malo ilustriranja
+2
Lord Vader89
ivo
6 posters
Strana 1 od 3
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3
Re: malo ilustriranja
ijao, di me nadje sa Wolverineom!!!!
dobrodosao!!!
jel se bavis profesionalno crtanjem, ili samo u slobodno vreme?
kolko imas godina?
jel si video nas konkurs?
itditd.... :)
dobrodosao!!!
jel se bavis profesionalno crtanjem, ili samo u slobodno vreme?
kolko imas godina?
jel si video nas konkurs?
itditd.... :)
Lord Vader89- Domaćin
- Datum upisa : 25.12.2010
Broj poruka : 2589
Lepa ilustracija!
Bilo bi interesantno videti neku tablu tvog stripa sa tvojim junakom u crno- beloj tehnici.
Naravno, ako radiš strip!
Bilo bi interesantno videti neku tablu tvog stripa sa tvojim junakom u crno- beloj tehnici.
Naravno, ako radiš strip!
kobra- Special guest star
- Datum upisa : 25.02.2011
Broj poruka : 339
..bolje vas nasao
..imam 43 g. stripom se bavim amaterski , inace za ovu ilustraciju ja sam radio crtez i tus, a Zdravko Girov je radio kolor. Sto se tice vaseg konkursa ....da ..ucestvovao sam ali nisam dobio informaciju dali su moji stripovi stigli jer sam ih slao mailom...moj junak za strip nemam ..imamo zajednichkog junaka na kojem radimo sa Lasko Dzurovskim i ostalim chlanivima makstrip foruma i makstrip udruzenja....i ovo je taj junak...:)
..imam 43 g. stripom se bavim amaterski , inace za ovu ilustraciju ja sam radio crtez i tus, a Zdravko Girov je radio kolor. Sto se tice vaseg konkursa ....da ..ucestvovao sam ali nisam dobio informaciju dali su moji stripovi stigli jer sam ih slao mailom...moj junak za strip nemam ..imamo zajednichkog junaka na kojem radimo sa Lasko Dzurovskim i ostalim chlanivima makstrip foruma i makstrip udruzenja....i ovo je taj junak...:)
ivo- Novajlija
- Datum upisa : 17.05.2011
Broj poruka : 41
to cemo da proverimo sa Ultrasom, moguce da je zaboravio da te obavesti da je rad primljen :)
super sto imas inicijativu, nadam se da ces nam okaciti jos tvojih radova ovde!!!! :)
super sto imas inicijativu, nadam se da ces nam okaciti jos tvojih radova ovde!!!! :)
Lord Vader89- Domaćin
..poslao sam sedam kratkih radova (stripova)...sto se tiche radova potrudicu se da ih ima vishe u radionici..:)
ivo- Novajlija
smem li?
rekao bih da si probao da psotignes efekat da leva noga stoji ispred desne, malo u stranu, pa jos i da je povijena, a ispalo je, sto bi narod rekao - kao da je jahao bure :)
takodje, kablovi na mostu, kao noseci elementi, bi trebali da budu malo vise zategnuti?
inace super! :) posebnno mi se dopada zemlja :))
rekao bih da si probao da psotignes efekat da leva noga stoji ispred desne, malo u stranu, pa jos i da je povijena, a ispalo je, sto bi narod rekao - kao da je jahao bure :)
takodje, kablovi na mostu, kao noseci elementi, bi trebali da budu malo vise zategnuti?
inace super! :) posebnno mi se dopada zemlja :))
Lord Vader89- Domaćin
Поздрав Иванчо !ivo ::..Pozdrav svima..:)
Добро дошао
Ништа не брини, радови су стиглиivo :: Sto se tice vaseg konkursa ....da ..ucestvovao sam ali nisam dobio informaciju dali su moji stripovi stigli jer sam ih slao mailom...
Жирирање је почело. Због великог броја пристиглих радова, резултате ћемо објавити половином јуна.
Свечано проглашење најбољих радова биће у петак 1. јула у Крагујевцу.
Zar ne bi bilo bolje da se nagrade dodeljuju u subotu.
Pretpostavljam da če tada biti mnogo više gostiju pa bi nekako sve bilo svečanije!
Pretpostavljam da če tada biti mnogo više gostiju pa bi nekako sve bilo svečanije!
ivo ::...sto se primedbi tice oko ilustracije ....naravno da nije savrsena..:)
...vec sam rekao ....ja sam samo amater...:)
ma to sve u cilju nekog poboljsanja, nista maliciozno
na kraju krajeva, i ja sam sam amater, jos i veci od tebe, pa ono....pricamo, pomazemo se (:
Lord Vader89- Domaćin
...naravno ..i ja sam tako shvatio..:)....nisam neko ko moze mnogo biti od pomoci ...ali nudim je i ocekujem ...naravno..:)
ivo- Novajlija
koristis li softver neki?
ja se uzasavam toga, bezim ko djavo od krsta
ja se uzasavam toga, bezim ko djavo od krsta
Lord Vader89- Domaćin
ovo sto vidis radio sam u Corelu, nesto i u Photo shopu...
...nemoj se uzasavati jer danashnji crtachi vishe rade digitalno nego na papiru,
neki samo skice rade na papir a sve ostalo u PS-ju, Mislim da si vec video kako Mico to radi, ali to neznaci da je lako i jednostavno, svaki od njih i te kako dobro zna crtati na papiru.......puno srece u radu ..:)
...nemoj se uzasavati jer danashnji crtachi vishe rade digitalno nego na papiru,
neki samo skice rade na papir a sve ostalo u PS-ju, Mislim da si vec video kako Mico to radi, ali to neznaci da je lako i jednostavno, svaki od njih i te kako dobro zna crtati na papiru.......puno srece u radu ..:)
ivo- Novajlija
Pachanga , crveno crna kombinacija mi se jako sviđa.
Odlično urađeno svaka čast.
Naravno i ostali radovi su dobri.
Odlično urađeno svaka čast.
Naravno i ostali radovi su dobri.
Woolf- Zaslužan član
- Datum upisa : 11.02.2011
Broj poruka : 396
Nice.
Kao malo lepši Žeželj. :)
Kao malo lepši Žeželj. :)
manhunter- Domaćin
- Datum upisa : 20.12.2010
Broj poruka : 1318
Dolaziš li ti Ivo možda u Kragujevac!?
Ako dolaziš ponesi svoje radove obavezno!
Interesuje me kako izgledaju originali!
Ako dolaziš ponesi svoje radove obavezno!
Interesuje me kako izgledaju originali!
..Zaita bi hteo da dodjem u Kragujevac, ali radim i jako teshko je da od moje firme dobijem slobodne dane. Nadam se da ce biti josh koja prilika da ubuduce dodjem u Kragujevac. Ali....nikad se nezna...chuda se deshavaju..
Drago mi je da se interesujesh za moje radove, bice sigurno neka prilika da ih vidish u originalu...pozdrav...
Drago mi je da se interesujesh za moje radove, bice sigurno neka prilika da ih vidish u originalu...pozdrav...
ivo- Novajlija
Nema problema!
Mislim da si dobar crtač i ne treba da truneš!
Moje mišljenje!
Mogao bi ti se napraviti neki dobar scenario pa da se nešto uradi!
Naravno, ako misliš da imaš snage za tako nešto!
Mislim da si dobar crtač i ne treba da truneš!
Moje mišljenje!
Mogao bi ti se napraviti neki dobar scenario pa da se nešto uradi!
Naravno, ako misliš da imaš snage za tako nešto!
..vrlo mi je drago da tako mislish.....neznam samo ko bi imao hrabrosti da meni doveri rad na scenariju ...nemam ti ja mnogo iskustva ....radim nesto oko Pachange po scenariju Laska Dzurovskog i uklapam likove u stripu koji su stvorili Lasko ,Zdravko, Micho ...iskreno ne ide mi bash lako. Ali uvek sam raspolozen za rad...
ivo- Novajlija
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3
Strana 1 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu