LOGO!!!
+8
Rider of the lighting
ponki
Rick
Grujah
Lord Vader89
manhunter
Ultras
Kapetan Moca
12 posters
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
LOGO!!!
Ako neko ima neko interesantno resenje za logo "Svet stripa" bilo bi lepo da ga podeli. Na ovom topicu mozete komentarisati, predlagati i kaciti sve sto ima veze sa novim logoom. Nastavicu u maniru najgore Gebelsovske propagande: PRIDRUZI SE, DAJ SVOJ NESEBICAN PRILOG U STVARANJU ISTORIJE, MOZDA BAS TVOJ LOGO BUDE IZABRAN ZA ZVANICAN LOGO "SVET STRIPA"!!!! Ili sto bi rek'o ujka Sem "WE WANT YOU!!!"
Ovo je jedan brzinski predlog
Ovo je jedan brzinski predlog
Kapetan Moca- Domaćin
- Datum upisa : 04.01.2011
Broj poruka : 36
Slobodan Milivojević Bobansky
Bobansky je ovo odradio kao ideje i zatražio od mene da mu kažem koji logo dalje da radi, u detalje.
Znači, svi ste uključeni, dajte predloge...
Re: LOGO!!!
od ovih predloženih, ovo crveno polje sa knjigom/stripom koji podseća na Zagorovog orla i alanfordofskim fontom.
manhunter- Domaćin
- Datum upisa : 20.12.2010
Broj poruka : 1318
meni se dopada prvi prvi onaj, iako izgleda kao logo za lanac mexickih restorana
a dobar mi je i 2. na drugoj slici, nije previse napadan. vise mi se on svidja, nego taj prvi zapravo.
i nemojte, zaboga, zagorelog na logo, pa makar i u obliku stripa!!!!!! :(
a dobar mi je i 2. na drugoj slici, nije previse napadan. vise mi se on svidja, nego taj prvi zapravo.
i nemojte, zaboga, zagorelog na logo, pa makar i u obliku stripa!!!!!! :(
Lord Vader89- Domaćin
- Datum upisa : 25.12.2010
Broj poruka : 2589
koji je sad to "prvi prvi", a koji je "drugi drugi"?? :
kakav meksički restoran???
mLogo sam zbunjen...
manhunter- Domaćin
- Datum upisa : 20.12.2010
Broj poruka : 1318
mrak
prvi na prvoj fotografiji, i drugi na drugoj fotografiji
(od ove dve koje je poslao Bobansky)
a ta prva lici na logo nekog mexickog restorana/picerije
prvi na prvoj fotografiji, i drugi na drugoj fotografiji
(od ove dve koje je poslao Bobansky)
a ta prva lici na logo nekog mexickog restorana/picerije
Lord Vader89- Domaćin
Dakle, svidja mi se onaj drakulonijev gde je veliko S i u njemu trip, crveno-crna kombinacija, samo da je bez orla, ali ne kao logo udruzenja vec vise kao logo koji moze da stoji na nekom stampanom izdanju (strip, informator, bilten... ), a sto se tice bobanskog, malo sam neodlucan, svidja mi se ona zagorsko-alanfordovska fora (naka me nostalgija vuce), ali mislim da su na drugoj slici malo ozbiljnija resenja, posebno drugo po redu.
Kapetan Moca- Domaćin
- Datum upisa : 04.01.2011
Broj poruka : 36
Ono drugo Bobanskijevo je odlicno.
Moram priznati da je i ovo sa orlom .. pa, takodje jako dobro. Jes, Zagorovski je, ali je prepoznatljivo i dobro izgleda i dobro mi je ofra.
Od Drakulonijevih ovo sa 4. sa fantomom je dobro isto.
Moram priznati da je i ovo sa orlom .. pa, takodje jako dobro. Jes, Zagorovski je, ali je prepoznatljivo i dobro izgleda i dobro mi je ofra.
Od Drakulonijevih ovo sa 4. sa fantomom je dobro isto.
Grujah- Ističe se
- Datum upisa : 14.01.2011
Broj poruka : 103
U svakom slučaju trebalo bi izbeći logo koji bi mogao da navede na zaključak da će udruženje biti posvećeno negovanju tradicije Boneli stripa (kako sam samo ovo rekao u komunističkom fazonu : ), a to nije tako teško pomisliti, jer smo na neki način zemlja u kojoj je Zagor možda i popularniji nego u Italiji. Ne bih kombinovao boju i motiv koji asociraju na Bonelija. Iako su neki od predloga zaista odlični!
Rick- Novajlija
- Datum upisa : 17.01.2011
Broj poruka : 47
Odlično, idemo sa još predloga i uključite se aktivnije sa glasanjem za svoje "favorite" ....
Ovaj Manhunterov Tommy Hilfiger :
kao da je skinut sa farmerki iz N.Pazara : : :
kao da je skinut sa farmerki iz N.Pazara : : :
ponki- Početnik
- Datum upisa : 18.01.2011
Broj poruka : 8
Svidja mi se onaj sa Ultrasovog posta sa orlom,verzija sa zutom pozadinom.
Rider of the lighting- Ističe se
- Datum upisa : 20.02.2011
Broj poruka : 187
Opa,izašao sam u javnost .
Dobar je ovaj "svet stripa",samo bi font mogao da bude ćiriločni. Čisto zbog autentičnosti.
Oraose pojavio kao simbol Kragujevca. tošto nas sve odmah asocira na Zagora je druga priča Ušli nam stripovi u krv, pa to ti je :
Dobar je ovaj "svet stripa",samo bi font mogao da bude ćiriločni. Čisto zbog autentičnosti.
Oraose pojavio kao simbol Kragujevca. tošto nas sve odmah asocira na Zagora je druga priča Ušli nam stripovi u krv, pa to ti je :
drakulloni- Novajlija
- Datum upisa : 25.02.2011
Broj poruka : 20
ma nemoj :
ajd ga stavi onda na beloplavu podlogu, cisto simbolike radi :
kad vec necemo da nam lici na zagorelog :
mada, ja sam vise za to da ostane ovaj logo, nekako mi se ustalio :)
cirilica, tjah....moze, a i ne mora :) navikao sam se vec, a navika vala mnogo jebena stvar :
ajd ga stavi onda na beloplavu podlogu, cisto simbolike radi :
kad vec necemo da nam lici na zagorelog :
mada, ja sam vise za to da ostane ovaj logo, nekako mi se ustalio :)
cirilica, tjah....moze, a i ne mora :) navikao sam se vec, a navika vala mnogo jebena stvar :
Lord Vader89- Domaćin
Opusti se Lorde...
Orao je trebao da predstavlja Kraguja. Sedište udruženja je za promenu, veliku veliku ogromnu promenu, van Beograda. Samim tim bilo bi lepo da se nađe i neki od simbola grada.
I nemoj da si lenj, ajde baci neki predlog. Znam da crtaš, pusti sad Zagora.... šta si se uhvatio toga. To nije tema
Orao je trebao da predstavlja Kraguja. Sedište udruženja je za promenu, veliku veliku ogromnu promenu, van Beograda. Samim tim bilo bi lepo da se nađe i neki od simbola grada.
I nemoj da si lenj, ajde baci neki predlog. Znam da crtaš, pusti sad Zagora.... šta si se uhvatio toga. To nije tema
drakulloni- Novajlija
Logo
"Удружење користи лого на ћириличном и латиничном писму." :
Ostaje Bobanskom da uradi završnu glazuru logoa.
Pošto čovek sa porodicom trenutno živi u Bahreinu, nećemo ga dodatno uznemiravati.
Nadajmo se da se stanje smiruje i da će moći da nastavi da živi i radi u toj zemlji.
Za logo ćemo lako...
Ostaje Bobanskom da uradi završnu glazuru logoa.
Pošto čovek sa porodicom trenutno živi u Bahreinu, nećemo ga dodatno uznemiravati.
Nadajmo se da se stanje smiruje i da će moći da nastavi da živi i radi u toj zemlji.
Za logo ćemo lako...
ja sam se uhvatio za orla, samo da vi zapekli zagorolozi ne biste iskoristili i ovu priliku da nam nametnete Zagora kao Prvog i jedinog :
crtam ja, ali nisam ja nikakav dizajner, nije to moj fah :)
crtam ja, ali nisam ja nikakav dizajner, nije to moj fah :)
Lord Vader89- Domaćin
Vidim vidim ....
Ma ne zna me on dobro. Inače bi znao da sam ja u dalekim šumama Amazonije, a ne u Darkvudu
Ma ne zna me on dobro. Inače bi znao da sam ja u dalekim šumama Amazonije, a ne u Darkvudu
drakulloni- Novajlija
sramota me :
za kaznu cu da kupim tri ferijeve biografije
i tri kada izadju u HC
:
za kaznu cu da kupim tri ferijeve biografije
i tri kada izadju u HC
:
Lord Vader89- Domaćin
Drugi od Bobanskog mi je def najbolji
Elesar- Zaslužan član
- Datum upisa : 14.01.2011
Broj poruka : 475
Od svih ponudjenih meni se najvise dopao onaj poslednji, Revolveras sa revolverima i orlom.
fil korigan- Ističe se
- Datum upisa : 28.12.2011
Broj poruka : 235
Strana 1 od 2 • 1, 2
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu