Držimo palčeve Belom Putu
+26
crow
TruliAndedZombi
Desuparez Aporez
perikle
Силни
wele
Alex
azra x.
Snake Plissken
VLADA 96
culfis
Grujah
Rogan
Gil-galad
Rider of the lighting
vlada035
goksi
manhunter
Lord Vader89
Mr. Nok
kobra
milandj3
Elesar
Woolf
Jasko
Ultras
30 posters
Strana 7 od 9
Strana 7 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Držimo palčeve Belom Putu
Pitaj Bobana na forumu ZS, ili pogledaj po drugim forumima shta je pisao o tome.
Rogan- Zaslužan član
- Datum upisa : 06.01.2011
Broj poruka : 387
Rogan ::Pitaj Bobana na forumu ZS, ili pogledaj po drugim forumima shta je pisao o tome.
Imam nekakvih poteskoca da se uclanim na forum Znak Sagite,na stripovi.com ne mogu jer sam hotmail-ovac,a na darkwudov ne mogu jer...
VLADA 96- Zaslužan član
- Datum upisa : 17.06.2011
Broj poruka : 394
Pa nemoj da se uchlanish onda, nego samo listaj teme o BP-u, siguran sam da su vech negde to potegli i okachili neku zvanichnu informaciju.
Rogan- Zaslužan član
Ja gledao i cini mi se da nisu.Pogledacu ponovo.
VLADA 96- Zaslužan član
cekaj, jos uvek nisi okrenuo onaj broj telefona i pitao? (alt. - poslao e-mail)
Lord Vader89- Domaćin
- Datum upisa : 25.12.2010
Broj poruka : 2589
Lord Vader89 ::cekaj, jos uvek nisi okrenuo onaj broj telefona i pitao? (alt. - poslao e-mail)
Jao da!Totalno sam zaboravio na to!
VLADA 96- Zaslužan član
Jos uvek nisam nabavio strip "Nadziraci",ali sam nabavio film snimljen po ovom stripu.Trenutno nemam nesto mnogo vremena pa necu moci da odgledam do kraja.Odgledaom sam do ong dela kada je doktor Menhetn postao "nuklearan covek"(ili kao se to vec zove ).Utisci?Pa Vejder je bio u pravu;sumorno do bola!Sta sam shvatio?Moracu da pogledam film do kraja pa jos neko vreme da razmislim o tome,a uzmimo u obzir i to i da su filmovi snimljeni po knjizi ili stripu obicno losiji od originala.Ali na prvi pogled cini mi se da je ovo jako dobro!
VLADA 96- Zaslužan član
(zove se Dr. Manhattan )
nemoj da ti film bude merodavan, em zbog toga sto si ti rekao, o kvalitetu adaptacije u odnosu na predlozak, em zbog toga sto se sam Moore odrekao filmova koji su napravljeni po njegovim stripovima (pogledaj credits, i videces "based upon the comic book created by Dave Gibbons", nidje Mooreovog imena nema)
nemoj da ti film bude merodavan, em zbog toga sto si ti rekao, o kvalitetu adaptacije u odnosu na predlozak, em zbog toga sto se sam Moore odrekao filmova koji su napravljeni po njegovim stripovima (pogledaj credits, i videces "based upon the comic book created by Dave Gibbons", nidje Mooreovog imena nema)
Lord Vader89- Domaćin
Ima li nešto od njih za Sajam knjiga? Ako ne, to je 100%-ni kraj. Informacije...
Alex- Domaćin
- Datum upisa : 18.01.2011
Broj poruka : 73
Alex ::Ima li nešto od njih za Sajam knjiga? Ako ne, to je 100%-ni kraj. Informacije...
Nisam sreo Bobana na Salonu ali po onome što je ranije pisao na Sagite - teško da će biti ičega novog
Rasporodaja
Nema ničega novog ali ima rasprodaje:
Znači, odaberete stripove za 10000 dinara i platite ih 5000 dinara
Ko voli nek' izvoli
Znači, odaberete stripove za 10000 dinara i platite ih 5000 dinara
Ko voli nek' izvoli
Sounds sweet. Ako uspem da izdvojim 5,000 samo za BP, mozhd anakupujem shta mi josh fali od njih.
Rogan- Zaslužan član
Fak, imaju odlične popuste! Kad će već jednom da izmisle onu beam-machine?
manhunter- Domaćin
- Datum upisa : 20.12.2010
Broj poruka : 1318
Uzeo Sendmena na sajmu!
VLADA 96- Zaslužan član
Dzaba nam je sto drzimo palceve.Beli put je izgleda sada propao potpuno .Ostaje nam da se nadamo da ce neko nastaviti gde su oni stali.
VLADA 96- Zaslužan član
Otkud to sad???VLADA 96 ::Dzaba nam je sto drzimo palceve.Beli put je izgleda sada propao potpuno .Ostaje nam da se nadamo da ce neko nastaviti gde su oni stali.
wele- Zaslužan član
- Datum upisa : 06.10.2011
Broj poruka : 383
wele ::Otkud to sad???VLADA 96 ::Dzaba nam je sto drzimo palceve.Beli put je izgleda sada propao potpuno .Ostaje nam da se nadamo da ce neko nastaviti gde su oni stali.
Ne znam bas sve detalje.Cuo na Darkwoodovom forumu i izgleda da je ovog puta ozbiljno jer su poceli da rasprodaju stripove koje imaju.A i nije bas od jednom.Dugo nisu nista izdavali,ali je izgledalo da su se oporavili.
VLADA 96- Zaslužan član
Bre, bre, Vlado, prelistaj malo koju predjasnju stranu na topicima posvecenim BP ovde, na DW i s.com...
Elesar- Zaslužan član
- Datum upisa : 14.01.2011
Broj poruka : 475
Salim se ja Vlado,ta je vijest odavno zastarela
wele- Zaslužan član
- Datum upisa : 06.10.2011
Broj poruka : 383
Elesar ::Bre, bre, Vlado, prelistaj malo koju predjasnju stranu na topicima posvecenim BP ovde, na DW i s.com...
Sta to znaci?Da jos uvek ima nade?
VLADA 96- Zaslužan član
VLADA 96 ::Elesar ::Bre, bre, Vlado, prelistaj malo koju predjasnju stranu na topicima posvecenim BP ovde, na DW i s.com...
Sta to znaci?Da jos uvek ima nade?
Neka neki moderator obrise ovu poruku.
VLADA 96- Zaslužan član
Vlado, Beli put je propao jos pre nego sto si ti otisao u skolu, ne znam otkud to kao tako veliko iznenadjenje odjedared?
Lord Vader89- Domaćin
Beli Put će biti jedan od izlagača u Kragujevcu 21. januara (više detalja uskoro) i najavljen je popust koji je važio i na Sajmu knjiga.
Biće dobrih stripova za (relativno) male pare
Ultras ::
Beli Put će biti jedan od izlagača u Kragujevcu 21. januara (više detalja uskoro) i najavljen je popust koji je važio i na Sajmu knjiga.
Woolf- Zaslužan član
- Datum upisa : 11.02.2011
Broj poruka : 396
Ultras ::
Већ видим да морам да носим путну торбу, због Вулфа
Силни- Zaslužan član
- Datum upisa : 19.02.2011
Broj poruka : 376
Strana 7 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strana 7 od 9
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu