Sajam knjiga u Nisu
2 posters
Strana 1 od 1
Sajam knjiga u Nisu
Sajam knjiga u renoviranoj hali Čair
Sajam knjiga i grafike biće održan 48. put od 28. novembra do 4. decembra u rekonstruisanoj hali Čair.
Organizator sajma je Niški kluturni centar, a kako su Južnim vestima potvrdili u ovoj ustanovi, u toku je prijavljivanje izlagača.
Sajam je prošle godine okupio više od 80 izlagača, a tokom ove posećene manifestacije bile su održane mnoge promocije.
Sajam knjiga i grafike biće održan 48. put od 28. novembra do 4. decembra u rekonstruisanoj hali Čair.
Organizator sajma je Niški kluturni centar, a kako su Južnim vestima potvrdili u ovoj ustanovi, u toku je prijavljivanje izlagača.
Sajam je prošle godine okupio više od 80 izlagača, a tokom ove posećene manifestacije bile su održane mnoge promocije.
Jasko- Ističe se
- Datum upisa : 28.02.2011
Broj poruka : 283
Re: Sajam knjiga u Nisu
Jasko ::Sajam knjiga u renoviranoj hali Čair
Jel sve spremno
Ideš li sa Karsonom i Teksom?
Ultras ::Jasko ::Sajam knjiga u renoviranoj hali Čair
Jel sve spremno
Ideš li sa Karsonom i Teksom?
Ne znam, to treba pitati izdavace
Vuk je napisao da ce mozda imati svoj stand, ostali se nisu oglasili... Beli Put ce, nadam se, biti tu (i rasprodavati budzasto).
Njih dvojica nema sanse da privire tamo, ako ne bude ic od stripovi (narocito vazi za ovog starca Focu od stotinu ljeta, taj bi Boneli na leba mazao da moze)
Jasko- Ističe se
Jasko ::Vuk je napisao da ce mozda imati svoj stand, ostali se nisu oglasili... Beli Put ce, nadam se, biti tu (i rasprodavati budzasto).
Njih dvojica nema sanse da privire tamo, ako ne bude ic od stripovi (narocito vazi za ovog starca Focu od stotinu ljeta, taj bi Boneli na leba mazao da moze)
Kako bilo? Jesi li kupio nešto ?
Ultras ::Jasko ::Vuk je napisao da ce mozda imati svoj stand, ostali se nisu oglasili... Beli Put ce, nadam se, biti tu (i rasprodavati budzasto).
Kako bilo? Jesi li kupio nešto ?
Jesam.
Osnove restaurativne stomatologije i 45 obrtaja od Dejana Cukica
Ako mislis na stripove, toga je bilo samo od Komika i Besne kobile, ali posto sam ja spucao pare prvog dana I utopio tugu posle sajma na ziku, pice i taksi
Ovom prilikom bih se zahvalio Grafartu, Darkvudu, System Comics-u, Belom Putu i svim ostalim nezavisnim trgovcima. Kada sledeci put budete blizu Nisa, znajte da smo za vas specijalno namestili znak naopacke, da biste se kod motela Nais obrnuli i vratili odakle ste dosli. Da vas postedimo truda i mozganja, ionako biste napravili polukruzno levo.
Jasko- Ističe se
Jasko ::Ovom prilikom bih se zahvalio Grafartu, Darkvudu, System Comics-u, Belom Putu i svim ostalim nezavisnim trgovcima. Kada sledeci put budete blizu Nisa, znajte da smo za vas specijalno namestili znak naopacke, da biste se kod motela Nais obrnuli i vratili odakle ste dosli. Da vas postedimo truda i mozganja, ionako biste napravili polukruzno levo.
Znaju oni da ste vi Nišlije slabi kupci
Eto, ti nisi pazario ništa, a Karson i Tex, oni su još gori - nisu ni bili
Ultras ::Jasko ::Ovom prilikom bih se zahvalio Grafartu, Darkvudu, System Comics-u, Belom Putu i svim ostalim nezavisnim trgovcima. Kada sledeci put budete blizu Nisa, znajte da smo za vas specijalno namestili znak naopacke, da biste se kod motela Nais obrnuli i vratili odakle ste dosli. Da vas postedimo truda i mozganja, ionako biste napravili polukruzno levo.
Znaju oni da ste vi Nišlije slabi kupci
Eto, ti nisi pazario ništa, a Karson i Tex, oni su još gori - nisu ni bili
Pa nisam imao sta!
(Srednjovekovni zamak sam vec pazario )
Jasko- Ističe se
Jasko ::Pa nisam imao sta!
Dobro za Zamak, a Tišina, More zove, Autoput Sunca, Veštice i Pun mesec, Mačak Fric, Ljubazni leševi, Radoslav, Knjiga Mudrosti ???
Imalo je materijala
Brek ? Imaš li taj album ?
Ultras ::Jasko ::Pa nisam imao sta!
Dobro za Zamak, a Tišina, More zove, Autoput Sunca, Veštice i Pun mesec, Mačak Fric, Ljubazni leševi, Radoslav, Knjiga Mudrosti ???
Imalo je materijala
Brek ? Imaš li taj album ?
Kada budem uplatio pare za clanarinu, izmirio onog nesrecnika Colta, kupio Eternauta i Spirua, mogu da razmisljam i o tome
I taj Srednjovekovni zamak sam uzeo u nekoj razmeni viskova
Jasko- Ističe se
Jasko ::Kada budem uplatio pare za clanarinu, izmirio onog nesrecnika Colta, kupio Eternauta i Spirua, mogu da razmisljam i o tome
I taj Srednjovekovni zamak sam uzeo u nekoj razmeni viskova
Što se nas tiče, mi te čekamo i ne požurujemo
Similar topics
» Sajam knjiga - veliko okupljanje forumasa i skandalozna sednica! :)
» Otvorena striparnica u Nišu - Južni Darkwood
» Sabiranje i oduzimanje pred Salon i Sajam!
» Zagor
» Tex Willer
» Otvorena striparnica u Nišu - Južni Darkwood
» Sabiranje i oduzimanje pred Salon i Sajam!
» Zagor
» Tex Willer
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu