Ikustracije za "Perunovog hroničara"
5 posters
Strana 1 od 1
Ikustracije za "Perunovog hroničara"
Beše davno kada sam na ovom forumu napisao da ću okačiti ove ilustracije. Rad na njima je odlagan, ja sam se bavio drugim stvarima... ali evo ih konačno. Mlađani pisac je Miloš Petković, a nedavno je izašla njegova trilogija "Vukovi sudbine". "Hroničar" izlazi za Sajam knjiga u Beogradu. Komentari?
Filipmujkovic- Novajlija
- Datum upisa : 25.02.2011
Broj poruka : 12
Re: Ikustracije za "Perunovog hroničara"
Pozdrav druže, drago mi je da si nastavio sa radom
Jesi li ti nacrtao strip koji pominješ? Jesu li ovo ilustracije vezane za taj strip?
Jesi li ti nacrtao strip koji pominješ? Jesu li ovo ilustracije vezane za taj strip?
Ne, nije strip, već roman epske fantastike. Zaboravio sam da to pomenem
Filipmujkovic- Novajlija
Radovi su fini, ali su romani glupost žešća...bilo koji crtani na hepi televiziji ima bolji zaplet
crow- Domaćin
- Datum upisa : 05.11.2011
Broj poruka : 959
Valjda smem da upotrebim ovaj izraz ali radovi su ti do jaja...
Zlix- Domaćin
- Datum upisa : 12.06.2012
Broj poruka : 1293
Nisam čitao knjige, na žalost (ili na sreću, ako je suditi po reakciji Crow). Fine ilustracije.
neomedjeni- Zaslužan član
- Datum upisa : 26.06.2012
Broj poruka : 323
Hvala, ljudi.
Verovatno bi bile bolje da sam više radio i vežbao. Naročito me muči tuširanje, ali radim na tome. I na anatomiji... i na senkama... i na perspektivi...
Verovatno bi bile bolje da sam više radio i vežbao. Naročito me muči tuširanje, ali radim na tome. I na anatomiji... i na senkama... i na perspektivi...
Filipmujkovic- Novajlija
probaj neke tanke flomastere ( ima ih raznih marki i nemaju trag kao obični flomasteri jer su ispunjeni gelom , kreću se od 40 -150 din ) dok senčiš prilikom vežbanja, pomoći će ti da oslobodiš ruku
crow- Domaćin
- Datum upisa : 05.11.2011
Broj poruka : 959
crow ::probaj neke tanke flomastere ( ima ih raznih marki i nemaju trag kao obični flomasteri jer su ispunjeni gelom , kreću se od 40 -150 din ) dok senčiš prilikom vežbanja, pomoći će ti da oslobodiš ruku
Sa njima i radim, ali problem je što nemam rutinu. Fali vežbe, ništa drugo :)
Filipmujkovic- Novajlija
Nacrtaj neki stripFilipmujkovic :: Fali vežbe, ništa drugo :)
Ako bude nešto valjano onda možemo sarađivati i strip objaviti u reviji.
Reviju pogleda neko sa kontaktima, preporuči te nekim velikim kućama i očas posla Holivud!
Zašto da ne?
Ultras ::Nacrtaj neki strip
Ako bude nešto valjano onda možemo sarađivati i strip objaviti u reviji.
Reviju pogleda neko sa kontaktima, preporuči te nekim velikim kućama i očas posla Holivud!
Zašto da ne?
Pa da, što da ne...
Stalno planiram da uradim nešto za vaše konkurse, ali mi uvek nešto iskrsne (prevodim drame, radio sam kao novinar itd. (Tad sam uradio intervju sa Janjetovim koji može da se pročita na Strip vestima)). Ali to mi je pod obavezno.
Kad je sledeći konkurs?
I zašto ne može Kiša da se nađe u Nišu?
Filipmujkovic- Novajlija
Konkurs raspisujemo do kraja godine, a rok za predaju radova će biti do kraja maja.Filipmujkovic ::Kad je sledeći konkurs?
Očekujemo tvoje radove.
Evo rezultata ovogodišnjeg konkursa: http://www.svetstripa.net/t678-konkurs-za-kratki-strip#23038
Trebalo bi da je bude u knjižari Delfi.Filipmujkovic ::I zašto ne može Kiša da se nađe u Nišu?
Sa njima sarađujemo i revija se prodaje u njihovim knjižarama u Kragujevcu, Novom Sadu i Beogradu.
Zašto je šalju u Niš - to je misterija...
Imamo neke kontakte sa kolporterima u Nišu pa možda se sa nekima od njih dogovorimo o saradnji.
Reviju možeš naručiti i mejlom na adresu našeg udruženja svetstripa@gmail.com
Ultras ::Konkurs raspisujemo do kraja godine, a rok za predaju radova će biti do kraja maja.Filipmujkovic ::Kad je sledeći konkurs?
Očekujemo tvoje radove.
Evo rezultata ovogodišnjeg konkursa: http://www.svetstripa.net/t678-konkurs-za-kratki-strip#23038Trebalo bi da je bude u knjižari Delfi.Filipmujkovic ::I zašto ne može Kiša da se nađe u Nišu?
Sa njima sarađujemo i revija se prodaje u njihovim knjižarama u Kragujevcu, Novom Sadu i Beogradu.
Zašto je šalju u Niš - to je misterija...
Imamo neke kontakte sa kolporterima u Nišu pa možda se sa nekima od njih dogovorimo o saradnji.
Reviju možeš naručiti i mejlom na adresu našeg udruženja svetstripa@gmail.com
Ok, hvala na informacijama oko konkursa. Valjda ću do maja da uradim nešto
Meni nije problem da dođem do časopisa, nego sam primetio da ga po Nišu nema, a šteta da tamošnji klinci ne mogu da dođu do njega. Ok, to je verovatno tema za neki drugi topik na forumu... Hvala još jednom.
Filipmujkovic- Novajlija
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu