Algoritam
5 posters
Strana 1 od 1
Algoritam
Ođe možemo da diskutujemo o Algoritmovim mangama (nadam se da neće biti monolog XD).
Algoritam trenutno ima 4 aktivna serijala:
Blade of Immortal/Oštrica Besmrtnika
Negima
Peach Girl/Momo- Preplanula Devojka
.hack
Uz završene Slatke Čarolije.
Vaš favorit, neki predlozi za budućnost (iako ih niko neće videti, i teško da će se ostvariti, al' opet XD)...
Algoritam trenutno ima 4 aktivna serijala:
Blade of Immortal/Oštrica Besmrtnika
Negima
Peach Girl/Momo- Preplanula Devojka
.hack
Uz završene Slatke Čarolije.
Vaš favorit, neki predlozi za budućnost (iako ih niko neće videti, i teško da će se ostvariti, al' opet XD)...
kresha- Početnik
- Datum upisa : 22.02.2011
Broj poruka : 7
mange
kresha ::Ođe možemo da diskutujemo o Algoritmovim mangama (nadam se da neće biti monolog XD).
Kreni KreŠo, pusti ovog Vejdera što se snebdiva da otvori topike :
I mene interesuje koliko ćeš sagovornika imati i koliko se uopšte čitaju Mange :
Re: Algoritam
hahahaha, pa neka kreshimir otvara topike, he's more than welcome!!!! :
sto se tice upravo ove teme, nesto me apsolutno nista ne privlaci od ovoga sto Algoritam izdaje.... :/
pogotovu ne Peach girl, come oooon : :P
jedared sam probao da citam Blade of the immortal, na engleskom, davno to bese.... :hmmmm:
ali znam da nisam uspeo da sastavim ceo strip, i da sam se vec smorio :
mislim da je taj naslov vise izvikan nego sto valja, ali to je vise neki moj sprdacki attitude, nemojte se obazirati :P
mozda probam ponovo, ali ima vremena, pre toga me ceka par nekih drugih mangi, koje provereno zasluzuju moju paznju! :
sto se tice upravo ove teme, nesto me apsolutno nista ne privlaci od ovoga sto Algoritam izdaje.... :/
pogotovu ne Peach girl, come oooon : :P
jedared sam probao da citam Blade of the immortal, na engleskom, davno to bese.... :hmmmm:
ali znam da nisam uspeo da sastavim ceo strip, i da sam se vec smorio :
mislim da je taj naslov vise izvikan nego sto valja, ali to je vise neki moj sprdacki attitude, nemojte se obazirati :P
mozda probam ponovo, ali ima vremena, pre toga me ceka par nekih drugih mangi, koje provereno zasluzuju moju paznju! :
Lord Vader89- Domaćin
- Datum upisa : 25.12.2010
Broj poruka : 2589
Poslušaj ti inspektora - pročitaj prva 4, ako ti se i posle toga ne svidi, čitaj dalje :P
kresha- Početnik
- Datum upisa : 22.02.2011
Broj poruka : 7
:P mozda overim neke digitalce, da ne kazem - skenove :
Lord Vader89- Domaćin
Dakle, "Algoritam" nastavlja sa mangama, i daje se na izdavanje novog serijala - "Death Notea"!
Profesionalni "mangaći" i novi čitaoci, hoćete li uzimati?
Hm... Ja lično nisam oduševljen izborom. Naravno, sama osnovna ideja stripa je odlična, kao i prvih par tomova, ali posle ima dosta iritantnih ponavljanja... Mislim da opet nisu napravili najsrećniji izbor.
Što se tiče "Oštrice besmrtnika", dijelim Saletovo mišljenje, kao što sam ranije napisao. Druge dvije mange koje izdaju me skoro uopšte ne interesuju - ipak ću se još neko vrijeme držati seinen štiva.
Profesionalni "mangaći" i novi čitaoci, hoćete li uzimati?
Hm... Ja lično nisam oduševljen izborom. Naravno, sama osnovna ideja stripa je odlična, kao i prvih par tomova, ali posle ima dosta iritantnih ponavljanja... Mislim da opet nisu napravili najsrećniji izbor.
Što se tiče "Oštrice besmrtnika", dijelim Saletovo mišljenje, kao što sam ranije napisao. Druge dvije mange koje izdaju me skoro uopšte ne interesuju - ipak ću se još neko vrijeme držati seinen štiva.
Mhejl- Ističe se
- Datum upisa : 09.02.2011
Broj poruka : 254
mozda uzmem prvi broj, da ispostujem zbog tolike prasine koja se digla za ovim stripom
Lord Vader89- Domaćin
dobra mi je Oštrica besmrtnika
Manji je lik
citanje ide odlicno uz Mugen no Jūnin OST
anima ce se gleda posle stripa
Manji je lik
citanje ide odlicno uz Mugen no Jūnin OST
anima ce se gleda posle stripa
Strana 1 od 1