene su u potpunosti marginalni.
Ovo u vezi pičkica i nacista, govori samo o tome kakav je čovjek, ni više ni manje
Usput nisam ja taj koji nije sposoban odgovoriti na poruku, nisam ja taj koji ovdje doslovno visi da me banuje , da ja ne bi odgovorio na njegove mahinacije .
Ako treba u facu ću mu sve ponoviti, toliko o pičkicama.
Što se tiče manhuntera, evo ja mu se ovdje ispričavam na krajnje malicioznim mojim porukama, ako mu to išta znači, znam da nije opravdanje niti ga tražim, ali čovjek me izbezumio svojim ponašanjem i nepotrebnim izbacivanjem.
Nema nikakvih problema mogu se izviniti i uživo ja nisam takav čovjek, planuo sam. Tko je bez grijeha?
Žao mi je iskreno što je otišao sa s.com, smatram da je trebao priznati grešku i kao čovjek riješiti s menom i weleom što ima, a ne ignorirati i bez ikakvog objašnjenja banirati. Time je meni osobno nanio poveću štetu jer od 8 mojih izbacivanje njegovih su 6 i normalno i ono malo ljudi koji su mislili da sam korektan, on je pokopao svojim konstantnim nepravednim izbacivanjima.
I uvijek baš on, pojavi se na tjedan dana i onda banira, znači da čovjek traži i najmanje greške ljudi koje ne podnosi, ne možeš voditi selektivnu pravdu.
Razlog zašto sam odgovorio na ovo leži u tome što postoji opcija da se aktivno pridružim ovom forumu koji je jako dobar. Već sam razmišljao o tome par puta. I ne želim da me nebitni likovi ovdje popljuvaju kao što je bio slučaj na s.com.
Još jednom moja isprika svim dobronamjernima ljubiteljima stripa na prenošenju svađa s drugih foruma i na svojem jako ružnom rječniku.
JORGE11- Čobanin
- Datum upisa : 03.05.2013
Broj poruka : 2
Re: Zovem se Tonka i IQ mi je 24
Da netko ne pomisli nešto krivo ( ne bi bilo prvi puta)
Ništa ružno u vezi s.com, genijalna stranica, koja me navukla totalno.
Šteta zbog jedne glupe pogreške, tamo iman podosta problema za koje se nadam da će se rješiti.
Također nadam se da ovdje neće biti problema, došao sam pisati o stripu a ne o svađama.
Ništa ružno u vezi s.com, genijalna stranica, koja me navukla totalno.
Šteta zbog jedne glupe pogreške, tamo iman podosta problema za koje se nadam da će se rješiti.
Također nadam se da ovdje neće biti problema, došao sam pisati o stripu a ne o svađama.
JORGE11- Čobanin
- Datum upisa : 03.05.2013
Broj poruka : 2
Zovem se Tonka i IQ mi je 24
Zašto ovo radiš Tonka? Tebi je kraj svijeta ako te je netko banirao? Nemaš život izvan foruma? Pusti ovu priču, odleži svoju kaznu (ako i je nepravedna, šta te briga zapravo) i nastavi ili nemoj spisanjem na forumu, ali prestani s ovakvim pričama
tinton- Ističe se
- Datum upisa : 13.10.2012
Broj poruka : 249
Strana 2 od 2 • 1, 2
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu