The Avengers (2012)
2 posters
Strana 1 od 1
The Avengers (2012)
Marvelovi superheroji su se okupili! Pod inicijativom Nick Fury-a koga igra Samuel L. Jackson, zajedno su se našli Kapetan Amerika, Hulk, Hokaj, Ajron Men, Crna udovica, Tor, da bi odbranili Zemlju od Lokija. Da li ste gledali film, da li vam se sviđa? Po mom mišljenju, to će biti film godine, i već je nadmašio milijardu. Iako više volim DC junake, ovaj film je najbolji superherojski film svih vremena. Na internetu se šuška da je uspeh ovog filma ubrzao planove za film Liga pravde.
cp6uja- Novajlija
- Datum upisa : 18.05.2012
Broj poruka : 14
Re: The Avengers (2012)
JL necemo skoro docekati, ako ga i docekamo.
Meni su Osvetnici legli jako dobro, igraju savrseno na liniji izmedju komedije i akcije. Naravno bez Daunija moze da se ne gleda film, on je noseci stub, uz Hulka, kad se konacno pojavi.
Skarlet je zgodna, ali mi se mnogo vise dopada ona zenka iz How I met your mother. Skarlet je nekako tunjava, a generalno, ko jos mari za Crnu udovicu, amirite?
Generalno sam jako zadovoljan, malo proseravanja ima, a Stenov kameo je totalni zakon. :)
U svakom slucaju, voleo bih da prebace mrski Avatar.
Meni su Osvetnici legli jako dobro, igraju savrseno na liniji izmedju komedije i akcije. Naravno bez Daunija moze da se ne gleda film, on je noseci stub, uz Hulka, kad se konacno pojavi.
Skarlet je zgodna, ali mi se mnogo vise dopada ona zenka iz How I met your mother. Skarlet je nekako tunjava, a generalno, ko jos mari za Crnu udovicu, amirite?
Generalno sam jako zadovoljan, malo proseravanja ima, a Stenov kameo je totalni zakon. :)
U svakom slucaju, voleo bih da prebace mrski Avatar.
Snake Plissken- Zaslužan član
- Datum upisa : 06.06.2011
Broj poruka : 619
Similar topics
» HGC - Predbilježbe 7/2012 - Corben, Avengers vs. X-Men, Hobbit, Bisley...
» UNCANNY AVENGERS
» Kapetan Amerika (Captain America)
» Dilan Dog 2013.
» Srećni praznici
» UNCANNY AVENGERS
» Kapetan Amerika (Captain America)
» Dilan Dog 2013.
» Srećni praznici
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu