Novi Titani
+3
Alex
manhunter
Ultras
7 posters
Strana 1 od 1
Novi Titani
Prisećanje na serijal koji sam poslednji put čitao tamo negde krajem osamdesetih...
Imao sam deset godina kada su se pojavili u Strip zabavniku (1983).
Uz Spajdermena i Betmena, brzo su mi poslali omiljeni super-heroji.
Prošle nedelje sam na Strip-zoni "skinuo" nekoliko brojeva Strip zabavnika da pročitam ponovo posle toliko godina :
Ne mislim da će me ostaviti bez daha, naprotiv, ali biće dobro podsećanje na "zlatne godine" Strip zabavnika i junaka koji su u njemu izlazili.
Da li je neko čitao "Titane" ? Utisci, sećanja ?
Imao sam deset godina kada su se pojavili u Strip zabavniku (1983).
Uz Spajdermena i Betmena, brzo su mi poslali omiljeni super-heroji.
Prošle nedelje sam na Strip-zoni "skinuo" nekoliko brojeva Strip zabavnika da pročitam ponovo posle toliko godina :
Ne mislim da će me ostaviti bez daha, naprotiv, ali biće dobro podsećanje na "zlatne godine" Strip zabavnika i junaka koji su u njemu izlazili.
Da li je neko čitao "Titane" ? Utisci, sećanja ?
Re: Novi Titani
Novi Titani su mi bili najomiljeniji superherojski strip, tamo u osamdesetim! Iako su imali ozbiljnu konkurenciju u Spajdiju, a manje u Supermenu i Betmenu, bili su i ostali Nr.1.
Svaka čast što si me podsetio na njih, odoh do stripzone. : :pirat:
Svaka čast što si me podsetio na njih, odoh do stripzone. : :pirat:
manhunter- Domaćin
- Datum upisa : 20.12.2010
Broj poruka : 1318
Ja sam čitao Titane u SZ-u i baš mi je bilo žao kad su prestali da izlaze. Čak toliko da sam pisao Strip Zabavniku kad su prešli na mali format da ih nastave. Sećam se da su objavili pismo čitaoca sa istim pitanjem, gde su mu odgovorili da će nastaviti Džonana Heksa, Indijanu Džonsa, Ariona i Nove Titane, ali to se desilo samo sa pomenuta prva tri strip serijala, a sa Titanima ne. Doduše, iako me njihovo lažno obećanje obradovalo, bio sam skeptičan, jer je Perez crtao NT sa puno kadrova, što bi na A5 formatu bilo gotovo nečitljivo.
I danas, kad bi neko pokrenuo izdanja sa DC-ovim stripovima, trebalo bi da računa i na ovaj naslov. Naravno, ne na manga varijante po crtanim serijama, nego na regularni strip i to dok su ga radili Perez i Wolfman.
I danas, kad bi neko pokrenuo izdanja sa DC-ovim stripovima, trebalo bi da računa i na ovaj naslov. Naravno, ne na manga varijante po crtanim serijama, nego na regularni strip i to dok su ga radili Perez i Wolfman.
Alex- Domaćin
- Datum upisa : 18.01.2011
Broj poruka : 73
culfis- Zaslužan član
- Datum upisa : 23.12.2010
Broj poruka : 1167
Ja sam posle skinuo na nekom torent sajtu komplet na engleskom. Posle su počeli da kenjaju s pričom. Ali bih opet voleo da ga neko izdaje ovde kod nas. Kao i Spajdija lepo od početka. Kako Bog zapoveda. A ne ova sranja sa uskakanjem u serijal od nekog 500 broja, a pre toga naravno nigde nije izdavan.
legaz- Ističe se
- Datum upisa : 19.01.2011
Broj poruka : 100
U kom sam ja uverenju bio ... :
Mislio sam da niko nije gotivio Nove Titane, a ono baš suprotna situacija
Mislio sam da niko nije gotivio Nove Titane, a ono baš suprotna situacija
Nisi jedini. Iznenađen sam koliko ljudi je čitalo taj strip. Strip zabavnik je bila odlična edicija. Na žalost bolovala je od istih sindroma tadašnjeg(a možda i sadašnjeg vremena). Započnu nešto pa ne završe. Jednostavno prekinu bez objašnjenja
legaz- Ističe se
- Datum upisa : 19.01.2011
Broj poruka : 100
UPDATE: ispali sa listeSneaksie Thiefsie ::Meni su i sad u TOP 10
u nezadrzivom naletu manga titana
U poslednje vreme svaki Dc strip junaci malo po malo pa se rade u mangi. Sta je Warner Brosu Koji ##/&$)= !!?
Prometej1990- Ističe se
- Datum upisa : 06.12.2012
Broj poruka : 289
Similar topics
» Novi Asteriks
» Novi stripski trenutak
» Novi Marvel filmovi - Osvetnici: Faza 2
» Kratki rezovi
» Kalvin i Hobs
» Novi stripski trenutak
» Novi Marvel filmovi - Osvetnici: Faza 2
» Kratki rezovi