Batman
+12
Силни
Desuparez Aporez
Kapetan Moca
Snake Plissken
VLADA 96
Ultras
Rogan
Lord Vader89
Mhejl
manhunter
Gil-galad
Mr. Nok
16 posters
Strana 2 od 4
Strana 2 od 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Batman
Haha, Lord je citao Zagora, Marka i Bleka.
Snake Plissken- Zaslužan član
- Datum upisa : 06.06.2011
Broj poruka : 619
VLADA 96 ::Da li je "Povratak mracnog viteza" zasebna prica?
Jeste, mada je izasao i "Dark night strikes again" ali ti je ne preporucujem. Ako zanemarimo pricu, koja ima i svetlih trenutaka, crtez je stvaaarno odvratan. Pored, po meni, neprikosnovenih DKR i Watchmen-a toplo preporucujem i "LOBO's back's back", ali to je vec za neki drugi topic.
Kapetan Moca- Domaćin
- Datum upisa : 04.01.2011
Broj poruka : 36
Snake Plissken ::Haha, Lord je citao Zagora, Marka i Bleka.
ja sam svoje prebogato iskustvo gradio od temelja
Lord Vader89- Domaćin
- Datum upisa : 25.12.2010
Broj poruka : 2589
Kapetan Moca ::
Pored, po meni, neprikosnovenih DKR i Watchmen-a toplo preporucujem i "LOBO's back's back", ali to je vec za neki drugi topic.
Jel taj strip izasao kod nas?
Poslednji izmenio VLADA 96 dana Pet 24 Jun 2011, 20:17, izmenjeno ukupno 1 puta
VLADA 96- Zaslužan član
- Datum upisa : 17.06.2011
Broj poruka : 394
Snake Plissken ::Haha, Lord je citao Zagora, Marka i Bleka.
Ne treba se smejati ako je neko citao Zagora,Marka i Bleka.Pa da nije bilo tih stripova mnogi nebi ni citali stripove!
VLADA 96- Zaslužan član
Relax, kiddo. :) Samo se loma salimo, da nije bilo Teksa i Zagora ja sada ne bih znao sta je strip.
VLADA 96 ::Kapetan Moca ::
Pored, po meni, neprikosnovenih DKR i Watchmen-a toplo preporucujem i "LOBO's back's back", ali to je vec za neki drugi topic.
Jel taj strip izasao kod nas?
Na zalost nije. Mozes da probas da ga nadjes po striparnicama ili da ga skines s neta, mislim da ga ima na 4shared. Kucaj na guglu Lobo's back download i izbacice ti nesto.
Kapetan Moca- Domaćin
- Datum upisa : 04.01.2011
Broj poruka : 36
hehe, kad se setim....tamo negde oko 1996. valjda
izasao onaj nesretni Batman & Robin a sa njim i strip-adaptacija, u izdanju Luxora (ako se ne varam, kostao je 5 ili 15 dinara na kiosku, eeeeh....)
skoro ga je culfis negde iskopao, rekao sam mu da cu to obavezno da mu kradem kad dodjem u Srbiju
moj prvi Betmen strip <3
izasao onaj nesretni Batman & Robin a sa njim i strip-adaptacija, u izdanju Luxora (ako se ne varam, kostao je 5 ili 15 dinara na kiosku, eeeeh....)
skoro ga je culfis negde iskopao, rekao sam mu da cu to obavezno da mu kradem kad dodjem u Srbiju
moj prvi Betmen strip <3
Lord Vader89- Domaćin
A sta mislite o "Odmazdi mracnog viteza"?
VLADA 96- Zaslužan član
Meni je odlican. Naravno, nemoj ga nikako citati pre nego sto procitas Povratak.
Mnogima se ne dopada, meni je prilicno zabavan i mislim da mu je to i bio cilj. Da koliko toliko zavrsi pricu, deluje kao miks DCovih junaka i nije ozbiljan koliko je DKR.
Mnogima se ne dopada, meni je prilicno zabavan i mislim da mu je to i bio cilj. Da koliko toliko zavrsi pricu, deluje kao miks DCovih junaka i nije ozbiljan koliko je DKR.
Jeste, isto je potrebno da znash tek ovlash bet-mitologiju, kao i za Killing Joke.
Rogan- Zaslužan član
- Datum upisa : 06.01.2011
Broj poruka : 387
Rogan ::Jeste, isto je potrebno da znash tek ovlash bet-mitologiju, kao i za Killing Joke.
Znam po nesto o Betmenu iz filmova i crtaca,ali strip nisam nikada citao.
VLADA 96- Zaslužan član
Prelistaj loma na Vikipediji, i to je to. :)
eh, excuse me, sta da prelista? :/
Lord Vader89- Domaćin
VLADA 96 ::Rogan ::Jeste, isto je potrebno da znash tek ovlash bet-mitologiju, kao i za Killing Joke.
Znam po nesto o Betmenu iz filmova i crtaca,ali strip nisam nikada citao.
Vishe no dovoljno - Komesar Gordon, Two-Face, Dzhoker, Catwoman, Superman - i tu i tamo se pomenu njihovi "civilni" identiteti - Selina Kajl, Harvi Dent, Klark kent etc. ali sve se jako lako da shvatiti.
Rogan- Zaslužan član
Betmena generalno? Odatle ce imati linkove i ka likovima, sadrzaju stripova i slicno?Lord Vader89 ::eh, excuse me, sta da prelista? :/
Sledeći bi mogao da bude objavlljen Year One...
Gil-galad- Domaćin
- Datum upisa : 31.01.2011
Broj poruka : 2104
Koje je jos price napisao i nacrtao Frenk Miler osim Povratka,Odmazde,Godine prve?
VLADA 96- Zaslužan član
Napisao je (uzhasni) Batman : Spawn, kao i (so-bad-it's-good) All Star Batman & Robin, a zavrshio je nedavno grafichku novelu Holy Terror, Batman!, koja je trebalo da Betmena baci u borbu protiv Al kaide, ali su na kraju ipak DC urednici pazhljivije promislili, pa je sada neki drugi, "originalni" vigilante junak te OGN.
Rogan- Zaslužan član
Rogan ::Napisao je (uzhasni) Batman : Spawn, kao i (so-bad-it's-good) All Star Batman & Robin, a zavrshio je nedavno grafichku novelu Holy Terror,Batman!, koja je trebalo da Betmena baci u borbu protiv Al kaide, ali su na kraju ipak DC urednici pazhljivije promislili, pa je sada neki drugi, "originalni" vigilante junak te OGN.
Citao sam nesto o tome!To treba da bude cista propaganda!
VLADA 96- Zaslužan član
Otprilike, sem DKR, DKSA i Year One izbegavaj Milera. :)
Imas odgovor ispod tvog posta "koje je jos price napisao Frenk Miler", na prosloj strani lol.
A druge Milerove stripove poput Grada greha,Dardevila,Harld boiled?
VLADA 96- Zaslužan član
Sin City i Daredevil su super, kao i bar prva 2-3 toma Martha Washington ____ (does something). Hard Boiled je light on story, ali ima spektakularni artwork Geoff Darrow-a, dakle ako si u prilici da ga kupish u nekom oversized formatu (ili chitaj izdanje System Comics-a s alupom), malko feast your eyes.
Rogan- Zaslužan član
Strana 2 od 4 • 1, 2, 3, 4
Strana 2 od 4
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu