Filmovani stripovi
+3
Gil-galad
Morrison
manhunter
7 posters
Strana 1 od 1
Filmovani stripovi
Generalno, mislim da je većina ekranizacija stripova prosečna ili loša, pogotovu sijaset Marvel/DC verzije. Neke nisam ni pokušavao da gledam (Catwoman, F4, Electra), neke smatram debilnim (Daredevil, Hulk) a ima i par dobrih.
Preporuke za:
i naravno
Preporuke za:
i naravno
manhunter- Domaćin
- Datum upisa : 20.12.2010
Broj poruka : 1318
Re: Filmovani stripovi
Ja ih nisam gledao mnogo, da budem iskren, vecina tih ekranizacija me ne zanima ni u stripovskom obliku.
Ipak, pored Betmena sa Majklom Kitonom, i ovim predzadnjim, dopadaju mi se Helboj i Spajdermen (gledao sam samo onaj sa Doc Ocom, da me ubijete ne znam koji je to deo)...
Meni je Derdevil kul, mada ja sam taj strip citao kao klinac jednom ili dvaput, sta pa ja znam.
Da, i Vrana je dobra.
Ipak, pored Betmena sa Majklom Kitonom, i ovim predzadnjim, dopadaju mi se Helboj i Spajdermen (gledao sam samo onaj sa Doc Ocom, da me ubijete ne znam koji je to deo)...
Meni je Derdevil kul, mada ja sam taj strip citao kao klinac jednom ili dvaput, sta pa ja znam.
Da, i Vrana je dobra.
Morrison- Domaćin
- Datum upisa : 24.12.2010
Broj poruka : 1710
I pored izmena u odnosu na strip i knjigu, atmosfera i sve ono esencijalno što čini Conana velikim je tu. Ne samo jedna od najboljih ekranizacija stripa, nego i jedan od najboljih filmova uopšte.
Gil-galad- Domaćin
- Datum upisa : 31.01.2011
Broj poruka : 2104
Himitsu no Akko-chan
autor: Fujio Akatsuka
Akko and her mother have been living together since their father became the captain of a luxurious cruiser. One day, Atsuko accidentally broke her favourite mirror. She made a grave for it. On the same night, the sky brightens and Akko recieves a gift, a compact mirror, from the mirror spirit for her kind-heartedness. Whenever she sings the magic words, the magical compact mirror will alow her to transform into anything she hopes to be.
autor: Fujio Akatsuka
Akko and her mother have been living together since their father became the captain of a luxurious cruiser. One day, Atsuko accidentally broke her favourite mirror. She made a grave for it. On the same night, the sky brightens and Akko recieves a gift, a compact mirror, from the mirror spirit for her kind-heartedness. Whenever she sings the magic words, the magical compact mirror will alow her to transform into anything she hopes to be.
Kakvi su Osvetnici, još nisam stigao da pogledam film?
perikle- Ističe se
- Datum upisa : 15.02.2012
Broj poruka : 268
Odlični! Fenomenalni! Fantastični! Zabavni! Puni akcije! Obavezno ih gledaj...
Zlix- Domaćin
- Datum upisa : 12.06.2012
Broj poruka : 1293
Filmovani stripovi? To je stvarno interesantna tema. Mnogo je stripova "filmovano", narocito avanturisticki stripovi iz 30-tih godina proslog veka. Na primer:
Fantom,
Ova ekranizacija je po meni veoma uspesna.
Brik Bradford
Fantom,
Ova ekranizacija je po meni veoma uspesna.
Brik Bradford
fil korigan- Ističe se
- Datum upisa : 28.12.2011
Broj poruka : 235
Similar topics
» Najvredniji stripovi ikada
» Vejder crta(o)
» DIGITALNI STRIPOVI
» Neomiljeni stripovi
» Stripovi na zidovima
» Vejder crta(o)
» DIGITALNI STRIPOVI