Orlovi Rima
+5
Woolf
kobra
King Warrior
Elesar
VLADA 96
9 posters
forum.svetstripa.net :: Revija svetskih stripova :: Evropski strip - Francusko-belgijska škola stripa
Strana 1 od 1
Orlovi Rima
Na forumu Politikinog Zabavnika mnogi hvale ovaj strip.Da li ga je neko citao i sta misli kakav je?Koi bi izdavac kod nas mogao da ga izda?
http://www.dargaud.com/aigles-rome,304/
http://www.dargaud.com/aigles-rome,304/
VLADA 96- Zaslužan član
- Datum upisa : 17.06.2011
Broj poruka : 394
Re: Orlovi Rima
Kad smo kod Rima, bolje uzmi Murenu. Meni je barem mnogo jaci, kako crtacki, tako i scenaristicki.
Elesar- Zaslužan član
- Datum upisa : 14.01.2011
Broj poruka : 475
U nekim novinama sam citao kritiku "Murene" i kriticar ju je ocenio kao osrednji strip.
VLADA 96- Zaslužan član
Ti verujes novinarima?
Najbolje je kao i sa knjigama, zenama i sl. - dok sam to ne uzmes u ruke, neces znati kakvo je.
Najbolje je kao i sa knjigama, zenama i sl. - dok sam to ne uzmes u ruke, neces znati kakvo je.
Elesar- Zaslužan član
Sta ja znam, osrednji strip.
U BD svijetu ima ih dosta sa slicnom tematikom.
U BD svijetu ima ih dosta sa slicnom tematikom.
King Warrior- Novajlija
- Datum upisa : 28.12.2010
Broj poruka : 47
Nemojte o stripovima govoriti kao o osrednjima!
Njih možete podeliti u četiri kategorije tačno koliko komparacija srpski jezik ima! Postoje stripovi koji su:
1. Dobri
2. Bolji
3. Najbolji
4. Dobri u PM
Njih možete podeliti u četiri kategorije tačno koliko komparacija srpski jezik ima! Postoje stripovi koji su:
1. Dobri
2. Bolji
3. Najbolji
4. Dobri u PM
kobra- Special guest star
- Datum upisa : 25.02.2011
Broj poruka : 339
Orlovi su tu onda negde, izmedju 2-3.
Elesar- Zaslužan član
A losih stripova nema, znaci?
Snake Plissken- Zaslužan član
- Datum upisa : 06.06.2011
Broj poruka : 619
Tom analogijom: Zagor je dobar strip A SnakeSnake Plissken ::A losih stripova nema, znaci?
A ne, ja nisam iskljucivi Zagorov protivnik, ima i on odlicnih epizoda, neces me navuci na tanak led.
Snake Plissken- Zaslužan član
- Datum upisa : 06.06.2011
Broj poruka : 619
Ima samo losih citalaca i jos snakeovitijih
Elesar- Zaslužan član
Ako već poredimo Murenu i Orlove, onda je ova prva kilometrima bolja. A i od nje ne zastaje dah baš.
manhunter- Domaćin
- Datum upisa : 20.12.2010
Broj poruka : 1318
Elesar ::Ti verujes novinarima?
Sada kada malo bolje razmislim taj isti kriticar je rekao da su pocetne epizode Texa (Veseli cetvrtak) odlicne!
VLADA 96- Zaslužan član
Daleko od toga da je loš strip! Na nivou Džipsija, što ukazuje da bi ga Marketprint verovatno mogao objaviti... Naravno, daleko je od "Dobar u PM", ali sigurno i više nego dobar za Stripoteku, ili još bolje za Politikin zabavnik (zbog kolora). Nije baš za objavljivanje kao album kod nas, jer se očigledno radi o stripu planiranom za serijal, pa čekati par godina na drugu epizodu je iluzorno. Dakle, idealno za Politikin zabavnik, a možda i Stripoteku!
Osim- Ističe se
- Datum upisa : 07.04.2011
Broj poruka : 132
forum.svetstripa.net :: Revija svetskih stripova :: Evropski strip - Francusko-belgijska škola stripa
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu