Sabanijada na norveskom nivou - fotke!
+3
Ultras
Zlix
Elesar
7 posters
Strana 1 od 1
Sabanijada na norveskom nivou - fotke!
Elem, dolazak jednog od moderatora DW-a, vrlog kacignog VaderaLorda, bio je povod da se nas par okupi na lepom (kakve mama-cice u Sansi) mestu i, kao pravi sabani, krenemo sa prepucavanjem, pricom i konzumiranjem utisaka o procitanom, odlgedanom i poslusanom. Naravno, sve na kraju zacinjeno gledanjem novog Betsa.
Pa evo.
Silni, Snake, Grujah, LV89
Ovi vam kroje kapu - moderatori LV89 i Elesar
Ugodni razgovori sabanski...
Da se zna ko je gde...
Ekipa za uzivanciju u novom Betsu - Grujah, Elesar, Martin Mystere (ne postuje ), Silni, LordVader 89, Snake Plissken
Bets all the way. Nolan's Bets.
Pa evo.
Silni, Snake, Grujah, LV89
Ovi vam kroje kapu - moderatori LV89 i Elesar
Ugodni razgovori sabanski...
Da se zna ko je gde...
Ekipa za uzivanciju u novom Betsu - Grujah, Elesar, Martin Mystere (ne postuje ), Silni, LordVader 89, Snake Plissken
Bets all the way. Nolan's Bets.
Elesar- Zaslužan član
- Datum upisa : 14.01.2011
Broj poruka : 475
Re: Sabanijada na norveskom nivou - fotke!
Već videh na DW, kul slike skroz
Zlix- Domaćin
- Datum upisa : 12.06.2012
Broj poruka : 1293
to cu samo za tebe da uradim, kaCe pojavis
Lord Vader89- Domaćin
- Datum upisa : 25.12.2010
Broj poruka : 2589
DogovorenoLord Vader89 ::to cu samo za tebe da uradim, kaCe pojavis
Kakav je Bets?
sta da kazem, a da ga ne uvredim
Lord Vader89- Domaćin
- Datum upisa : 25.12.2010
Broj poruka : 2589
Kazi: "Onako."Lord Vader89 ::sta da kazem, a da ga ne uvredim
Pronadjite sveca
Morrison- Domaćin
- Datum upisa : 24.12.2010
Broj poruka : 1710
Ultras ::Lord Vader89 ::to cu samo za tebe da uradim, kaCe pojavis
Kakav je Bets?
Odlican!
Napisao sam par reci i ovde, vredi svaku paru! Sjajno zaokruzivanje trilogije!
Elesar- Zaslužan član
- Datum upisa : 14.01.2011
Broj poruka : 475
Morrison ::
Pronadjite sveca
Реци...
Силни- Zaslužan član
- Datum upisa : 19.02.2011
Broj poruka : 376
Ispijanje piva u Marsalu
Bilo je odlicno, kao i uvek kada se okupe prijatelji stripa.
Relacija KG - BG za mene nema nikakvu vaznost ako cu zatim provesti 7-8 sati u dobrom drustvu.
Vejder, Desa, Bob, Gruja, Dzimi, Morison, Nes, Snejk, Elesar i Nexus su bili odlicno drustvo.
Sa Vejderom sam razmenio... hmm pa recimo mnogo poruka do sada i kao da sam ga poznavao uzivo. Mnogo me je obradovao njegov dolazak i nisam hteo da propustim da ne popijemo pivo zajedno i zapocnemo temu "Ditko VS Romita".
Boba i Nesa sam upoznao u subotu i cini mi se da cemo se vidjati cesto na narednim okupljanjima.
Zanimljiva stvar je da Dzimija znam (iz Darkwooda) mnogo pre nego sve ostale vinovnike okupljanja u Marsalu, a tek smo se u subotu zvanicno upoznali.
Dzimi je ljudina.
Bez Morisona, Gruje, Dese, Snejka, Elesara i Nexusa je nemoguce zamisliti neko okupljanje ljubitelja stripa.
Striparnice Darkwood i Alan Ford su mi postale nezaobilazni deo posete Beogradu.
Eto, u subotu cak ni na Marakani nisam bio a striparnice sam uredno obisao
Pored ljudi koje sam pomenuo video sam se i ispricao sa Goksijem u Darkwoodu. Bio je tu i Kresa, ne znam zasto nam se nije pridruzio na Trgu...
Na Novom Beogradu ima hladnog piva i na +40. Veliki pozdrav za Miroslava i Marka iz Alana Forda!
Na kraju:
Другарски поздрав свима.
Na kraju krajeva Dzimijeva poruka sa Darkwood foruma:
Relacija KG - BG za mene nema nikakvu vaznost ako cu zatim provesti 7-8 sati u dobrom drustvu.
Vejder, Desa, Bob, Gruja, Dzimi, Morison, Nes, Snejk, Elesar i Nexus su bili odlicno drustvo.
Sa Vejderom sam razmenio... hmm pa recimo mnogo poruka do sada i kao da sam ga poznavao uzivo. Mnogo me je obradovao njegov dolazak i nisam hteo da propustim da ne popijemo pivo zajedno i zapocnemo temu "Ditko VS Romita".
Boba i Nesa sam upoznao u subotu i cini mi se da cemo se vidjati cesto na narednim okupljanjima.
Zanimljiva stvar je da Dzimija znam (iz Darkwooda) mnogo pre nego sve ostale vinovnike okupljanja u Marsalu, a tek smo se u subotu zvanicno upoznali.
Dzimi je ljudina.
Bez Morisona, Gruje, Dese, Snejka, Elesara i Nexusa je nemoguce zamisliti neko okupljanje ljubitelja stripa.
Striparnice Darkwood i Alan Ford su mi postale nezaobilazni deo posete Beogradu.
Eto, u subotu cak ni na Marakani nisam bio a striparnice sam uredno obisao
Pored ljudi koje sam pomenuo video sam se i ispricao sa Goksijem u Darkwoodu. Bio je tu i Kresa, ne znam zasto nam se nije pridruzio na Trgu...
Na Novom Beogradu ima hladnog piva i na +40. Veliki pozdrav za Miroslava i Marka iz Alana Forda!
Na kraju:
Другарски поздрав свима.
Na kraju krajeva Dzimijeva poruka sa Darkwood foruma:
Dzimi Gitara ::
Sjajno veče, hvala momci.
Ima svega par slika, pošto je danas druženje bilo ispred poziranja. Ipak, za foto-albume, evo darkvudskih vitezova, za tri okrugla stola, kako nezajažljivo ispijaju nektar zvani Merak.
Snejk, Morison, Džimi, Grujan, S.Bob, Deša, L.Vader, Ultras, Gil Galad, Elesar
Isti raspored, ko bi se dizao na ovoj vrućini. Fali Draganče, koji je ustao da pokaže konobaru kako se slika.
Ultras, Gil Andra i Elesar Draganče. Zanimljvo je pomenuti da je moderator po imenu Elesar sedeo na pročelj, ne jednog, već tri stola darkvuđanska. I sve bi to neopaženo ostalo da sticaj neobičnih okolnosti mu ne postavi za desnu ruku viteza po imenu Gil Galad. Sa leve strane je sedeo Snejk Pliskin, koji bi se bez sumnje uklopio u bilo koji okrugli sto, a kamoli tri. Živeli, prijatelji!
kg.virus se siri sto mi je drago.
sve smo mocniji i veci!
poseban pozdrav ultrasu i morisonu,i.....grujahu sljokari!
volim okupljanje i zezanje i podprcavanje .to je strip dozivljaj,tj jos jedna tema za scenario.
bravo ljudi!
sve smo mocniji i veci!
poseban pozdrav ultrasu i morisonu,i.....grujahu sljokari!
volim okupljanje i zezanje i podprcavanje .to je strip dozivljaj,tj jos jedna tema za scenario.
bravo ljudi!
cronos six- Domaćin
- Datum upisa : 11.01.2011
Broj poruka : 225
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu