"Captain America: The First Avenger"
+3
Lord Vader89
VLADA 96
Ultras
7 posters
Strana 1 od 1
Re: "Captain America: The First Avenger"
Slicna pitanja kao i za Tora:
1.sta je od Kapetana Amerike (naslov mi zvuci malo propagandno) objavljeno kod nas?
2.sta od toga valja (ne mislim na cistu zabavu)?
3.gde to moze da se nabavi?
1.sta je od Kapetana Amerike (naslov mi zvuci malo propagandno) objavljeno kod nas?
2.sta od toga valja (ne mislim na cistu zabavu)?
3.gde to moze da se nabavi?
VLADA 96- Zaslužan član
- Datum upisa : 17.06.2011
Broj poruka : 394
Naslov i jeste propaganda, ali ima tu mnogo lica, koja su nastala tokom duge istorije lika (skoro 70 godina), nemoj ga olako "osudjivati".
Nemam informacije o domacim izdanjima, a o tome sta valja, uputice te Gil Galad, on je maher :)
Nemam informacije o domacim izdanjima, a o tome sta valja, uputice te Gil Galad, on je maher :)
Lord Vader89- Domaćin
- Datum upisa : 25.12.2010
Broj poruka : 2589
Lord Vader89 ::Naslov i jeste propaganda, ali ima tu mnogo lica, koja su nastala tokom duge istorije lika (skoro 70 godina), nemoj ga olako "osudjivati".
Nemam informacije o domacim izdanjima, a o tome sta valja, uputice te Gil Galad,on je maher:)
Ne preteruj, znaš da Capa pratim samo ovo novo...
Vlado, veruj mi da sam godinama izbegavao Kapetana, baš zbog ovoga što si naveo... Nedavno sam pisao o njemu na blogu, pa baci pogled (malo je na brzinu napisano, ali šta da se radi...):
http://udruzenjesvetstripa.blogspot.com/2011/05/did-you-ever-see-anyone-shot-by-gun.html
A mislim da kod nas uopšte nije izlazio. Ovde po imenu junaka ili serijala to možeš i sam videti:
http://www.stripovi.com/index.asp?page=search
E, da - Fibra je najavila ovo za kraj godine:
http://www.stripovi.com/index.asp?page=reviews-view&StoryID=203
Gil-galad- Domaćin
- Datum upisa : 31.01.2011
Broj poruka : 2104
Gledao sam malo po darkwoodovj listi izdavaca i cini mi se da sam video kapetanovu sliku na koricama Marvel avantura i The Ultimates.Nisam bas najbolji znalac pa proveri.
VLADA 96- Zaslužan član
- Datum upisa : 17.06.2011
Broj poruka : 394
Ima Kapetana i u nekom Spajdermenu od Slobodne Dalmacije, a moze se naci i u par brojeva Hulka (ili Golijata) u starim Eks Almanasima!!!
culfis- Zaslužan član
- Datum upisa : 23.12.2010
Broj poruka : 1167
Priprema se teren za Avengerse!!!!
Valjda ce i DC odgovoriti filmovanom Ligom pravde!
Valjda ce i DC odgovoriti filmovanom Ligom pravde!
culfis- Zaslužan član
Trebalo bi podsetiti mladje clanove foruma da je 1990 u Jugoslaviji snimljen film kapetan Amerika, negde se sjecma da se u filmu pojavljuj Mia Begovic i Mustafa Nadarevic!
http://www.imdb.com/title/tt0103923/
http://www.imdb.com/title/tt0103923/
culfis- Zaslužan član
VLADA 96 ::Gledao sam malo po darkwoodovj listi izdavaca i cini mi se da sam video kapetanovu sliku na koricama Marvel avantura i The Ultimates.Nisam bas najbolji znalac pa proveri.
The Ultimates ti je zapravo Avengers iz paralalnog univerzuma koji nema veze sa Marvelovom regularnom serijom (drugim recima, mos da citas bez problema )
Cuo sam dosta dobrog o njima, ali nakon sto sam izgubio zivce za bavljenje Ultimate Marvelom....
Lord Vader89- Domaćin
Све што ваља од Ултимејтса је Ултимејтс 3, 5 бројева, то би могло да ти се допадне
Појавио се и неки Ултимејтс врсс Д Њу Авенџрс, у којем се део акције одвија у Бугарској, а иза свега је Кина. И Ник Фјури наравно...
Појавио се и неки Ултимејтс врсс Д Њу Авенџрс, у којем се део акције одвија у Бугарској, а иза свега је Кина. И Ник Фјури наравно...
Силни- Zaslužan član
- Datum upisa : 19.02.2011
Broj poruka : 376
Kad se setim da su hteli da povezu Ultimate i 616 univerzum, leleeeee
Odrekao bih se Marvela u korist....bilo cega, DCja, iz principa
Odrekao bih se Marvela u korist....bilo cega, DCja, iz principa
Lord Vader89- Domaćin
Pogledao sam film, neka bude 7/10.
Mnogo mi se više dopao nego Thor, smeštanje radnje maltene u potpunosti u WW2 dane je pun pogodak, a film podseća pomalo na Raiderse! Jedna zanimljiva avantura, koja dobrim delom ima i stripsku atmosferu, a legendarni momenti iz stripa, iako su dobili svoju filmsku verziju, odlično su "uhvaćeni".
Uskoro review...!
Mnogo mi se više dopao nego Thor, smeštanje radnje maltene u potpunosti u WW2 dane je pun pogodak, a film podseća pomalo na Raiderse! Jedna zanimljiva avantura, koja dobrim delom ima i stripsku atmosferu, a legendarni momenti iz stripa, iako su dobili svoju filmsku verziju, odlično su "uhvaćeni".
Uskoro review...!
Gil-galad- Domaćin
Super omaz stripu, ima par super scena, lepo prikazuje nastanak i razvoj junaka, ali ima previse corny momenata, klisea i iritantnih fora i postupaka (kao kad ona riba nabode vojnika a on se srusi kao pokosen, bla bla). Svidja mi se kako se daju neki hintovi i stvari povezuju, to je jedna od mnogih dobrih stvari.
Prilicno predvidljiv film, iako mi se atmosfera dopala, pristup bih ipak zeleo znatno ozbiljniji, ovako imam utisak kao da je film namenjen za publiku vremena kada je prvi broj izasao.
U jednom trenu pomislih da je vec kraj, tako nekako sve vodilo, a onda se ipak nastavlja jos. Sve u svemu, malo me je razocarao, ali daleko od toga da je los. Doduse, nije bas ni vrhunsko superherojsko ostvarenje. :)
Prilicno predvidljiv film, iako mi se atmosfera dopala, pristup bih ipak zeleo znatno ozbiljniji, ovako imam utisak kao da je film namenjen za publiku vremena kada je prvi broj izasao.
U jednom trenu pomislih da je vec kraj, tako nekako sve vodilo, a onda se ipak nastavlja jos. Sve u svemu, malo me je razocarao, ali daleko od toga da je los. Doduse, nije bas ni vrhunsko superherojsko ostvarenje. :)
Snake Plissken- Zaslužan član
- Datum upisa : 06.06.2011
Broj poruka : 619
Snake Plissken ::Super omaz stripu, ima par super scena, lepo prikazuje nastanak i razvoj junaka...
Da, sam početak filma, pa negde do sredine je mnogo bolji nego ostatak i mnogo se više oslanja na strip.
Scena u vozu, kada Bucky pogine, i poslednja - obračun Capa i Skulla u avionu, zakleo bih se da sam negde već video maltene identične scene, ali uzalud pokušavam da se setim o kojim filmovima se radi...
Gil-galad- Domaćin
ja sam trebao da idem u subotu da gledam
ali guess what
ovde se Cap sada prikazuje u jednom bioskopu u jednom terminu
bitno da se HP jos uvek daje
i onda smo ja i buraz bukvalno poljubili vrata, jer se ta jedna kukavna sala rasprodala nama ispred nosa....
pokusacemo sad za vikend
ali guess what
i onda smo ja i buraz bukvalno poljubili vrata, jer se ta jedna kukavna sala rasprodala nama ispred nosa....
pokusacemo sad za vikend
Lord Vader89- Domaćin
Snake Plissken ::ovako imam utisak kao da je film namenjen za publiku vremena kada je prvi broj izasao.
mozda zato sto je ceo film smesten u cetrdesete? :hmmmmmm:
sorry, morao sam
Lord Vader89- Domaćin
Lord Vader89 ::ja sam trebao da idem u subotu da gledam
ali guess what
pokusacemo sad za vikend
Ma, pusti... I ovde je išlo nešto kasno, oko 22h, i to svega desetak dana, ako i toliko... A posle je bilo još nedelju dana od 11h pre podne...
Izgleda da je naziv filma definitivno velika prepreka, mada nisam obratio pažnju na box office...
Gil-galad- Domaćin
Koji je ovaj Vejder spamer, strasno. :P
Inace bas mi je cudno za termine, kratko se davao u nekim normalnim terminima i Taku i Koloseju, posle prebacen sto rece Gil za 11h prepodne. Na kraju ga navatah u Pancevackom centru za kulturu, karta 150 kinti, to vece svi gledali finale US Opena, a samo ja i ortak jedan u sali. Bilo kao da na gajbi gledam.
Inace bas mi je cudno za termine, kratko se davao u nekim normalnim terminima i Taku i Koloseju, posle prebacen sto rece Gil za 11h prepodne. Na kraju ga navatah u Pancevackom centru za kulturu, karta 150 kinti, to vece svi gledali finale US Opena, a samo ja i ortak jedan u sali. Bilo kao da na gajbi gledam.
Snake Plissken- Zaslužan član
- Datum upisa : 06.06.2011
Broj poruka : 619
Snake Plissken ::Koji je ovaj Vejder spamer, strasno. :P
ucio sam od najboljih
ja idem veceras; isto vreme, isto mesto, al ovaj put sam kupio karte dan ranije
Lord Vader89- Domaćin
Gil-galad- Domaćin
jesam
al nemam sad vremena da pricam
overall nije lose uopste
al nemam sad vremena da pricam