Izložba grafika "Sketchbook" - avgust 2009.
3 posters
Strana 1 od 1
Izložba grafika "Sketchbook" - avgust 2009.
Info: http://www.grafickikolektiv.org/html/akalendar%20NKorac.php
Postavka je inspirisana likovima iz sveta stripa i filma, ali i drugim "štetnim" produktima pop kulture.
Dominiraju Marvelovi junaci iz Silver Age razdoblja, a bio sam privučen Srebrnim Letačem...
Bruce Wayne pored grafike njegovog alter ega...
Scott Summers a. k .a. Cyclops iz X-Men ekipe
Gore levo The Incredible Hulk, a poznat vam je sigurno i momak gore desno, iako ne iz stripova...
Ko bi rekao da Crnogorci imaju ikakve veze sa najvećom i najboljom heavy metal grupom na svetu?
Kada princ Adam podigne svoj mač ka nebu i uzvikne: "Snagom sive lobanje, JA IMAM MOĆ!!!", on postaje...
Nešto za rockere i punkere...
I clubbere!
Naša gošća iz Francuske, Charlotte, Bruce Wayne, Lord Vader89 i - poseban kuriozitet desno od glave Brucea Waynea... Verujte mi, bila je to čista slučajnost!!!
Postavka je inspirisana likovima iz sveta stripa i filma, ali i drugim "štetnim" produktima pop kulture.
Dominiraju Marvelovi junaci iz Silver Age razdoblja, a bio sam privučen Srebrnim Letačem...
Bruce Wayne pored grafike njegovog alter ega...
Scott Summers a. k .a. Cyclops iz X-Men ekipe
Gore levo The Incredible Hulk, a poznat vam je sigurno i momak gore desno, iako ne iz stripova...
Ko bi rekao da Crnogorci imaju ikakve veze sa najvećom i najboljom heavy metal grupom na svetu?
Kada princ Adam podigne svoj mač ka nebu i uzvikne: "Snagom sive lobanje, JA IMAM MOĆ!!!", on postaje...
Nešto za rockere i punkere...
I clubbere!
Naša gošća iz Francuske, Charlotte, Bruce Wayne, Lord Vader89 i - poseban kuriozitet desno od glave Brucea Waynea... Verujte mi, bila je to čista slučajnost!!!
Gil-galad- Domaćin
- Datum upisa : 31.01.2011
Broj poruka : 2104
Re: Izložba grafika "Sketchbook" - avgust 2009.
Gil-galad ::Naša gošća iz Francuske, Charlotte, Bruce Wayne, Lord Vader89 i - poseban kuriozitet desno od glave Brucea Waynea... Verujte mi, bila je to čista slučajnost!!!
nije slucajnost, vec the poweeeer, of the dark side
BTW, kad vidim ovako kako sam bio mrsav....nije ni cudo sto si mi se smejao letos
Lord Vader89- Domaćin
- Datum upisa : 25.12.2010
Broj poruka : 2589
Gil-galad- Domaćin
Drugari, face ste, svaka vam dala
Nego gde je Brus Vejn ? Nije valjda prešao na tamnu stranu ?
Nego gde je Brus Vejn ? Nije valjda prešao na tamnu stranu ?
Niko ne bi uspeo da nabavi francuskinju samo za ovakvu priliku, najjaci smo!!!
Ipak, da ne gresim dusu, treba zafaliti Brusvejnu za to, koji se, izdajnik, separatisao od nas online stripadzija andro, zovi coveka, vidi da li je ziv
ali zaista je bio dozivljaj, vodati je po Bg, i objasnjavati joj koja su dva mesta hodocasce beogradskih stripadzija
jadna devojka, nesto imam osecaj da nece uskoro za Srbiju ponovo
Ipak, da ne gresim dusu, treba zafaliti Brusvejnu za to, koji se, izdajnik, separatisao od nas online stripadzija andro, zovi coveka, vidi da li je ziv
ali zaista je bio dozivljaj, vodati je po Bg, i objasnjavati joj koja su dva mesta hodocasce beogradskih stripadzija
jadna devojka, nesto imam osecaj da nece uskoro za Srbiju ponovo
Lord Vader89- Domaćin
Danas sam bio kod mojih u Železniku, hteo baš da svratim i do njega, ali je radio... Baš slabo se viđamo, mada se čujemo često.
Gil-galad- Domaćin
protuva, izdajnik
Lord Vader89- Domaćin
evo, i ja potvrdjujem, ja sam kindof kriterijum po tom pitanju
Lord Vader89- Domaćin
Ultras ::strani plaćenik
"Ali, prijatelju moj, nisi ti mlad, pa da ne znaš šta radiš! U godinama si kad se ne prašta greška... Saberi se. Ispovedaj mi se. (...) Zalutao si u gustu šumu gde su te sačekali strani agenti, koji vršljaju po našoj zemlji... To su sve Englezi organizovali, dojavili Amerikancima, Amerikanci te sačekali u Parizu i uvukli u podzemlje. Je l' tako bilo? Jeste! A bio si mlad, prirodno je... 'oćeš da jedeš, 'oćeš da jebeš, a to košta, brate. Pa, onda droga..."
Gil-galad- Domaćin
Similar topics
» Izložba "Oblačići u štampi" - februar 2009.
» DIGITALNI STRIPOVI
» IZLOŽBA PASA Koste Milovanovića
» SISTEMATIZACIJA - Izlozba povodom desetogodisnjice rada System Comicsa !
» Izložba i promocija knjige "Tarzan - jugoslovenska produkcija"
» DIGITALNI STRIPOVI
» IZLOŽBA PASA Koste Milovanovića
» SISTEMATIZACIJA - Izlozba povodom desetogodisnjice rada System Comicsa !
» Izložba i promocija knjige "Tarzan - jugoslovenska produkcija"
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu