Držimo palčeve Belom Putu
+26
crow
TruliAndedZombi
Desuparez Aporez
perikle
Силни
wele
Alex
azra x.
Snake Plissken
VLADA 96
culfis
Grujah
Rogan
Gil-galad
Rider of the lighting
vlada035
goksi
manhunter
Lord Vader89
Mr. Nok
kobra
milandj3
Elesar
Woolf
Jasko
Ultras
30 posters
Strana 8 od 9
Strana 8 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Držimo palčeve Belom Putu
Silni ::Ultras ::
Beli Put će biti jedan od izlagača u Kragujevcu 21. januara (više detalja uskoro) i najavljen je popust koji je važio i na Sajmu knjiga.
Biće dobrih stripova za (relativno) male pare
Већ видим да морам да носим путну торбу, због Вулфа
Nažalost neće ti trebati putna torba , u najboljem slučaju dva albuma.
Woolf- Zaslužan član
- Datum upisa : 11.02.2011
Broj poruka : 396
WOOLFb ::
Nažalost neće ti trebati putna torba , u najboljem slučaju dva albuma.
Јбг... Оно јес' да ће мени бити лакше , али
Силни- Zaslužan član
- Datum upisa : 19.02.2011
Broj poruka : 376
Bilo bi lepo da Beli put na neki način nastavi izdavanje stripova ako je to ikako moguće.
perikle- Ističe se
- Datum upisa : 15.02.2012
Broj poruka : 268
Ljudi, shvatite da Belog Puta više nema! Neć ga ni biti! Bar ne zvanično!
kobra- Special guest star
- Datum upisa : 25.02.2011
Broj poruka : 339
Ma, OK!kobra ::Ljudi, shvatite da Belog Puta više nema! Neć ga ni biti! Bar ne zvanično!
Nego ima još stvari koje bih hteo da nabavim od njih
Vendetu i 100 metaka - recimo
Beli Put je mrtav!
Živeo Beli Put!
Živeo Beli Put!
Desuparez Aporez- Ističe se
- Datum upisa : 04.01.2012
Broj poruka : 273
BP je doneo strip kakav volim u Srbiju.
Bez obzira da li se radilo o američkom ili evropskom, uvek su birali najbolje i najznačajnije, stvarajući za kratko vreme, za naše uslove, impreisvan katalog. tehnički dobri (mada je prevod znao biti loš - Propovednik je zaista katastrofalan bio), pristupačni s cenama... Ali, nije Srbija bila spremna za tako nešto.
Mali tiraži, paprene cene za odabrqanu, posvećenu publiku je naša realnost trenutno...
Bez obzira da li se radilo o američkom ili evropskom, uvek su birali najbolje i najznačajnije, stvarajući za kratko vreme, za naše uslove, impreisvan katalog. tehnički dobri (mada je prevod znao biti loš - Propovednik je zaista katastrofalan bio), pristupačni s cenama... Ali, nije Srbija bila spremna za tako nešto.
Mali tiraži, paprene cene za odabrqanu, posvećenu publiku je naša realnost trenutno...
TruliAndedZombi- Početnik
- Datum upisa : 20.04.2012
Broj poruka : 6
TruliAndedZombi ::BP je doneo strip kakav volim u Srbiju.
TruliAndedZombi, dobrodošao na forum.
Šteta što je gašenje veće firme (u čijem je sastavu bio Beli put) dovelo do gašenja izdavačke kuće.
Beli Put je odlično radio i bio je u debelom plusu što se tiče prihoda, tako da se može reći da je Srbija tada bila spremna za stripove koje je ta kuća nudila jer su se i odlično prodavali.
Pogledaj samo koliko ljudi nestrpljivo čekaju Habibija, From Hell, kako se dobro prodaje Od signala do šuma, Mačak Fric ... mislim da veliki broj ljudi koji je inicijalno krenuo sa kupovinom Bonelija došao i do ovih navedenih stripova.
Ja i dalje gajim nadu da će Beli Put (u nekom obliku) nastaviti sa radom i obradovati nas sa nastavcima Sendmena, 100 metaka, Propovednika...
S tim u vezi, planirao sam pre nekoliko dana da otvorimo podforum za izdanja Belog Puta i na taj način prizovemo njihov povratak na srpsku stripsku scenu.
Sada ću to i uraditi...
Ultras ::
Šteta što je gašenje veće firme (u čijem je sastavu bio Beli put) dovelo do gašenja izdavačke kuće.
Beli Put je odlično radio i bio je u debelom plusu što se tiče prihoda, tako da se može reći da je Srbija tada bila spremna za stripove koje je ta kuća nudila jer su se i odlično prodavali.
Pogledaj samo koliko ljudi nestrpljivo čekaju Habibija, From Hell, kako se dobro prodaje Od signala do šuma, Mačak Fric ... mislim da veliki broj ljudi koji je inicijalno krenuo sa kupovinom Bonelija došao i do ovih navedenih stripova.
Ja i dalje gajim nadu da će Beli Put (u nekom obliku) nastaviti sa radom i obradovati nas sa nastavcima Sendmena, 100 metaka, Propovednika...
Bitno je da postoji traznja za njihovim proizvodima. Firma je samo pojavni oblik koji, je kao sto si i rekao, mogao da nastavi da posluje da mu neko nije podmetnuo nogu i uvalio mu 500.000.000 nekakvih dugovanja. Da je to Delta Holding pa i da kazes. Oni lepo prodadose Maxi i isplatise poverioce, ali sta ce Beli Put. No dobro. Izdavastvo pociva na ljudima a oni su hvala Bogu preziveli.
@Ultras
Hvala. :)
Ja sam od svoje prve plate kupio Konanove Hronike 1 od Belog Puta :) Nakon toga i mnoga druga izdanja...
Sad da li pod etiketom Belog Puta ili nekom drugom, priče poput Sendmena i Propovednika će biti kompletirane na srpskom, to jednostavno mora da se desi.
Hvala. :)
Ja sam od svoje prve plate kupio Konanove Hronike 1 od Belog Puta :) Nakon toga i mnoga druga izdanja...
Sad da li pod etiketom Belog Puta ili nekom drugom, priče poput Sendmena i Propovednika će biti kompletirane na srpskom, to jednostavno mora da se desi.
TruliAndedZombi- Početnik
- Datum upisa : 20.04.2012
Broj poruka : 6
[quote="milandj3"]
nije valjda bukvalno 500. 000. 000 ???Ultras ::
...mogao da nastavi da posluje da mu neko nije podmetnuo nogu i uvalio mu 500.000.000 nekakvih dugovanja. Da je to Delta Holding pa i da kazes. Oni lepo prodadose Maxi i isplatise poverioce, ali sta ce Beli Put. No dobro. Izdavastvo pociva na ljudima a oni su hvala Bogu preziveli.
crow- Domaćin
- Datum upisa : 05.11.2011
Broj poruka : 959
Jeste, bili su takoreci zirant BS procesoru koji je pukao. A dug je izvanredan...
Snake Plissken- Zaslužan član
- Datum upisa : 06.06.2011
Broj poruka : 619
lepo je meni moj otac rekao : " ćero - ne bih tebi bio žirant ni za noćni stočić a kamoli nekome za nešto više "
crow- Domaćin
crow ::lepo je meni moj otac rekao : " ćero - ne bih tebi bio žirant ni za noćni stočić a kamoli nekome za nešto više "
He, he, to bese onaj stari vic-ko su najtrazeniji ljudi u srbiji? Džićkara i Dićmla i dva žiranta
Onima koji su najviše verovali, podržavali nas i bodrili, s ponosom najavljujem pojavljivanje 3 albuma Gaša šeprtlja, koji će premijeru doživeti na Sajmu knjiga u Beogradu.
Ukupno 10 albuma, u uobičajenom Beli Put standardu, u 3 knjige su svakako događaj koji će obeležiti ovogodišnji Sajam.
Prve 3, od ukupno 6, koliko će ih biti, skupljaju sve table koje je genijalni Franken ikada stvorio. Posetite nas u hali 1, kao i svake godine i uživajte u knjigama koje smo zajedno čekali...
Vaš Beli Put.
mada ne znam da li postoji neki album Gaše koji nemam
crow- Domaćin
Samo nek su se oni nama vratili pa da ugledamo još Vertigo/DC naslova.
Zlix- Domaćin
- Datum upisa : 12.06.2012
Broj poruka : 1293
Lepa vest. Nadam se da će nastaviti tamo gde su stali, najpre sa Sandmanom i Sin Cityjem, pa Preacherom i Thorgalom... Koje je najlakše izgurati do kraja, gde ima relativno malo nastavaka. Uh, uh, pa oni najavljeni Batmani...
Gil-galad- Domaćin
- Datum upisa : 31.01.2011
Broj poruka : 2104
Gaša je najbolja vest ovog Sajma!
A iskreno bih se obradovao i nastavljanju sa Propovednikom.
A iskreno bih se obradovao i nastavljanju sa Propovednikom.
Raoul Duke- Novajlija
- Datum upisa : 18.07.2011
Broj poruka : 47
Lepe vesti, nema sta. Da li ova najave znaci privremeni ili definitivni povratak Belog puta, videcemo vec.
Morrison- Domaćin
- Datum upisa : 24.12.2010
Broj poruka : 1710
Šta god značilo eto šanse da čitamo kompletnog GašuMorrison ::Lepe vesti, nema sta. Da li ova najave znaci privremeni ili definitivni povratak Belog puta, videcemo vec.
Mada, na internetu se već javljaju ljudi koji će sačekati da izađu sva 6 da bi pročitali prva 3
Eto, i ja sam isti. Prodajem Teksa jer nijedan izdavač neće moći da ga kompletira
I ja se vodim logikom: najbolje je sačekati da se serijal kompletira, a onda kupovati
E sad, ne pišem ja ovo da bi nervirao nekoga već da ostane zabeleženo šta sve ljudima smeta u vezi stripova i kolike su picazle (nepotrebno).
Naravno, svi se sećate šta mene nervira u slučaju Torgala I dalje ostajem pri tome
ima čari u doživotnom skupljanju i čekanju da izađe ceo serijal
crow- Domaćin
Strana 8 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strana 8 od 9
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu