Šta se čita ovih dana ?
+48
boss52
tinton
Raoul Duke
ZAGOR
Combatrock
Sneaksie Thiefsie
lixon
neomedjeni
Zlix
TruliAndedZombi
Mr Smith
Desuparez Aporez
crow
Dzek Denijels
perikle
kobra
wele
Imrahil
herbosan
goksi
Vladimir
Tex Willer
Mhejl
Силни
Snake Plissken
Rogan
Nermal
azra x.
Bruce Springsteen
legaz
cronos six
5rovic
VLADA 96
Rider of the lighting
Gil-galad
Grujah
profesor-inz
Morrison
dessa
Elesar
deecay
kasper
Woolf
manhunter
culfis
Colt
Ultras
Lord Vader89
52 posters
Strana 3 od 29
Strana 3 od 29 • 1, 2, 3, 4 ... 16 ... 29
Re: Šta se čita ovih dana ?
Ovih dana sam skoncentrisan na Spajdija
Amazing serijal je odličan a knjiga "Zlo koje čine ljudi" je još bolja
Crtež Dodsonovih je primer kako treba crtati Spajdija a i priča je zanimljiva.
Po mom nekom shvatanju deca (osnovci) ne bi trebalo da čitaju ovaj strip - tek kasnije.
Po mom nekom shvatanju deca (osnovci) ne bi trebalo da čitaju ovaj strip - tek kasnije.
a sta ce ti spiderman kao avatar,a jos s mraljom?
cronos six- Domaćin
- Datum upisa : 11.01.2011
Broj poruka : 225
Јеси ли видеоcronos six ::a sta ce ti spiderman kao avatar,a jos s mraljom?
Оцрнео ме легаз и сада нема повратка
opasn je taj legaz,zato ga i gotivim.
cronos six- Domaćin
- Datum upisa : 11.01.2011
Broj poruka : 225
Stiglo, pa će se čitati ovih dana (valjda):
manhunter- Domaćin
- Datum upisa : 20.12.2010
Broj poruka : 1318
Da i ja prijavim kako trošim vikend...
Juče, Stripoteka 1080, Kasta Metabarona od Belog puta.
Prekjuče, hrpa DC i Marvel sveski + Elektra saga.
Danas stigli novi Dylan gigant, Dylan almanah, Zagor klasik i Zagor maxi, pa će biti čitanja...
Konana od DW sam uzeo pre 20 dana i sramota me reći da ga još nisam pročitao
Juče, Stripoteka 1080, Kasta Metabarona od Belog puta.
Prekjuče, hrpa DC i Marvel sveski + Elektra saga.
Danas stigli novi Dylan gigant, Dylan almanah, Zagor klasik i Zagor maxi, pa će biti čitanja...
Konana od DW sam uzeo pre 20 dana i sramota me reći da ga još nisam pročitao
Nermal- Ističe se
- Datum upisa : 22.05.2011
Broj poruka : 298
VLADA 96 ::Ako Bog da para i da odem do Beograda kupujem "Konana"!
Hteo dok nisam procitao (istini za volju polovinu) epizodu Planina boga Meseca.Crtez i nije tako los,ali mi je prica dosadna i predvidiva.Konan odazi u neko utvrdjenje na planini,zlikovci napravili lavinu i pobili njegove prijatelje,ali ne i njega.Zlikovce hapse jos gori zlikovci,ali ona devojka lakoga morala uspeva da se izvuce iz celije zavodeci narednika (ili sta je vec po cinnu?).Konanova ruka izlazi iz neke pukotine,on iskace i pocinje da ubija sve redom,a njega nisu uspeli ni da ogrebu.Izbavi mladog kralja iz celije i uz put nadje i onu devojku kojoj moral i nije jaca strana.Ovakve i slicne elemente sam nalazio i u Zagoru,samo sto Duha sa sekirom ne ne zanimaju zene.A mozda Konan i nije tako los?Mozda sam naleteo na losu pricu?
VLADA 96- Zaslužan član
- Datum upisa : 17.06.2011
Broj poruka : 394
Ultras ::Ovih dana sam skoncentrisan na Spajdija
Rekoh ti.
I nemoj dalje ni da uzimash Amazing, na zalost - sledi drastichan pad u kvalitetu.
Gil-galad- Domaćin
- Datum upisa : 31.01.2011
Broj poruka : 2104
VLADA 96 ::VLADA 96 ::Ako Bog da para i da odem do Beograda kupujem "Konana"!
Hteo dok nisam procitao (istini za volju polovinu) epizodu Planina boga Meseca.Crtez i nije tako los,ali mi je prica dosadna i predvidiva.Konan odazi u neko utvrdjenje na planini,zlikovci napravili lavinu i pobili njegove prijatelje,ali ne i njega.Zlikovce hapse jos gori zlikovci,ali ona devojka lakoga morala uspeva da se izvuce iz celije zavodeci narednika (ili sta je vec po cinnu?).Konanova ruka izlazi iz neke pukotine,on iskace i pocinje da ubija sve redom,a njega nisu uspeli ni da ogrebu.Izbavi mladog kralja iz celije i uz put nadje i onu devojku kojoj moral i nije jaca strana.Ovakve i slicne elemente sam nalazio i u Zagoru,samo sto Duha sa sekirom ne ne zanimaju zene.A mozda Konan i nije tako los?Mozda sam naleteo na losu pricu?
Tak' - tak'...
Moj ti je savet da sachekash Hronike Konana i strpljivo skupljash parice negde do Sajma knjiga (poslednja nedelja oktobra). Kao shto znash, idu dva trejda u jednu knjigu, znachi ono shto je trebalo da bude Beli put #3 i 4, bice DW knjiga 2. (Kasnije ce prva dva trejda ponovo objaviti u jednoj knjizi, ali o tom - potom...)
Da ne smaram koliko je meni Buscema drag, ali... Crtez Barryja Smitha se u jednom momentu priblizio Fosterovom, a pricha je toliko bajkovita, mashtovita i jednostavno savrshena da su The chronicles of Conan vol. 3 i 4 stripovi kojima se chesto vracam i sa istim, chak i vecim uzivanjem ih chitam iznova. Isto mogu da kazem i za film Conan The Barbarian.
Jednostavno, Divlji mach nije najbolja polazna tachka za chitanje Konana, a napisao sam i na blogu to, chini mi se... Dakle, budi strpljiv, jer ce ti se isplatiti chekanje! I prochitaj esej koji prethodi stripu (koji nije tek tako postavljen tu gde je) i druge dve epizode iz previewa.
U medjuvremenu - skini film i uzivaj. (Ovaj novi veze nece imati sa Konanom, ochigledno ce samo ime biti isto, al' 'ajde da sachekam da dodje u bioskope i ne prejudiciram...)
Film, Hronike #1-4, a tek onda Divlji mach.
Tu je josh jedna zbirka o Konanovom detinjstvu, ali to ce ko zna kad...
Gil-galad- Domaćin
- Datum upisa : 31.01.2011
Broj poruka : 2104
Sloba na Darkwoodu rekao da ce od sedmi knjige SSOC ici najbolje epizode tog serijala?
VLADA 96- Zaslužan član
- Datum upisa : 17.06.2011
Broj poruka : 394
Essential Amazing Spider-Man, Vol. 2
Uh, danas sam isčitao dobar deo ove gromade od 536 stranica.
Odličan potez sam napravio ovom kupovinom. Hvala Andro!
Umesto da ganjam stare Eksove gde je Spajdi objavljivan, ovde imam sve epizode poređane hronološki.
Po meni, veliki plus ovog izdanja je što nije u boji jer mi daje isti osećaj čitanja Spajdermena kao pre 25-30 godina.
Ovo je za nas matorce (koji više ne jurimo tinejdžerke) najbolji način za podmlađivanje
Jedva čekam da nabavim prvih 7-8 knjiga
Odličan potez sam napravio ovom kupovinom. Hvala Andro!
Umesto da ganjam stare Eksove gde je Spajdi objavljivan, ovde imam sve epizode poređane hronološki.
Po meni, veliki plus ovog izdanja je što nije u boji jer mi daje isti osećaj čitanja Spajdermena kao pre 25-30 godina.
Ovo je za nas matorce (koji više ne jurimo tinejdžerke) najbolji način za podmlađivanje
Jedva čekam da nabavim prvih 7-8 knjiga
ma sjajna stvar
super i za nas omladince klosare, koji kubure sa kintom
mene ova knjiga ceka kod kreshe, trebao sam da je pokupim letos, al eto, tako....
super i za nas omladince klosare, koji kubure sa kintom
mene ova knjiga ceka kod kreshe, trebao sam da je pokupim letos, al eto, tako....
Poslednji izmenio Lord Vader89 dana Čet 06 Okt 2011, 11:08, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : *cause I'm bloody tired)
Lord Vader89- Domaćin
- Datum upisa : 25.12.2010
Broj poruka : 2589
Posle ovog serijala krećem na:
Essential Peter Parker: The Spectacular Spider-Man, Vol. 1
ali ne uskoro
Essential Peter Parker: The Spectacular Spider-Man, Vol. 1
ali ne uskoro
A The web of Spider-man, to nista?
Lord Vader89- Domaćin
- Datum upisa : 25.12.2010
Broj poruka : 2589
Spider Man's Tangled Web - sjajan serijal, danas se malko podsechao istog.
Rogan- Zaslužan član
- Datum upisa : 06.01.2011
Broj poruka : 387
Lord Vader89 :: A The web of Spider-man, to nista?
Rogan ::Spider Man's Tangled Web - sjajan serijal, danas se malko podsechao istog.
Pa vi me vodite u propast - žena će me izbaciti iz kuće sa sve stripovima
DD Maxi 6.
Prva i druga prica su me gotovo uspavale, vidim trecu pise izvesni P.R. Mislim se 'sad kad zabodem negde na desetoj strani...' kad ono pozitivno iznenadjenje. Vrlo dobra i interesantna prica (nespretna na momente, al ajd).
Prva i druga prica su me gotovo uspavale, vidim trecu pise izvesni P.R. Mislim se 'sad kad zabodem negde na desetoj strani...' kad ono pozitivno iznenadjenje. Vrlo dobra i interesantna prica (nespretna na momente, al ajd).
Morrison- Domaćin
- Datum upisa : 24.12.2010
Broj poruka : 1710
Procitao Breka danas, neje loso. Prica ko prica, njah, ali atmosfera i jaka crna koja preovladava stripom - ekstra. Iskreno mi je to bio glavni razlog za kupovinu, nisam pogresio.
Snake Plissken- Zaslužan član
- Datum upisa : 06.06.2011
Broj poruka : 619
Видиш? А сумњао си... Ццц...
Мало се обнављало градиво - Конан: Рат чаробњака и Рактавашијева кћи. Сјајно...
Мало се обнављало градиво - Конан: Рат чаробњака и Рактавашијева кћи. Сјајно...
Силни- Zaslužan član
- Datum upisa : 19.02.2011
Broj poruka : 376
Sta cu, ne smem da te ne poslusam. :d
Хехехе... Па што, ја не вежбам капоеру?
Силни- Zaslužan član
Ne znam, vidim da niko nece na onu tribinu o Macu i Magiji, a nekako mi se cini da je uzrok tome sto si ti rekao su organizatori no bueno. :P Ne znam, ocito te se forumasi boje.
Ех... Прича мог живота...
Шалу на страну, мени нису (киндер) буено, што не значи да неко не треба да оде и сам закључи. Али сам приступ (Мач и магија су амерички "усамљени херој" приступ за разлику од европског - да л' је неко од њих читао Беовулфа?) је неозбиљан, а они жарко желе да својим наступима дају тежину, коју очигледно немају. Па макар их и ЗЖ подржавао...
Доста спама, управо сам дохватио Амбрела акедеми, баш ме занима како ће испасти. Будем јавил...
Шалу на страну, мени нису (киндер) буено, што не значи да неко не треба да оде и сам закључи. Али сам приступ (Мач и магија су амерички "усамљени херој" приступ за разлику од европског - да л' је неко од њих читао Беовулфа?) је неозбиљан, а они жарко желе да својим наступима дају тежину, коју очигледно немају. Па макар их и ЗЖ подржавао...
Доста спама, управо сам дохватио Амбрела акедеми, баш ме занима како ће испасти. Будем јавил...
Силни- Zaslužan član
Moguche je da misle samo na savremene epic fantasy serijale, te ignorishu te ancient epove?
Umbrella Academy je zakon strip. Ne znam koji trejd je bolji, oba imaju fenomenalno lude zaplete, likove i koncepte.
Umbrella Academy je zakon strip. Ne znam koji trejd je bolji, oba imaju fenomenalno lude zaplete, likove i koncepte.
Rogan- Zaslužan član
- Datum upisa : 06.01.2011
Broj poruka : 387
Могуће, али је премиса била да ли је основна разлика између епске фантастике и мача и магије то што Европа има дужу традицију (логично), и углавном су у питању и дуже, комплексније приче, док је Мач и магија искључиво "лоун ганмен" штос да се узму паре. Шкрипи, а ипак сам и пристрасан
Распитивао сам се, ретко ко је читао Амбрела акедеми, мени за сад фино. Нисам се још распаметио, али дефинитивно ми одговара. Помало је Мињоласт, мислим да је то један од основних разлога што ми се свиђа ово што сам до сада прочитао.
Распитивао сам се, ретко ко је читао Амбрела акедеми, мени за сад фино. Нисам се још распаметио, али дефинитивно ми одговара. Помало је Мињоласт, мислим да је то један од основних разлога што ми се свиђа ово што сам до сада прочитао.
Силни- Zaslužan član
Strana 3 od 29 • 1, 2, 3, 4 ... 16 ... 29
Similar topics
» KIŠA - revija dobrog stripa - broj 1
» Međunarodna strip konferencija "Kragujevac, godine prve"
» Čita li ko strip svesčice?
» Strip - sličica dana
» Međunarodna strip konferencija "Kragujevac, godine prve"
» Čita li ko strip svesčice?
» Strip - sličica dana