Za sve stripske internet manijake
+4
Jasko
Zlix
neomedjeni
Ultras
8 posters
Strana 1 od 1
Direktan povod za ovu temu je ovo:
Uvek ulogovan posećujem forume i ovo je podatak koliko sam vremena proveo čitajući/pisajući na Znaku Sagite i Darkwoodu.
Znači, više od 11 dana.
Mislim da ostali sajtovi nemaju dostupne takve podatke pa prikazujem samo ova dva.
Sreća pa stripovi.com nemaju ovu opciju inače bih od cifre pao u nesvest.
Koliko vas forumi odvajaju od čitanja stripova (naravno ukoliko veliki deo slobodnog vremena posvećen stripu kao hobiju provedete na internetu)?
Ili što bi rekli jezički čistunci: koliko je nolifera?
Direktan povod za ovu temu je ovo:
Uvek ulogovan posećujem forume i ovo je podatak koliko sam vremena proveo čitajući/pisajući na Znaku Sagite i Darkwoodu.
Znači, više od 11 dana.
Mislim da ostali sajtovi nemaju dostupne takve podatke pa prikazujem samo ova dva.
Sreća pa stripovi.com nemaju ovu opciju inače bih od cifre pao u nesvest.
Koliko vas forumi odvajaju od čitanja stripova (naravno ukoliko veliki deo slobodnog vremena posvećen stripu kao hobiju provedete na internetu)?
Ili što bi rekli jezički čistunci: koliko je nolifera?
Re: Za sve stripske internet manijake
Ja sam juče prekoračio crtu od 2000 postova na DW forumu. Nezvanično su potrebne 4000 da bi stekao noliferski status (inflacija se stvarno uvukla u sve pore našeg života), ali budući da imam gotovo 14 poruka dnevno ( ), na moje insistiranje dodeljen mi je status nolifera.
Ne usuđujem se da otkrivam statistiku prisutnosti, ali moram da kažem da ja umem da budem ulogovan ceo dan, a da uopšte i ne pratim šta se zbiva. Tako mi komotnije kad mi padne na pamet da pročešljam teme.
Ne usuđujem se da otkrivam statistiku prisutnosti, ali moram da kažem da ja umem da budem ulogovan ceo dan, a da uopšte i ne pratim šta se zbiva. Tako mi komotnije kad mi padne na pamet da pročešljam teme.
neomedjeni- Zaslužan član
- Datum upisa : 26.06.2012
Broj poruka : 323
Hoho, a šta ja onda da kažem
Zlix- Domaćin
- Datum upisa : 12.06.2012
Broj poruka : 1293
Mozda bi trebalo okijabokija da pitamo. On je ekspert za nolajfere
Taj ne samo sto postavlja dijagnozu, nego ce i fraj da pogleda u salicu i da ti prorekne sudbinu
Taj ne samo sto postavlja dijagnozu, nego ce i fraj da pogleda u salicu i da ti prorekne sudbinu
Jasko- Ističe se
- Datum upisa : 28.02.2011
Broj poruka : 283
O prisutnosti na S.com ne smem ni da mislim... Minuti, sati, dani su odavno postali nedelje, meseci i godine. Što forum, što recenzije... No, meni uopšte nije žao tog vremena, jer sam uživao u druženju s ljudima tamo, iako sam sve ređe i ređe nešto pisao... Do jednog trenutka koji se desio ove godine. Sad pratim forum, baš kao i DW (iako manje nego S.com, koji čitam kao i pre), ali ne ostavljam postove više nigde osim ovde. Razlozi nisu toliko bitni, ali ima i ovoga što je Ultras rekao, a to je da umesto da čitam forum(e), čitam stripove. A i život(inj)arim uz to.
Gil-galad- Domaćin
- Datum upisa : 31.01.2011
Broj poruka : 2104
Ja kad sam na poslu ne mogu da čitam stripove, tako da koristim priliku da čitam forume Mada i kući mi komp non-stop radi, pa često bacim pogled kad sam u prolazu
Zlix- Domaćin
- Datum upisa : 12.06.2012
Broj poruka : 1293
Prisutan sam mnogo vise nego sto bi trebalo...uglavnom preko telefona neulogovan pratim forume (DW, stripovi.com i ovaj), i citam bas dosta.
Postujem slabije, ali i dalje puno vise nego sto realno ima potrebe...spam mostly
Inace, doneo sam cvrstu (nadam se) odluku da kompjuter uopste ne kupim...dugo vremena sam se nervirao sto nikako ne mogu da odvojim novce za racunar, a onda sam konacno ukapirao da mi mobilni omogucuje manje-vise sve sto mi treba u vezi interneta.
Takodje se bojim da bi mi racunar u stanu 'pojeo' vreme za citanje stripova i knjiga, i time moj 'noulajf' (jos uvek bolje nego loulajf ) doveo na opasno visok nivo.
Postujem slabije, ali i dalje puno vise nego sto realno ima potrebe...spam mostly
Inace, doneo sam cvrstu (nadam se) odluku da kompjuter uopste ne kupim...dugo vremena sam se nervirao sto nikako ne mogu da odvojim novce za racunar, a onda sam konacno ukapirao da mi mobilni omogucuje manje-vise sve sto mi treba u vezi interneta.
Takodje se bojim da bi mi racunar u stanu 'pojeo' vreme za citanje stripova i knjiga, i time moj 'noulajf' (jos uvek bolje nego loulajf ) doveo na opasno visok nivo.
Morrison- Domaćin
- Datum upisa : 24.12.2010
Broj poruka : 1710
Morrison ::Prisutan sam mnogo vise nego sto bi trebalo...uglavnom preko telefona neulogovan pratim forume (DW, stripovi.com i ovaj), i citam bas dosta.
Ti sve ovo sto radis, radis bez kompjutera!?!
Moram priznati da sam zadivljen.
Uspravi te smajlije
Koristim i komp u Internet kafeu...lakse je pustati linkove i slike tako, a i kucati duze postove je jednostavnije...mobilni ume da proguta poruku ako je duze kuckas.
Koristim i komp u Internet kafeu...lakse je pustati linkove i slike tako, a i kucati duze postove je jednostavnije...mobilni ume da proguta poruku ako je duze kuckas.
Morrison- Domaćin
- Datum upisa : 24.12.2010
Broj poruka : 1710
Hehehehe, šta ja da kažem????
Na scom sam od 2004. i u proseku sam provodio bar dva sata dnevno. Do pre nekih godinu-dve. Od tada mi interesovanje za forume opada konstantno, to jest, ne pišem više, ali svakodnevno posećujemo određene stranice.
Ovde i na scom sam više puta dnevno, dw posećujem možda jednom sedmično, možda i ređe. Mislim da mi je tamo ukupno vreme koliko sam bio ulogovan 1 dan i pra sati.
U 95% slučajeva se kačim preko mobilnog, valjda sam zato i prestao da pišem po forumima, barem ne radim to u onoj meri kao do pre par godina.
Ali tu sam, samo vas gledam.
Na scom sam od 2004. i u proseku sam provodio bar dva sata dnevno. Do pre nekih godinu-dve. Od tada mi interesovanje za forume opada konstantno, to jest, ne pišem više, ali svakodnevno posećujemo određene stranice.
Ovde i na scom sam više puta dnevno, dw posećujem možda jednom sedmično, možda i ređe. Mislim da mi je tamo ukupno vreme koliko sam bio ulogovan 1 dan i pra sati.
U 95% slučajeva se kačim preko mobilnog, valjda sam zato i prestao da pišem po forumima, barem ne radim to u onoj meri kao do pre par godina.
Ali tu sam, samo vas gledam.
manhunter- Domaćin
- Datum upisa : 20.12.2010
Broj poruka : 1318
Ja tako radim već 4 godine (od početka forumskog bitisanja na netu) - kompjuter uključen, a struja se troši nemilice. Da sam gasio komp kada nisam bio prisutan na netu do sada bi uštedeo za neki luksuzni komplet stripova.neomedjeni ::... moram da kažem da ja umem da budem ulogovan ceo dan, a da uopšte i ne pratim šta se zbiva. Tako mi komotnije kad mi padne na pamet da pročešljam teme.
Kod mene obrnuto, ja na poslu čitam stripove, a net ne pipamZlix ::Ja kad sam na poslu ne mogu da čitam stripove, tako da koristim priliku da čitam forume
Eh, nemoj tako, Oki se trudi da sazna kojim se sve urotama služi Zvezda protiv Partizana pa je zbog toga non-stop onlineJasko ::Mozda bi trebalo okijabokija da pitamo. On je ekspert za nolajfere
A i obožava da se dopisuje sa tobom i Dragančetom
JBT-e ovo isto kao i ja!!!Nexus ::O prisutnosti na S.com ne smem ni da mislim... Minuti, sati, dani su odavno postali nedelje, meseci i godine. Što forum, što recenzije... No, meni uopšte nije žao tog vremena, jer sam uživao u druženju s ljudima tamo, iako sam sve ređe i ređe nešto pisao... Do jednog trenutka koji se desio ove godine. Sad pratim forum, baš kao i DW (iako manje nego S.com, koji čitam kao i pre), ali ne ostavljam postove više nigde osim ovde. Razlozi nisu toliko bitni, ali ima i ovoga što je Ultras rekao, a to je da umesto da čitam forum(e), čitam stripove. A i život(inj)arim uz to.
Nije ti to loša ideja. Podržavam!!!Morrison ::Inace, doneo sam cvrstu (nadam se) odluku da kompjuter uopste ne kupim...dugo vremena sam se nervirao sto nikako ne mogu da odvojim novce za racunar, a onda sam konacno ukapirao da mi mobilni omogucuje manje-vise sve sto mi treba u vezi interneta.
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu