Buliding Stories
2 posters
Strana 1 od 1
Buliding Stories
Ware je najpoznatiji po svom alternativnom delu Jimmy Corrigan, The Smartest Kid On Earth. Radi se o autoru koji iznova pomera granice sekvencijalnog pripovedanja, iznalazeći veoma upečatljive i zaista nesvakidašnje načine da nacrta strip...
...ali, ne samo da nacrta...! Naime, način na koji je osmišljen i prezentovan njegov najnoviji strip, Building Stories, je skroz neverovatan...
Da, JEDAN naslov, ali "upakovan" u ČAK 14 različitih oblika, koji čine celinu.
Meni je ovo jedan od prioriteta za sledeću godinu, ako ni zbog čega drugog, a ono zbog svoje autentičnosti i različitosti - što je ključno da bi me privukao neki novi naslov. Ako neko nabavi i pročita u međuvremenu, neka ostavi što duži komentar, naravno! Jer, Ware nije samo inovativan po pitanju crteža i dizajna, već i izuzetan kao scenarista, iako najviše govori njegov crtež.
Odličan tekst o Building Stories na TCJ...
Loss as Life in Building Stories
http://www.tcj.com/loss-as-life-in-building-stories/
...ali, ne samo da nacrta...! Naime, način na koji je osmišljen i prezentovan njegov najnoviji strip, Building Stories, je skroz neverovatan...
Da, JEDAN naslov, ali "upakovan" u ČAK 14 različitih oblika, koji čine celinu.
Meni je ovo jedan od prioriteta za sledeću godinu, ako ni zbog čega drugog, a ono zbog svoje autentičnosti i različitosti - što je ključno da bi me privukao neki novi naslov. Ako neko nabavi i pročita u međuvremenu, neka ostavi što duži komentar, naravno! Jer, Ware nije samo inovativan po pitanju crteža i dizajna, već i izuzetan kao scenarista, iako najviše govori njegov crtež.
Odličan tekst o Building Stories na TCJ...
Loss as Life in Building Stories
http://www.tcj.com/loss-as-life-in-building-stories/
Gil-galad- Domaćin
- Datum upisa : 31.01.2011
Broj poruka : 2104
Re: Buliding Stories
izgleda zanimljivo, mada depresivno
crow- Domaćin
- Datum upisa : 05.11.2011
Broj poruka : 959
crow ::izgleda zanimljivo, mada depresivno
Takva je generalno indie poetika... No, upravo ta činjenica je otvorila vrata tome da mnoge sjajne priče budu ispričane baš kroz stripove.
Gil-galad- Domaćin
Nexus ::
Takva je generalno indie poetika...
ma znam, nego moram da izaberem trenutak kad će najmanje da me baci u bedak takvo štivo ...
crow- Domaćin
- Datum upisa : 05.11.2011
Broj poruka : 959
Slažem se da ovakve stripove ne možeš da čitaš bilo kada.
Gil-galad- Domaćin
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu