Greške u stripovima
+3
Dzek Denijels
Ogastus
Ultras
7 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Greške u stripovima
Znači da se ipak ja držim Dilana
Zlix- Domaćin
- Datum upisa : 12.06.2012
Broj poruka : 1293
Ili da počneš da kupuješ MM u izdanju Agartija. Prvih stotinak brojeva su ono najbolje što je ovaj strip imao. Za VČ epizode pogledaš kritike i onda odlučiš o kupovini. Najčešće o izbegavanju iste.
Što se Dilana tiče, ako bih morao da biram između ova dva stripa, uvek bih odabrao Dilana, bez razmišljanja.
Što se Dilana tiče, ako bih morao da biram između ova dva stripa, uvek bih odabrao Dilana, bez razmišljanja.
neomedjeni- Zaslužan član
- Datum upisa : 26.06.2012
Broj poruka : 323
Da, da, planiram ta Agartijeva izdanja, čekam samo da Lilit izadje iz štampe, pa ću onda naručiti svašta nešto
Zlix- Domaćin
- Datum upisa : 12.06.2012
Broj poruka : 1293
Ultras ::Dzek Denijels ::Veso, svaka ti cast.
Zaista predano prilazis svakoj temi...
Hvala, hvala, Deki
Idemo dalje... da ne bude da nam je Feri na tapetu postaviću i Galepa
Ultrase, mozda sam glup, ali ne shvatam gde je ovde greska?
Nisi glup. ali nisi obratio dovoljno pažnje.Mr Smith ::Ultrase, mozda sam glup, ali ne shvatam gde je ovde greska?
Ne znam odakle da počnem...
Prvi kaiš: konji su levo od Teksa a u trećem kaišu su desno (pa čak i iza Teksa)
Prvi kaiš: Teks drži pušku levom rukom a onda odjednom puška mu se nađe u desnoj ruci
Prvi kaiš: položaj poglavice i Karsona je totalno drugačiji u prvom i trećem kaišu.
Predzadnji kaiš, druga vinjeta: Teks je sve vreme bio sa poglavičine leve strane a na ovoj vinjeti mu se volšebno našao sa desne... da bi na poslednjem kaišu opet bio sa leve strane.
Pa dobro. Mozda si malo prestrog ovde. Nisu to bas tako velike greske (i pored toga sto ih ima toliko), Ja to racunam kao medjuscene u kojima se neko malo pomeri a da to kamera (citaj crtac) nije zabelezila. NIje ono kao kada nekom strela viri iz leve, a na drugoj slici iz desne ruke.Ultras ::Nisi glup. ali nisi obratio dovoljno pažnje.Mr Smith ::Ultrase, mozda sam glup, ali ne shvatam gde je ovde greska?
Ne znam odakle da počnem...
Prvi kaiš: konji su levo od Teksa a u trećem kaišu su desno (pa čak i iza Teksa)
Prvi kaiš: Teks drži pušku levom rukom a onda odjednom puška mu se nađe u desnoj ruci
Prvi kaiš: položaj poglavice i Karsona je totalno drugačiji u prvom i trećem kaišu.
Predzadnji kaiš, druga vinjeta: Teks je sve vreme bio sa poglavičine leve strane a na ovoj vinjeti mu se volšebno našao sa desne... da bi na poslednjem kaišu opet bio sa leve strane.
Pazi, nisu to neke extremne greške ali je urednik/kontrolor izdanja mogao to da vidi i da reaguje.
Nije baš da svi ne vode računa o detaljima.
Evo nekih detaljčića - nisu greške već prepravke. Znači, našao se neko ko je greške uočio u prvom izdanju pa je to otklonjeno u drugom.
Sken je sa VČ i ZS izdanja. ZS je izdavao redovnu seriju, a VČ odabrane priče Tutto seriju. Evo nekih razlika:
Nije baš da svi ne vode računa o detaljima.
Evo nekih detaljčića - nisu greške već prepravke. Znači, našao se neko ko je greške uočio u prvom izdanju pa je to otklonjeno u drugom.
Sken je sa VČ i ZS izdanja. ZS je izdavao redovnu seriju, a VČ odabrane priče Tutto seriju. Evo nekih razlika:
Strana 2 od 2 • 1, 2
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu