U pretplati!

Ići dole

U pretplati! Empty U pretplati!

Počalji od DARKWOOD taj Čet 27 Sep 2012, 04:03

Daklem, ako niste čuli Darkwoodova izdanja je od sada moguće nabaviti u pretplati po povoljnijim cenama.

Kako to ide?

Prosto! (onoliko koliko je u zemlji Srbiji bilo šta prosto)

izdanja će imati tri cene:

* pretplatnu, do određenog datuma, pre nego što strip izađe iz štampe;

* promotivnu, prva dva meseca nakon što strip izađe iz štampe;

* konačnu, kad isteknu promotivna dva meseca.

Vremenski period pretplate će se najčešće kretati od 30 do 60 dana, u zavisnosti od naslova. Nakon pretplate, imaćete priliku da po promotivnoj ceni kupite strip dva meseca nakon njegovog objavljivanja u prodavnici Darkwood i ostalim prodajnim mestima koja budu želela da prate promotivnu akciju.

Pretplata može da se ostvari na dva načina:

1. uplatom odgovarajućeg iznosa na naš račun putem opšte uplatnice, ili uplatnice koju ćemo vam uskoro ponuditi na našem sajtu i u samoj prodavnici.

2. uplata u prodavnici "Darkwood"

Naime, kada dodjete u radnju, dogovorimo se oko naslova i količina i mi vam damo opštu uplatnicu koju vi na putu do kuće(posla,škole...) uplatite u banci ili pošti i tom prilikom vam izdamo predračun sa kojim ćete podići stripove.

Ukoliko ste u žurbi i nemate vremena za birokratiju, možete platiti i na licu mesta, zajedno ćemo popuniti opštu uplatnicu i Darkwood će sutradan izvršiti uplatu umesto vas.
Valja napomenuti i da biste u ovom slučaju osim novca za stripove, na licu mesta, platili i taksu od 0.5 posto od ukupne sume koja je neophodna kod uplate fizičkih lica na račun firme.

VAŽNA NAPOMENA: Ako uplaćujete poštom, obavezno javite vaše podatke, iznos koji ste uplatili i naslove koje poručujete putem maila (porudzbine@darkwood.co.rs ili info@darkwood.co.rs), ili telefonom, a kod svih uplata putem uplatnice iz bilo koje banke, poželjno je da javite i mailom (ponovo porudzbine@darkwood.co.rs ili info@darkwood.co.rs) sve potrebne podatke, a na uplatnici precizno navesti:

U polju SVRHA UPLATE uplata za pretplatu .

U polju UPLATILAC tačne podatke: ime prezime, validnu adresu na koju se šalju stripovi, grad i poštanski broj.

U oba slučaja kupac dobija potvrdu u vidu predračuna pretplate kao dokaz da je pretplata izvršena.

Broj računa je 145-6499-72.

Ukoliko se stripovi šalju poštom, a ne prelaze 5000 dinara, plaća se poštarina u dodatnom iznosu od 100 dinara.

Potrebno je da kupac koji uplaćuje na račun ostavi kontakt e-mail kako bi dobio potvrdu uplate u vidu avansnog računa, a bilo bi poželjno da se ostavi i kontakt telefon zbog
potencijalnih nedoumica.

No, pretplata važi za izdanja koja će tek izaći. A šta je sa starim, pitate vi? Tu nema popusta? Nema, to je jasno, ali ima - kupovine na rate. U tri jednaka ili približno jednaka mesečna dela za sva Darkwoodova izdanja. U ratama možete platiti bilo koje pojedinačno izdanje Darkwooda, bez obzira na cenu, kao i više naslova odjednom.

Rate važe za sva objavljena izdanja Darkwooda koja imamo u prodaji, od najstarijih, do onih koja su u promotivnom perodu - ali za njih će, u slučaju kupovine na rate, važiti krajnja cena.

Dakle, kupci mogu da biraju pogodnost koja im najviše odgovara: da u pretplati kupe izdanje po najpovoljnijoj ceni; da ga kupe u promotivnom periodu po promotivnoj ceni; ili da ga kupe na tri mesečne rate po konačnoj ceni.

Kupovina na rate će biti omogućena od narednog meseca, kada izađe prva tura "pretplatnih" izdanja.

Najava izdanja koje ćete već od sutra moći da naručite u pretplati - stiže sutra.

U svakom slučaju, primamo vaše sugestije kako bi se ovaj novi sistem pogodnosti što pre uhodao.

Nakon prvih deset dana od početka naše akcije sa pretplatom i prvim praktičnim iskustvima, želeli bismo da vam skrenemo pažnju na par stvari koje bi ovaj proces učinile bržim i efikasnijim.

1. Uplata na račun – Ovo je opcija koja nam najviše odgovara, pokazala se najbržom, najefikasnijom i najprostijom

Dakle, vi pošaljete mail sa porudžbinom (naslove za koje želite pretplatu) i vašim ličnim podacima (ime i prezime, adresa, poš. broj grada i grad). Mi vam javimo iznos za uplatu, vi uplatite i čim sredstva legnu na račun mi vam na mail pošaljemo predračun.

Apelujemo da ovo bude najčešća opcija bilo da ste iz Beograda, Subotice ili Vranja.2. Uplata u prodavnici „Darkwood“ – Ovo je opcija koju želimo da pojednostavimo.

Naime, kada dodjete u radnju, dogovorimo se oko naslova i količina i mi vam damo opštu uplatnicu koju vi na putu do kuće (posla,škole...) uplatite u banci ili pošti i tom prilikom vam izdamo predračun sa kojim ćete podići stripove.

Ukoliko ste u žurbi i nemate vremena za birokratiju, možete platiti i na licu mesta, zajedno ćemo popuniti opštu uplatnicu i Darkwood će sutradan izvršiti uplatu umesto vas.

Valja napomenuti i da biste u ovom slučaju osim novca za stripove, na licu mesta, platili i taksu od 0.5 posto od ukupne sume koja je neophodna kod uplate fizičkih lica na račun firme.

Nadamo se da će te nam izaći u susret oko ovih birokratskih poteškoća kao što se mi trudimo da kroz sistem pretplate i plaćanja na rate izađemo u susret vama, a sve u cilju da svoje omiljene (ili one koje će to tek postati) stripove nabavite po najpristupačnijim cenama.
DARKWOOD
DARKWOOD
Izdavačka kuća
Izdavačka kuća

Datum upisa : 26.03.2011
Broj poruka : 19

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu