"Mirabilis"
+9
Morrison
anto
Gil-galad
Lord Vader89
manhunter
Jasko
wele
Mhejl
Ultras
13 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: "Mirabilis"
Mnogo bre ima, braco. :/
Snake Plissken- Zaslužan član
- Datum upisa : 06.06.2011
Broj poruka : 619
nema potrebe da čitaš sve, samo nađi taj datum i od njega kreni - tu je najžešća akcija.
anto- Domaćin
- Datum upisa : 23.12.2010
Broj poruka : 121
Ovo je bolja prevara od one sa Cosicevom Nobelovom nagradom
elderane84- Novajlija
- Datum upisa : 24.01.2011
Broj poruka : 12
Ako list padne u sumi i niko ga ne cuje, da li je list zaista pao ?Gil-galad ::Takođe, kao ljubitelj stripa, jako cenim svačiji trud u širenju strip kulture, što Srećko redovno čini na stranicama Pravde
Srecko je benigni tip koji ceo zivot pati od toga da bude bitan. I ponekad malo pretera. Drugim recima, idealan za forumsku sprdnju.
Mairosu- Početnik
- Datum upisa : 06.03.2011
Broj poruka : 1
Srecko uzvraca udarac!!!Mairosu ::Srecko je benigni tip koji ceo zivot pati od toga da bude bitan. I ponekad malo pretera. Drugim recima, idealan za forumsku sprdnju.
http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=131&TOPIC_ID=37154�
vronski2 ::Konačno sam danas otkrio ko je Živadin Stevanović, odnosno ko se krio iza tog imena i ko je osmilsio celu aaferu "Mirabilis"!
Imao sam i pravo što sam sumnjao da je to bio jedan vrlo aktivni član ovog foruma (a i ostalih) ali neću još uvek navoditi njegovo ime jer ga očekuje zvanična sudska tužba zbog blaćenja mog imena u javnosti i duševnog bola a kada podnesem tužbu onda ću objaviti ovde njegovo ime pa neka se gospodin brani na sudu!
Sav novac koji dobijem na sudu daću u humanitarne svrhe!
Strana 2 od 2 • 1, 2
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu