Kratki rezovi
+13
VLADA 96
wele
dessa
Bruce Springsteen
Snake Plissken
kobra
Lord Vader89
profesor-inz
manhunter
Woolf
Ultras
Rider of the lighting
Morrison
17 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Kratki rezovi
Izgleda dobro,'ce vidimo...
wele- Zaslužan član
- Datum upisa : 06.10.2011
Broj poruka : 383
Ovo mi deluje zanimljivo.
VLADA 96- Zaslužan član
- Datum upisa : 17.06.2011
Broj poruka : 394
Vrlo interesantno deluje, meni baš fali dobar SF.
Bat Baterton- Novajlija
- Datum upisa : 01.12.2011
Broj poruka : 39
Ultras ::Pošto će biti kompletno u boji ja se samo cene plašim
To jeste. Bilo bi dobro da ga Darkvud uzme, tako bismo najbolje prošli. Ili kojim čudom VČ, Leo Pulp je bio pristupačan, a jako dobro odrađen!
Bat Baterton- Novajlija
- Datum upisa : 01.12.2011
Broj poruka : 39
Bat Baterton ::Ultras ::Pošto će biti kompletno u boji ja se samo cene plašim
To jeste. Bilo bi dobro da ga Darkvud uzme, tako bismo najbolje prošli. Ili kojim čudom VČ, Leo Pulp je bio pristupačan, a jako dobro odrađen!
Mozda bi ipak bilo bolje Darkwood.
VLADA 96- Zaslužan član
- Datum upisa : 17.06.2011
Broj poruka : 394
Serijal po mom ukusu, Bonelli i to još SF
Nadam se da će neko od naših izdavača da krene sa njim brzo posle premijere u Italiji, PP, DW, Padora...
Nadam se da će neko od naših izdavača da krene sa njim brzo posle premijere u Italiji, PP, DW, Padora...
Bruce Springsteen- Domaćin
- Datum upisa : 11.01.2011
Broj poruka : 250
Samo Darkwood !!!VLADA 96 ::Bat Baterton ::Ultras ::Pošto će biti kompletno u boji ja se samo cene plašim
Mozda bi ipak bilo bolje Darkwood.
Novi serijal na nasim kioscima!
Dobro...u knjizarama.
Sangajski Djavo Djanfranka Manfredija.
Dobro...u knjizarama.
Sangajski Djavo Djanfranka Manfredija.
Morrison- Domaćin
- Datum upisa : 24.12.2010
Broj poruka : 1710
Procitao prvi broj "Sangajskog djavola", zanimljivo, ali ne dovoljno da bih nastavio.
Jednostavno, vecinu stvari iz ovog stripa sam vec video i previse puta u Boneliju...geografska razlicitost naprosto nije dovoljna.
Jednostavno, vecinu stvari iz ovog stripa sam vec video i previse puta u Boneliju...geografska razlicitost naprosto nije dovoljna.
Morrison- Domaćin
Sa kojim stripom/junakom praviš paralelu!?Morrison ::Procitao prvi broj "Sangajskog djavola", zanimljivo, ali ne dovoljno da bih nastavio.
Dzek Denijels ::Sa kojim stripom/junakom praviš paralelu!?Morrison ::Procitao prvi broj "Sangajskog djavola", zanimljivo, ali ne dovoljno da bih nastavio.
Ni sa jednim konkretno...vise sam mislio na situacije iz raznih stripova raznih junaka - tip koji ne trpi nepravdu, staje u zastitu napadnutog, sukobljava se sa mocnim "elznastikosamja" industrijalcem, uzima pravdu u svoje ruke, itd.
Dilema na samom kraju me naprosto ne lozi dovoljno da bi me makar i malo zainteresovalo sta ce se dogoditi u narednim brojevima...strip mi se ne djasvi, i to je to, a i trenutno sam u toj fazi da me neki novi Boneli serijal mora zeeeesce naprziti da bih ga skupljao. U S.D-u to nije slucaj.
Morrison- Domaćin
Razgovarao sam sa drugom U vezi Bonelijevih junaka i njihovih međusobnih susreta. Čuo sam da je pre dosta godina bila epizoda Sa Martijem M. i Dilana D. Dali je bilo još takvih crossovera i hoće li biti takvih epizoda kod nas?
Prometej1990- Ističe se
- Datum upisa : 06.12.2012
Broj poruka : 289
Ovde bi trebalo da imas sve:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=7830
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=7830
Morrison- Domaćin
Strana 2 od 2 • 1, 2
Similar topics