0NI K0JE NAJVIŠE NE VOLIMO
+6
crow
Ultras
Gil-galad
fil korigan
tinton
Prometej1990
10 posters
Strana 1 od 1
Re: 0NI K0JE NAJVIŠE NE VOLIMO
Svako ima svoje heroje ili anti-heroje koje volimo zbog onoga što rade ili onoga što su. Ali šta je sa onom drugom stranom gde su negativci, zlikovci, pa i anti - heroji i heroji koje ne volimo. Hajde da vidimo za početak koje to likove nevolimo i da napravimo liste takvih likova. Kasnije možda čak glasamo za najzlikovce. 0ni ne moraju biti samo iz sveta stripa. Knjige, serije, filmovi,mitovi, igrice... SVEJEDN0 odakle su. Hajde da vidimo te liste!!
EV0 M0JE:
1.Joker("Voli da gleda kako svet gori")
2.Ares- Wrath of titans film
3.Satan- Devilman manga
4.Dr.Doom
5.Voldemor (glavni negativac iz Hari Potera)
6.Saruman (Izdajnički čarobnjak iz Gospodara prstenova)
7.Džofri (Game of trones)
8.Galaktus (mamu mu proždrljivu)
9.Oročimaru - iz Naruta
10.Kratos - God of War (game)
11.Megatron (Transformers)
12.Loki
13. Kralj Aganemnon
Eto to je od mene. Sad da vidim vas!
EV0 M0JE:
1.Joker("Voli da gleda kako svet gori")
2.Ares- Wrath of titans film
3.Satan- Devilman manga
4.Dr.Doom
5.Voldemor (glavni negativac iz Hari Potera)
6.Saruman (Izdajnički čarobnjak iz Gospodara prstenova)
7.Džofri (Game of trones)
8.Galaktus (mamu mu proždrljivu)
9.Oročimaru - iz Naruta
10.Kratos - God of War (game)
11.Megatron (Transformers)
12.Loki
13. Kralj Aganemnon
Eto to je od mene. Sad da vidim vas!
Prometej1990- Ističe se
- Datum upisa : 06.12.2012
Broj poruka : 289
Hej, hej hej, jel glasamo za negativca koji nam je dobar lik ili za bilo kojeg lika koji nam je loš lik?
tinton- Ističe se
- Datum upisa : 13.10.2012
Broj poruka : 249
Prvo da čujemo koje likove ne volite, a onda kada se nakupi glasaćemo koje volite i koje ne volite.
Da prvo čujemo koje nevolite. Ne moraju biti samo negativci i anti-heroji mogu biti i heroji ako imaju nešto po vama gadno u sebi.
Da prvo čujemo koje nevolite. Ne moraju biti samo negativci i anti-heroji mogu biti i heroji ako imaju nešto po vama gadno u sebi.
Prometej1990- Ističe se
ne, nisi me shvatio, pitao sam misliš li da stavimo nekog lika koji je loš jer je stripovski loše napravljen kao lik ili ako je loš kao karakter, odnosno ako nam je antipatičan?
tinton- Ističe se
Loš karakter (kao đubre) To sam mislio A sada imaš li ti svoju listu?
Prometej1990- Ističe se
Prometej1990 ::Loš karakter (kao đubre) To sam mislio A sada imaš li ti svoju listu?
Uh. Ovo nije laka tema. Ni jednog negativca ne volim. Ni jedan mi nije simpatican. A opet, bez super negativaca kakav bi bio strip? Ali dobro, probacu da navedem nekog koji mi je bas odvratan, neka bude...Joker!!!
fil korigan- Ističe se
- Datum upisa : 28.12.2011
Broj poruka : 235
Bravo file ti si moj ćovek. Ajmo sada dalje.
Prometej1990- Ističe se
Evo meni na živce idu Richter, Faraonov miš (jel se tako zove?), Ona bijela lisica iz drugog Blacksada
tinton- Ističe se
Prometeju, prilično nejasno si postavio temu. Prvo sam pomislio da hoćeš da navedemo negativce koji su bez veze osmišljeni i dosadni...
On topic:
Mordred, koji je izdao kralja Arthura u Valiantu je oličenje zla, pokvarenosti, ljudskog smrada...
Zatim, sjajan negativac je arhinemezis Kapetana Amerike...
Volim i Kingpina...
Pacov Antracit u Krcku...
A od onih villaina koji mi se ne uklapaju, hm... Joker koliko je odličan protivnik, čini mi se da je ujedno i onaj s kojim se najviše preterivalo... Ne volim ni Lexa Luthora.
On topic:
Mordred, koji je izdao kralja Arthura u Valiantu je oličenje zla, pokvarenosti, ljudskog smrada...
Zatim, sjajan negativac je arhinemezis Kapetana Amerike...
Volim i Kingpina...
Pacov Antracit u Krcku...
A od onih villaina koji mi se ne uklapaju, hm... Joker koliko je odličan protivnik, čini mi se da je ujedno i onaj s kojim se najviše preterivalo... Ne volim ni Lexa Luthora.
Gil-galad- Domaćin
- Datum upisa : 31.01.2011
Broj poruka : 2104
Pisali smo već o najvećim negativcima ovde:
http://www.svetstripa.net/t233-najveci-negativci-u-stripu
Tada sam rekao da ne smemo zaboraviti Gargamela
http://www.svetstripa.net/t233-najveci-negativci-u-stripu
Tada sam rekao da ne smemo zaboraviti Gargamela
Dobro ljudi tražimo najveće "smradove" ne samo iz sveta stripa već i šire. Ja mislim da sam dobro objasnio na početku sve detalje
Prometej1990- Ističe se
Lord Voldemor pa deset mesta prazno ...onda Džofri
crow- Domaćin
- Datum upisa : 05.11.2011
Broj poruka : 959
Meni je Dr.Doom jedno vreme bio najveći smrad od čoveka. Arogantan, podao, služi se prljavim trikovima da dobije ono što želi ne mari ko će sve stradati na njegovom putu. To je bilo tako sve dok nisam upoznao Jokera 0nda mi se svet zlikovaca i super zlikovaca stvarno zgadio
Voldemor mi je među prvih 5.
Voldemor mi je među prvih 5.
Prometej1990- Ističe se
Ne znam meni Joker uopće nije toliko antipatičan, ima dobar izgovor za svoje ponašanje
tinton- Ističe se
Imate li vi neki spisak negativaca iz sveta stripa i "šire" Izabraću 16 likova pa možemo glasati ko je najveće "smeće". Aj šaljite.
Prometej1990- Ističe se
Zlikovce u stripovima ne treba mrzeti nego voleti! Da nije njih ni junaci ne bi bili to što jesu! Šta bi bio Zagor da nema zlikovaca. Samo neka budala koja besciljno tumara po šumi i vitla sekirom a ne zna zašto, jer nema koga da brani od nepravde!
Uostalo, zlikovci su svi različiti i zli svaki na svoj način. Glavni junaci su svi isti jer se dobar može biti samo na jedan način. Znači, veličina junaka ne zavisi od njega samog nego od snage i pameti zlikovca. Bez njih bi oni bili dosadni!
Da je Veliki Blek bio primoran da se tuče sa pudlicama ne verujem da bi ga čitaoci voleli!
Uostalo, zlikovci su svi različiti i zli svaki na svoj način. Glavni junaci su svi isti jer se dobar može biti samo na jedan način. Znači, veličina junaka ne zavisi od njega samog nego od snage i pameti zlikovca. Bez njih bi oni bili dosadni!
Da je Veliki Blek bio primoran da se tuče sa pudlicama ne verujem da bi ga čitaoci voleli!
kobra- Special guest star
- Datum upisa : 25.02.2011
Broj poruka : 339
Pa upravu si. Često sam postanak heroja je uslovljen postojanjem zlikovaca koji ne moraju da budu uvek glavni i stalni. Negativci (ili tiran, kako ih ponekad voli zvati) i heroji- cela njihova priča je u suštini rađena po principu dobra i zla. Heroji koji se bore za pravdu motivisani osvetom ili nečim drugim i tirani koji su često željni moći i nebiraju način da dođu do nje( u većini slučajeva ).
Prometej1990- Ističe se
Koje bi vi negativce stavili u ring?
Prometej1990- Ističe se
Ziva istina ovo si lepo objasnio , meni je uglavnom poseban uzitak da crtam zlikovce...
kobra :: Zlikovce u stripovima ne treba mrzeti nego voleti! Da nije njih ni junaci ne bi bili to što jesu! Šta bi bio Zagor da nema zlikovaca. Samo neka budala koja besciljno tumara po šumi i vitla sekirom a ne zna zašto, jer nema koga da brani od nepravde!
Poslednji izmenio Batta dana Sre 24 Apr 2013, 20:55, izmenjeno ukupno 1 puta
Pa naravno da je i zlikovce lepše crtati u stripu nego pozitivce.
Zagor svaki dan mora biti lep i mora ići kod ptice češljugara na friziranje, koji mu usput i nalakira kosu (nisam otkrio čime) da se ne bi previše razbarušio prilikom savladavanja mnogih loših momaka, dotle zlikovci ne moraju o tome voditi računa.
Oni mogu biti prljavi, neuredno obučeni, bez ukusa, neobrijani, pijani ko zemlja, čak i na slici smrdeti na znoj, puvati, prdeti... Ma sve im je dozvoljeno!
Eh, da nije loših momaka, a i devojaka, život bi nam bio dosadan!
Ja se uhvatio Zagora kad su pozitivci u pitanju pošto je on najpopularniji ali i sa većinom, čast izuzecima, drugih je ista stvar!
Zagor svaki dan mora biti lep i mora ići kod ptice češljugara na friziranje, koji mu usput i nalakira kosu (nisam otkrio čime) da se ne bi previše razbarušio prilikom savladavanja mnogih loših momaka, dotle zlikovci ne moraju o tome voditi računa.
Oni mogu biti prljavi, neuredno obučeni, bez ukusa, neobrijani, pijani ko zemlja, čak i na slici smrdeti na znoj, puvati, prdeti... Ma sve im je dozvoljeno!
Eh, da nije loših momaka, a i devojaka, život bi nam bio dosadan!
Ja se uhvatio Zagora kad su pozitivci u pitanju pošto je on najpopularniji ali i sa većinom, čast izuzecima, drugih je ista stvar!
kobra- Special guest star
- Datum upisa : 25.02.2011
Broj poruka : 339
""Što je negativac jači to je heroj posle bitke veći"
Ipak i heroji i tirani zavise od onoga ko ih stvara.
Ipak i heroji i tirani zavise od onoga ko ih stvara.
Prometej1990- Ističe se
Podsecajuci se Sendmenovih 'Preludijuma', natrcah na Dzona Dija...jbno odvratni sajko monstrum.
Usput provalih da Gejmen uglavnom rehabilituje svoje najodvratnije kreacije, a obicno mu neki kokosari nadrljaju najstrasnije.
Eto, od omrazenih negativaca su mi najjaci utisak ostavili Dzodi i TiSi iz Propovednika. Odurne poremecene seljacine.
Usput provalih da Gejmen uglavnom rehabilituje svoje najodvratnije kreacije, a obicno mu neki kokosari nadrljaju najstrasnije.
Eto, od omrazenih negativaca su mi najjaci utisak ostavili Dzodi i TiSi iz Propovednika. Odurne poremecene seljacine.
Morrison- Domaćin
- Datum upisa : 24.12.2010
Broj poruka : 1710
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu