Banetova skola stripa iz Yu Stripa
4 posters
Strana 1 od 1
Banetova skola stripa iz Yu Stripa
Denis Fabijanic je bio ljubazan pa iskopao i skenirao svih 10 nastavaka. Evo ih ovde, mozda neko tu nadje i nesto korisno...[]
cat claw- Special guest star
- Datum upisa : 27.12.2010
Broj poruka : 63
Re: Banetova skola stripa iz Yu Stripa
Denis Fabijanic from Nasice (videti deseti deo škole stripa)cat claw ::Denis Fabijanic je bio ljubazan pa iskopao i skenirao svih 10 nastavaka. Evo ih ovde, mozda neko tu nadje i nesto korisno...[]
Svaka čast Bane, u ono vreme rubrika je bila
U prvom broju škole se javio Branko Stripolis Đukić
Jeste. I posle 32 godine jos uvek ne ume da nacrta revolver....
cat claw- Special guest star
- Datum upisa : 27.12.2010
Broj poruka : 63
cat claw ::Jeste. I posle 32 godine jos uvek ne ume da nacrta revolver....
Dobar je Branko. Na fejsu izbaci poneku lepu ilustraciju.
I ne samo ilustracijuUltras ::Dobar je Branko. Na fejsu izbaci poneku lepu ilustraciju.
Evo jedne zanimljive fotke (kada već ogovaramo Branka )
Brankov komentar sa fejsa:
Bane i ja 1981
Ha-ha...da ja sam tada imao 15, a Bane (moj tadasnji idol) 29 godina. Na njegovom stolu stoji "Strip Zabavnik" u kojem je izasla prva epizoda Velikog Bleka koju je on crtao. A ja ...vidis sav odusevljen...
he,he, "lenjir od 27,4 cm koji je preziveo razgovor sa scenaristom"
imam i ja jedan takav koji je preziveo disciplinovanje kera posto je non-stop lajao na vrata iako nikog nije bilo ispred
imam i ja jedan takav koji je preziveo disciplinovanje kera posto je non-stop lajao na vrata iako nikog nije bilo ispred
milandj3 ::he,he, "lenjir od 27,4 cm koji je preziveo razgovor sa scenaristom"
Milane, pa to je nasilje nad životinjama, netolerantnost u dijalogu i kršenje Ženevske konvencije.Sneaksie Thiefsie ::milandj3 ::he,he, "lenjir od 27,4 cm koji je preziveo razgovor sa scenaristom"
Ultras ::Milane, pa to je nasilje nad životinjama, netolerantnost u dijalogu i kršenje Ženevske konvencije.Sneaksie Thiefsie ::milandj3 ::he,he, "lenjir od 27,4 cm koji je preziveo razgovor sa scenaristom"
more to sto on pravi meni je terorizam! veruj mi, nije bilo prekomerne upotrebe sile. sve je reseno u granicama dozvoljenog
mislim, zamisli da je lenjir bio drveni kao onaj kakve smo mi koristili u svoje vreme u skoli, a ne onaj elasticni od plastike
milandj3 ::more to sto on pravi meni je terorizam! veruj mi, nije bilo prekomerne upotrebe sile. sve je reseno u granicama dozvoljenog
mislim, zamisli da je lenjir bio drveni kao onaj kakve smo mi koristili u svoje vreme u skoli, a ne onaj elasticni od plastike
Similar topics
» Skola stripa - senke
» Škola stripa u Kragujevcu
» Italijanski festivali stripa
» Weekend stripa
» Udruženje ljubitelja devete umetnosti "Svet stripa"
» Škola stripa u Kragujevcu
» Italijanski festivali stripa
» Weekend stripa
» Udruženje ljubitelja devete umetnosti "Svet stripa"
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma: