malo ilustriranja
+2
Lord Vader89
ivo
6 posters
Strana 2 od 3
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Re: malo ilustriranja
Nije problem da ti se napravi neki kratak scenario!
Na primer od 4 strane pa da sebe nateraš da ga uradiš za Salon stripa u Beogradu ili onaj u Velesu.
Bio bi to za tebe dobar ispit!
Na primer od 4 strane pa da sebe nateraš da ga uradiš za Salon stripa u Beogradu ili onaj u Velesu.
Bio bi to za tebe dobar ispit!
kobra- Special guest star
- Datum upisa : 25.02.2011
Broj poruka : 339
..ni jedan ni drugi nemam pojma kad se odrzavaju ...ali ako je neki kratki scenarijo mozda bih i mogao da nadjem malo vremena...
ivo- Novajlija
- Datum upisa : 17.05.2011
Broj poruka : 41
ivo ::ali ako je neki kratki scenarijo mozda bih i mogao da nadjem malo vremena...
Evo pa vežbaj
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=37563
manhunter- Domaćin
- Datum upisa : 20.12.2010
Broj poruka : 1318
..ovako...video sam scenario i komentare oko njega takodje, slazem se sa kamentarima.......ali........nije beitno dali je tema Kolumbo vech obradjena u MM,
bitno je kako neko drugi vidi dogadjaj koji se desio oko otkrica novog kontinenta....ko moze dokazati da kapetani u svojim dnevnicima nisu lagali ili nisu smeli da sve pishu onako kako je zaista bilo.....shto se tiche tehnichkog gledishta , ono kao su izgledali brodobi iz tog doba to je druga star i to mora crtach imati dovoljno znaja kako bi u stripu prikazao stvari najrejalistichije.........................................razmislichu oko ovoga...pozdrav......a sta mislish da na karti juznoamerichkog kontinenta pishe ,,ATLANTIDA,,...????
bitno je kako neko drugi vidi dogadjaj koji se desio oko otkrica novog kontinenta....ko moze dokazati da kapetani u svojim dnevnicima nisu lagali ili nisu smeli da sve pishu onako kako je zaista bilo.....shto se tiche tehnichkog gledishta , ono kao su izgledali brodobi iz tog doba to je druga star i to mora crtach imati dovoljno znaja kako bi u stripu prikazao stvari najrejalistichije.........................................razmislichu oko ovoga...pozdrav......a sta mislish da na karti juznoamerichkog kontinenta pishe ,,ATLANTIDA,,...????
ivo- Novajlija
Naravno i ja se slažem sa komentarima. Kao što sam napisao, ovo sam bukvalno smislio za 15min, pa i nije moglo bolje da ispadne.
Ionako je to bilo samo da bi scenaristi i crtači vežbali, a ne neka ozbiljna zamisao.
Ja sam iz ove vežbe izvukao pouke, sad je red na nekog crtača.
Ionako je to bilo samo da bi scenaristi i crtači vežbali, a ne neka ozbiljna zamisao.
Ja sam iz ove vežbe izvukao pouke, sad je red na nekog crtača.
manhunter- Domaćin
- Datum upisa : 20.12.2010
Broj poruka : 1318
Ivo, kako ti dogovaraju gangsteri kao Torpedo. Imam kratak scenario o Laki Lučanu od dve strane.
Pošalji mi na MP tvoj mejl pa ću ti ga poslati već danas!
ivo- Novajlija
ivo- Novajlija
..pozdrav Ultras... ...naravno da nisam ...nadam se da niste i vi mene..:)
ivo- Novajlija
ivo ::..pozdrav Ultras... ...naravno da nisam ...nadam se da niste i vi mene..:)
Naravno da nismo. Jesi li uspeo da ostvariš saradnju sa Kobrom (Tozom Obradovićem) u vezi Lakija Lućana ?
..epa ..evo ..nashao sam vremena i pocheo sam da radim malo na Lakija...
....uporedno radim i neke druge stvari pa se trudim da Lakija sredim sto pre ..
..naravno ako Toza odobri ono sto nacrtam...
ivo- Novajlija
ivo ::..epa ..evo ..nashao sam vremena i pocheo sam da radim malo na Lakija...
Odlično! Znači, imamo najnovije vesti
Ako hoćete izdavača za taj strip Kiša se već nudi
..to bi bilo odlicno...ja bi bio i te kako zahfalan ako se to desi...naravno ...da vidimo sta o tome misli Toza nakon sto vidi prve tri table stripa...ali otom potom....moram zavrshiti neke stvari koje su vezane rokovima ....ali lepo je videti Lakija u KISI..
ivo- Novajlija
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Strana 2 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu