Najčitaniji?
+7
neomedjeni
TruliAndedZombi
Ultras
Gil-galad
manhunter
Mr Smith
Morrison
11 posters
Strana 1 od 1
Najčitaniji?
Kojem stripu se cesto vracate? Sta smatrate evergrinom medju stripovima, i iz kojih razloga?
Ili ukratko:
Koji strip ste procitali najvise puta i zasto?
Ili ukratko:
Koji strip ste procitali najvise puta i zasto?
Morrison- Domaćin
- Datum upisa : 24.12.2010
Broj poruka : 1710
Re: Najčitaniji?
1. Indijansko leto
2. Balada o slanom moru
3. Duh Stoun Hila
Indijansko leto je sve ono sto ja trazim od stripa.
Balada o slanom moru je prvi Corto kojeg sam procitao u zivotu i danas me opcinjava svojom poetikom.
Sto se tice prvog Kandraxa, nije mi omiljeni Zagor, ali ima neku magiju koja me uvek prikuje za fotelju kad ga uzmem u ruke.
2. Balada o slanom moru
3. Duh Stoun Hila
Indijansko leto je sve ono sto ja trazim od stripa.
Balada o slanom moru je prvi Corto kojeg sam procitao u zivotu i danas me opcinjava svojom poetikom.
Sto se tice prvog Kandraxa, nije mi omiljeni Zagor, ali ima neku magiju koja me uvek prikuje za fotelju kad ga uzmem u ruke.
DD "Posle ponoci" mi je prica kojoj se najcesce vracam...bez obzira na to sto je ideja 'pozajmljena', P. P. mi ima neki neprolazni sarm, scenario i crtez se briljantno dopunjuju, a razlog zasto je ova epizoda toliko popularna verovatno lezi u cinjenici da nam je svima dobro poznato kako izgleda kada sve krene naopako
Morrison- Domaćin
- Datum upisa : 24.12.2010
Broj poruka : 1710
Zagor Vuk samotnjak
Marti Mač kralja Artura
Thorgal Sin zvezda
Mister No Rio Negro
DD Gospodar tišine
Marti Mač kralja Artura
Thorgal Sin zvezda
Mister No Rio Negro
DD Gospodar tišine
manhunter- Domaćin
- Datum upisa : 20.12.2010
Broj poruka : 1318
Ako izuzmem stripove kojima sam se vraćao kao klinac... Danas su to ubedljivo Batman: Godina prva, pa potom Vrana. I recimo dobri, neobični Alex...
Gil-galad- Domaćin
- Datum upisa : 31.01.2011
Broj poruka : 2104
Od Dilana to je Nevidljivi čovek - obožavam tu priču.
Zagor - zaseda u šumi, šuma zamki, hiljadu zamki kako-god upoznavanje Zagora i Čika.
Kako sam pravio veeliku pauzu u čitanju stripova (1990. - 2004.) mogu samo reći kakva je trenutna situacija:
- ne odvajam se od Essential Spider-mana
- Q magazin i Sergej
- Stripoteke
- 1602
- Opake priče
- Mačak Fric
Po ko zna koliko puta sam prošle godine pročitao KI Zagore (sve knjige), zatim ZS Teksove, Amazing Spider-mana, KI Dilana...
Trenutno prednjačim sa isčitavanjem Sendmena i Hellboya, krivo mi je što ne nalazim vremena za Alan Forda...
Zagor - zaseda u šumi, šuma zamki, hiljadu zamki kako-god upoznavanje Zagora i Čika.
Kako sam pravio veeliku pauzu u čitanju stripova (1990. - 2004.) mogu samo reći kakva je trenutna situacija:
- ne odvajam se od Essential Spider-mana
- Q magazin i Sergej
- Stripoteke
- 1602
- Opake priče
- Mačak Fric
Po ko zna koliko puta sam prošle godine pročitao KI Zagore (sve knjige), zatim ZS Teksove, Amazing Spider-mana, KI Dilana...
Trenutno prednjačim sa isčitavanjem Sendmena i Hellboya, krivo mi je što ne nalazim vremena za Alan Forda...
Kran.
Kao naloženom klincu (mada i ne baš sasvim klincu :$) imao je sve - nasilja, klonjarskog humora, sisa, metala, dvogubih šjekira.
Hah, idem sada da bunarim po paklenom bezdanu lociranom ispod kreveta, da se iskopaju stripoteke sa njim. :)
Kao naloženom klincu (mada i ne baš sasvim klincu :$) imao je sve - nasilja, klonjarskog humora, sisa, metala, dvogubih šjekira.
Hah, idem sada da bunarim po paklenom bezdanu lociranom ispod kreveta, da se iskopaju stripoteke sa njim. :)
TruliAndedZombi- Početnik
- Datum upisa : 20.04.2012
Broj poruka : 6
Žig sudbine u našem prevodu, Sedam jastrebovih života u orginalu.
Fenomenalna priča. Da je Šekspir pokušao da se disciplinuje, odrekne se patetike i napiše nešto u stilu tri musketara, ne bi bolje pogodio. Crtež isto sjajan, mada, ovaj strip je mogao da nacrta bilo ko, ne bi mi se manje svideo. Ah, kad bi neko objavio nastavak, Plume aux Vents, samo 4 albumčića, taman za integralčić...
V for Vendeta. kako objasniti zašto mi se sviđa ovo, a da ne napišem esej? Da imam dovoljno talenta da napišem scenario za strip, i da Alan MUr nije napisao Vendetu, ja bih to uradio. Strip koji otvara oči, najbolje objasnio crtač u svom uvodniku, rekavši da je ovo strip za one koji ne prebacuju na drugi kanal kada na tv-u počnu vesti.
Fenomenalna priča. Da je Šekspir pokušao da se disciplinuje, odrekne se patetike i napiše nešto u stilu tri musketara, ne bi bolje pogodio. Crtež isto sjajan, mada, ovaj strip je mogao da nacrta bilo ko, ne bi mi se manje svideo. Ah, kad bi neko objavio nastavak, Plume aux Vents, samo 4 albumčića, taman za integralčić...
V for Vendeta. kako objasniti zašto mi se sviđa ovo, a da ne napišem esej? Da imam dovoljno talenta da napišem scenario za strip, i da Alan MUr nije napisao Vendetu, ja bih to uradio. Strip koji otvara oči, najbolje objasnio crtač u svom uvodniku, rekavši da je ovo strip za one koji ne prebacuju na drugi kanal kada na tv-u počnu vesti.
neomedjeni- Zaslužan član
- Datum upisa : 26.06.2012
Broj poruka : 323
Life of Scrooge, objasnjenje nepotrebno
Lord Vader89- Domaćin
- Datum upisa : 25.12.2010
Broj poruka : 2589
Ух...
Редослед је мање важан:
Град греха: Последње збогом
Дилан Дог: Доктор Ксабарас и дводелна Дама у црном
Клермонтов и Милеров Вулверин, Вулверин: Старац Логан, Вулверин: Крваве одлуке
Астерикс на Корзици и Астерикс на Олимпијским играма
Конан (као такав)
Панишер: Круг крви и Борн
Сребрни летач 1-18, Повратак кући, Судњи дан
Ју Тарзан: Петоделна Звезда Калонге, дводелни Мач Богова
Не могу да објасним зашто, али Загор: Морске хијене
Кет Клоу закључно са епизодама изашлим у Профилу 4
Нисам навео све наравно, рецимо да се овима најчешће враћам...
Редослед је мање важан:
Град греха: Последње збогом
Дилан Дог: Доктор Ксабарас и дводелна Дама у црном
Клермонтов и Милеров Вулверин, Вулверин: Старац Логан, Вулверин: Крваве одлуке
Астерикс на Корзици и Астерикс на Олимпијским играма
Конан (као такав)
Панишер: Круг крви и Борн
Сребрни летач 1-18, Повратак кући, Судњи дан
Ју Тарзан: Петоделна Звезда Калонге, дводелни Мач Богова
Не могу да објасним зашто, али Загор: Морске хијене
Кет Клоу закључно са епизодама изашлим у Профилу 4
Нисам навео све наравно, рецимо да се овима најчешће враћам...
Силни- Zaslužan član
- Datum upisa : 19.02.2011
Broj poruka : 376
Nisam smeo da zaboravim...
Gil-galad- Domaćin
- Datum upisa : 31.01.2011
Broj poruka : 2104
Kod mene ista situacija i sada.Ultras ::Trenutno prednjačim sa isčitavanjem Sendmena i Hellboya, krivo mi je što ne nalazim vremena za Alan Forda...
Milerov Derdevil - epizode o/oko smrti Elektre, Ket Klou - Profilov album, Bluberi - saga o konfederacionom zlatu, Betmen - Crno & belo vol. 1, Birnov Supermen, Dzeremaja - Sekta, Aleks, Julius & Romea...
Ima toga kol'ko 'oces...
Ima toga kol'ko 'oces...
boss52- Obećava
- Datum upisa : 23.06.2011
Broj poruka : 83
Povratak mracnog viteza
Ken Parker-Dasak slobode
Zagor-Nestali istrazivac
Teks-Sjeverozapadni teritorij
Alan Ford-Zimska idila
Dzeremaja-Placenici