The Hobbit
+11
Elesar
Mr Smith
Grujah
Lord Vader89
culfis
VLADA 96
Dzek Denijels
Силни
crow
Ultras
Gil-galad
15 posters
Strana 1 od 5
Strana 1 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: The Hobbit
Čitao sam u novinama o ovome. Planirana su dva dela.
Radnja se dešava pre one iz Gospodara prstenova, većina likova je tu.
Radnja se dešava pre one iz Gospodara prstenova, većina likova je tu.
Jedva čekam da vidimo i to pa može smak sveta 2012
crow- Domaćin
- Datum upisa : 05.11.2011
Broj poruka : 959
Aл' онда не би видела други део
Силни- Zaslužan član
- Datum upisa : 19.02.2011
Broj poruka : 376
Da. Prema najavama prvi deo je planiran za kraj 2012. a drugi za kraj 2013. godineSilni ::Aл' онда не би видела други део
ja računam da će da se smiluje pred prestojeći samak i pusti nam drugi deo odmah za prvim
crow- Domaćin
Ako neko nije pročitao knjigu - da to učini tokom praznika!
Gil-galad- Domaćin
- Datum upisa : 31.01.2011
Broj poruka : 2104
Obavezno !!!Gil-galad ::Ako neko nije pročitao knjigu - da to učini tokom praznika!
Prvo knjiga, pa tek onda film...
Nadam se da ce Hobit biti bolje ekranizovan od Gospodara prstenova.Ni Gospodar prstenova nije lose ekranizovan,ali gde je tu Tom Bombadi,a da ne govorimo o Ciscenju Okruga!Pa kako je moguce da rat drma celu Srednju zemlju,a Okrug ne?
VLADA 96- Zaslužan član
- Datum upisa : 17.06.2011
Broj poruka : 394
Tom Bombadi je i po meni najveca zamerka P. Dzeksonu u ekranicaciji Gospodara. Inace, svojevremeno je Stenli KJubrik rekao da je nemoguce ekranizovati LOTR!!!
U filmu ima i delova iz Nezavrsenih prica...
culfis- Zaslužan član
- Datum upisa : 23.12.2010
Broj poruka : 1167
culfis ::Tom Bombadi je i po meni najveca zamerka P. Dzeksonu u ekranicaciji Gospodara. Inace, svojevremeno je Stenli KJubrik rekao da je nemoguce ekranizovati LOTR!!!
U filmu Hobit?Ja tu knjigu nisam citao. Video sam je na jednom standu u Novom Sadu,ali cini mi se da tada nisam imao novca da je kupim.
Inace,ja bih najvise voleo da ekranizuju Decu Hurinovu.Po meni je to najbolje Tolkinovo delo.
VLADA 96- Zaslužan član
Ne, u LOTR. Za Hobita ne znam detalje u vezi scenarija.
culfis- Zaslužan član
culfis ::Ne, u LOTR. Za Hobita ne znam detalje u vezi scenarija.
A koji su to delovi?
VLADA 96- Zaslužan član
U prosirenom izdanju - imas scenu kad Meri I Pipin nakon pada Izengarda pustose zalihe Sarumanove hrane - u Nezavrsenim pricama je objasnjeno da se Saruman odavno pripremao za Rat za Prsten i te zalihe su sluzile tom cilju.
Cini mi se da je bilo jos nesto, al` sam izlapeo!
Cini mi se da je bilo jos nesto, al` sam izlapeo!
culfis- Zaslužan član
U Hobitu ce biti delova koji su opisani valjda u Silmarilionu, Beli savet (Saruman, Gandalf, Galadrijela, itd....) protiv Nekromansera (Saurona) u Dol Guduru.... (za one koji su citali Hobita, u pitanju su ona "posla" koja je Gandalf morao da obavlja kada je napustio grupu nakon sto su napustili Maglovite planine; u knjizi nikada nismo saznali o cemu se radi)
Lord Vader89- Domaćin
- Datum upisa : 25.12.2010
Broj poruka : 2589
Lord Vader89 ::U Hobitu ce biti delova koji su opisani valjda u Silmarilionu, Beli savet (Saruman, Gandalf, Galadrijela, itd....) protiv Nekromansera (Saurona) u Dol Guduru.... (za one koji su citali Hobita, u pitanju su ona "posla" koja je Gandalf morao da obavlja kada je napustio grupu nakon sto su napustili Maglovite planine; u knjizi nikada nismo saznali o cemu se radi)
A gde o tome pise?U Nezavrsenim pricama?
VLADA 96- Zaslužan član
kazem, "valjda u Silmarilionu"
Lord Vader89- Domaćin
http://en.wikipedia.org/wiki/Of_the_Rings_of_Power_and_the_Third_Age (The Silmarillion)
(...)
This section also gives a brief overview of the events leading up to and taking place in The Lord of the Rings, including the waning of Gondor, the re-emergence of Sauron, the White Council, Saruman's treachery, and Sauron's final destruction along with the One Ring.[b]
(...)
This section also gives a brief overview of the events leading up to and taking place in The Lord of the Rings, including the waning of Gondor, the re-emergence of Sauron, the White Council, Saruman's treachery, and Sauron's final destruction along with the One Ring.[b]
Lord Vader89- Domaćin
Lord Vader89 ::kazem, "valjda u Silmarilionu"
Cekaj!Da nije to mozda u onome O prstenovima moci i trecem dobu?Ja pod pojmom Silmarilion obicno mislim na Kventu,a ostalo sam totalno smetnuo sa uma.
VLADA 96- Zaslužan član
ja stvarno ne znam za koga pisem
Lord Vader89- Domaćin
Lord Vader89 ::ja stvarno ne znam za koga pisem
To si napisao dok sam ja pisao svoj post!A ja taman hteo da napisem da je taj post odgovor na moje pitanje.
VLADA 96- Zaslužan član
Tom Bombadil je potpuno opravdano izostavljen, jer bi oduzeo veliki deo Družine, a ništa bitno se ne bi promenilo... I on kao lik nema uticaj na kasnija dešavanja. Nisam čuo da se neko buni zato što nema Ghan-buri-Ghana...
Gil-galad- Domaćin
- Datum upisa : 31.01.2011
Broj poruka : 2104
slažem se za Bombadila...ali ne mogu da im oprostim što nisu ubacili ovu scenu film kad su je već tako lepo snimili...Eh, Boromire Srbine
crow- Domaćin
neka, taman da ne gledamo ono govno od Denetora
Lord Vader89- Domaćin
Strana 1 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strana 1 od 5
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu