Moja kolekcija
+14
Jasko
goksi
culfis
Gil-galad
Elesar
Rider of the lighting
Woolf
honest joe
manhunter
5rovic
Pedja_Nbg
Morrison
Lord Vader89
Ultras
18 posters
Strana 5 od 5
Strana 5 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Moja kolekcija
jel to tvoje il si pozajmio nečiju kolekciju?
Imrahil- Zaslužan član
- Datum upisa : 02.03.2011
Broj poruka : 312
E drugari, tema jeste "Moja kolekcija" ali slidže nisu iz moje kuće
Jednostavno, bilo mi je žao da ih ne prosledim dalje
Slike su sa ovog foruma: http://www.thecomicboard.com/forum/showthread.php?5925-The-new-TPB-HC-thread/page21 (pri kraju strane)
A evo još jednog kolekcionara Marvela i DC-a
Jednostavno, bilo mi je žao da ih ne prosledim dalje
Slike su sa ovog foruma: http://www.thecomicboard.com/forum/showthread.php?5925-The-new-TPB-HC-thread/page21 (pri kraju strane)
A evo još jednog kolekcionara Marvela i DC-a
Blago vlasniku ove kolekcije
Zlix- Domaćin
- Datum upisa : 12.06.2012
Broj poruka : 1293
Moja kolekcija Teksa
Evo slike svih mojih Teksova
Mnooogo stripova I previše... toliko da ću morati da rasprodam veliki deo kolekcije
Mnooogo stripova I previše... toliko da ću morati da rasprodam veliki deo kolekcije
Na kojim sve jezicima imaš Texove?
Imrahil- Zaslužan član
Srbija, Italija, Hrvatska, Francuska i NorveškaImrahil ::Na kojim sve jezicima imaš Texove?
hm, a koliko tražiš za francuza?
Imrahil- Zaslužan član
tata dejo- Početnik
- Datum upisa : 05.08.2012
Broj poruka : 3
Pozdrav tata Dejo, dobrodošao na forum.
Lepa kolekcija i sve uredno složeno.
Lepa kolekcija i sve uredno složeno.
Zlix- Domaćin
Hvala druze, eto trudim se a i ovi moji ne bi tolerisali nered
tata dejo- Početnik
Pozdrav imenjače, stvarno dobra kolekcija!
manhunter- Domaćin
- Datum upisa : 20.12.2010
Broj poruka : 1318
Hvala ljudi, lepo je cuti pohvale, sad mi se javlja problem kad nabavim neku vecu kolicinu moram da preslazem stripove tako da je redosled svakog meseca drugaciji, ali prosiricemo se vec
tata dejo- Početnik
Inostrana izdanja...
Fale essentiali, though... Prodao sam stare, jer je Marvel promenio izgled rikne, a čika Andra poseduje completist brain...
Fale essentiali, though... Prodao sam stare, jer je Marvel promenio izgled rikne, a čika Andra poseduje completist brain...
Gil-galad- Domaćin
- Datum upisa : 31.01.2011
Broj poruka : 2104
Naša izdanja, a po kutijama su Nathan od SD/LU #1-50, Nathan giganti #1-8, kompletan Ken od Systema, Martin od VČ i hrpa Dylana koja čeka na koričenje, plus revije i bd klasici, već sam postavio neke fotke...
I što je dobar osećaj kada ne moram više da razmišljam da li će se nešto rasprodati i mogu nekim normalnim tempom da kupujem i čitam stripove...
p.s. Numeraciju na nekim stripovima prelepio crnom izolir trakom, da me, kada bacim pogled, ne nervira što nemam sve... Ovako je sve na svom mestu (kao).
I što je dobar osećaj kada ne moram više da razmišljam da li će se nešto rasprodati i mogu nekim normalnim tempom da kupujem i čitam stripove...
p.s. Numeraciju na nekim stripovima prelepio crnom izolir trakom, da me, kada bacim pogled, ne nervira što nemam sve... Ovako je sve na svom mestu (kao).
Gil-galad- Domaćin
Andro, care!
Ovo mi je poznato.Nexus ::Fale essentiali, though... Prodao sam stare, jer je Marvel promenio izgled rikne, a čika Andra poseduje completist brain...
Lepa kolekcija, iako mi je baš bezveze kad vidim kesice, ali opet, stvar ukusa
Šta je ovo Legends of Percevan?
A Nexusi (+ Marvel naravno) baš lepo izgledaju
Šta je ovo Legends of Percevan?
A Nexusi (+ Marvel naravno) baš lepo izgledaju
Imrahil- Zaslužan član
Iskreno, i ja više volim da stripovi stoje bez kesica, ali nakon što sam se uverio kako isti stripovi koje imam duže od 10 ili 15 godina izgledaju kod nekog ko ih je držao u kesicama, a kako je moje nagrizlo vreme, prelomio sam da bude ovako. Plus (1), ovako ljudi koji vole da listaju stripove tek da bi listali drže ruke dalje od njih (kad dođe neko ko je kao ja, može da uzme i lista/gleda šta hoće, pitaj Vadera!), jer vide da su stripovi "zaštićeni"... Plus (2) lako obrišem prašinu ovako!
Percevan - to je francuski karikaturalni strip, objavljene su davno, davno dve prve epizode i u Stripoteci, pisao sam o tome ovde...
http://www.svetstripa.net/t133-percevan
Moguće da bi ti se dopalo, ti si fantasy geek, takođe. Ovi integralčići su kao IPS-ov Tintin... I prilično povoljni, 3 u 1, iako je šteta zbog crteža...
A Nexus arhive su keva. Konačno se pojavilo i manje omnibus izdanje, duplo deblje i znatno jeftinije, ali ne žalim ni dinara za ovo... Izdanje je besprekorno, poput hc Marvel Premiere Classica... Fale mi još 4 knjige, ali onaj najvažniji deo serijala sam nabavio.
Percevan - to je francuski karikaturalni strip, objavljene su davno, davno dve prve epizode i u Stripoteci, pisao sam o tome ovde...
http://www.svetstripa.net/t133-percevan
Moguće da bi ti se dopalo, ti si fantasy geek, takođe. Ovi integralčići su kao IPS-ov Tintin... I prilično povoljni, 3 u 1, iako je šteta zbog crteža...
A Nexus arhive su keva. Konačno se pojavilo i manje omnibus izdanje, duplo deblje i znatno jeftinije, ali ne žalim ni dinara za ovo... Izdanje je besprekorno, poput hc Marvel Premiere Classica... Fale mi još 4 knjige, ali onaj najvažniji deo serijala sam nabavio.
Gil-galad- Domaćin
Problem je što ako se navučem na neki novi serijal, biće problema. Jedva kolko tolko pratim ovo što uzimam
Nexusa gledao po wikiu, deluje interesantno.
A Percevan izgleda ok, ali bolje da se ddržim podalje
Nexusa gledao po wikiu, deluje interesantno.
A Percevan izgleda ok, ali bolje da se ddržim podalje
Imrahil- Zaslužan član
Konačno i ja kupio stelažu s policama. Evo za početak dve slike. Fali tu još dosta stripova, Konani, Tarzani, i ostali poveći stripovi tvrdih korica, kao i gomila Dilan Dog i Marvel sveščica. :) Skroz dole, ne vidi se od kreveta, su Perle, Karuseli, Talični Tom, Životinjska karma.
Zlix- Domaćin
Evo sad malo bolje slikano. Ove glomaznije knjige stoje na stalku ispod TV-a.
Ostalo je na policama.
Po kutijama mi i dalje stoje Marvel sveščice što su LMI/Bookglobe izdavali.
Kao i gomila Dilan Dog i Marti stripova.
Ostalo je na policama.
Po kutijama mi i dalje stoje Marvel sveščice što su LMI/Bookglobe izdavali.
Kao i gomila Dilan Dog i Marti stripova.
Zlix- Domaćin
Strana 5 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 od 5
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu