Enrico Marini
+3
Ljomber
Morrison
crow
7 posters
Strana 1 od 1
Enrico Marini
Ovoga italijanskog autora većina zna po stripu "Škorpija " koji je izlazio / izlazi u "Politikinom Zabavniku". Njegov stil crtanja muškaraca podseća pomalo na našeg Aleksu Gajića ( lično mišljenje ).
Što se tiče Škorpije - po meni ima sve što treba da ima jedan strip za mlade ( 12 - 16 godina) , simpatičnu pričicu koja je dovoljno realna da vuče dalje iako cela ta priča oko majke malo vuče na španske serije. ( mada sam koričila Škorpiju iz Zabavnika u fasciklu dosta dugo )
Lično mi se više dopao serijal "Raptors" : ako ste fan filmova "Underworld" onda je ovo prava stvar za vas - po meni ima neku sličnu atmosferu
Mišljenja, utisci ?
Što se tiče Škorpije - po meni ima sve što treba da ima jedan strip za mlade ( 12 - 16 godina) , simpatičnu pričicu koja je dovoljno realna da vuče dalje iako cela ta priča oko majke malo vuče na španske serije. ( mada sam koričila Škorpiju iz Zabavnika u fasciklu dosta dugo )
Lično mi se više dopao serijal "Raptors" : ako ste fan filmova "Underworld" onda je ovo prava stvar za vas - po meni ima neku sličnu atmosferu
Mišljenja, utisci ?
crow- Domaćin
- Datum upisa : 05.11.2011
Broj poruka : 959
Re: Enrico Marini
Drago and his sister Camilla, two vampires out for bloodshed, have come to retaliate for the death of their father and eliminate one prominent and powerful branch of their kin. The response to this threat comes in the form of Aznar Akeba, heir of the same branch as our two brutal avengers. Caught in the middle, Inspector Lenore and her partner Benito Biaggi try to untangle the struggle and keep it from reaching overflowing to huge proportions! A tale of horror, eroticism and electrifying action with gothic imagery.
crow- Domaćin
Dobar je crtac.
'Skorpija' je solidan strip, osrednjeg scenarija, lepog crteza (mmm...Mezai ...mljac) i toplih boja.
'Reptorse' nisam citao, a jel samo meni tripozno koliko likovi lice na one iz 'Skorpije'?
'Skorpija' je solidan strip, osrednjeg scenarija, lepog crteza (mmm...Mezai ...mljac) i toplih boja.
'Reptorse' nisam citao, a jel samo meni tripozno koliko likovi lice na one iz 'Skorpije'?
Morrison- Domaćin
- Datum upisa : 24.12.2010
Broj poruka : 1710
ima čovek fetiš prema muškinjama sa musketar bradicom
crow- Domaćin
Vidis, moguce...zato mu muski imaju gole grudi a zene ne...nisu tu cista posla
Morrison- Domaćin
- Datum upisa : 24.12.2010
Broj poruka : 1710
Protagonisti Raptorsa, Dzipsija i Skorpije izgledaju identicno. Uzas!
Ljomber- Novajlija
- Datum upisa : 12.01.2012
Broj poruka : 14
Pa mozda je to u stvari crtao Kerac, posto su i njemu svi likovi isti
Kapetan Moca- Domaćin
- Datum upisa : 04.01.2011
Broj poruka : 36
Ruku na srce, ne znam koji crtač, ma koliko kvalitetan bio, nema problem sa sličnim izgledom likova koje crta, bilo da se radi o muškarcima ili ženama. Kod Marinija je to samo nešto izraženije, a razlog može biti i brzina kojom radi. Mislim da je jedan od crtača koji su izbacili najviše albuma u prethodnoj deceniji.
neomedjeni- Zaslužan član
- Datum upisa : 26.06.2012
Broj poruka : 323
neomedjeni ::Ruku na srce, ne znam koji crtač, ma koliko kvalitetan bio, nema problem sa sličnim izgledom likova koje crta, bilo da se radi o muškarcima ili ženama...
Jedan nije imao...
http://deathtotheuniverse.blogspot.com/2011/10/fosters-physiognomic-faces.html
Gil-galad- Domaćin
- Datum upisa : 31.01.2011
Broj poruka : 2104
Crta on ok, ali mi je užasno odbojno što su mu likovi identični.
Imrahil- Zaslužan član
- Datum upisa : 02.03.2011
Broj poruka : 312
Nexus ::neomedjeni ::Ruku na srce, ne znam koji crtač, ma koliko kvalitetan bio, nema problem sa sličnim izgledom likova koje crta, bilo da se radi o muškarcima ili ženama...
Jedan nije imao...
http://deathtotheuniverse.blogspot.com/2011/10/fosters-physiognomic-faces.html
U njegovom slučaju mi je drago što sam demantovan.
neomedjeni- Zaslužan član
- Datum upisa : 26.06.2012
Broj poruka : 323
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu