Spajdermen
+11
Desuparez Aporez
Bat Baterton
Imrahil
Силни
Snake Plissken
Gil-galad
VLADA 96
Lord Vader89
Elesar
Woolf
Ultras
15 posters
Strana 4 od 5
Strana 4 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Spajdermen
Ma, da, sad ta sveščica više nije glancer.
Gil-galad- Domaćin
- Datum upisa : 31.01.2011
Broj poruka : 2104
Nexus ::@prinče od Dol Amrotha, razmisli o tome da ipak sačuvaš ove BG sveščice, posebno ako kupuješ sada i essentiale od ČK, meni su recimo jako drage.
jao andro, mučiš me.. jedan deo mene želi da ih proda, drugi da ih ostavi aj ostaviću još, valjda će biti mesta
meni je baš kritično sa prostorom.. sad smo krečili stan, pa sam iskoristio priliku da ubedim moje da vrata koja imam u sobi zamenim za prozor (mislim na spoljna vrata, balkon vrata, kako li se već zovu, do pre neki dan nisam imao prozor u sobi), da bi mogao da okrenem sto za 90 stepeni udesno i oslobodim zid za jednu veliku policu koju ću nadam se uskoro dobiti
evo kako je izgledalo do skoro (polica, sadržaj se dosta promenio od ove slike)
ovaj zid levo što se nazire je sad slobodan za novu policu
Imrahil- Zaslužan član
- Datum upisa : 02.03.2011
Broj poruka : 312
Robin Hob i Zelazni. Najs.
Gde su Korvinove Hronike Ambera?
Gde su Korvinove Hronike Ambera?
neomedjeni- Zaslužan član
- Datum upisa : 26.06.2012
Broj poruka : 323
misliš na prvi deo? tu je, samo ga nije bilo kad sam fotkao slika ima jedno godinu i po dana sigurno..
hob sam čitao, sjajna, amber nisam još
hob sam čitao, sjajna, amber nisam još
Imrahil- Zaslužan član
Aha, mislio sam na prve Hronike. Čeka te sjajna priča kad se odlučiš na čitanje. Možda je samo prvih 50-tak strana haotično, dok Rodžer nije postavio sebi neke ograde, ali posle...
Da, Hobova je sjajna. Hteo sam da ti preporučim Ursulu LeGvin, ali vidim da je i ona u tvojoj zbirci.
Da se malo iskupim za skretanje sa teme. Pročitao sam na odmoru prvi tom ČK Spidermana. Naivno naravno, ali vraški zabavno. Sten je bio umetnik svoga doba. Zaprepastilo me je koliko je prostora već u prvih 20 epizoda dao liku Pitera Parkera na uštrb Spajdermena, a verbalni dueli sa Džej Džona Džejmisonom su neverovatno sveži i efektni.
Nastaviću da kupujem.
Da, Hobova je sjajna. Hteo sam da ti preporučim Ursulu LeGvin, ali vidim da je i ona u tvojoj zbirci.
Da se malo iskupim za skretanje sa teme. Pročitao sam na odmoru prvi tom ČK Spidermana. Naivno naravno, ali vraški zabavno. Sten je bio umetnik svoga doba. Zaprepastilo me je koliko je prostora već u prvih 20 epizoda dao liku Pitera Parkera na uštrb Spajdermena, a verbalni dueli sa Džej Džona Džejmisonom su neverovatno sveži i efektni.
Nastaviću da kupujem.
neomedjeni- Zaslužan član
- Datum upisa : 26.06.2012
Broj poruka : 323
ni ursulu nisam iščitao (osim leva ruka tame), ali doći će na red
aha, dobar je essential, zabavno skroz.. samo da guraju što duže
aha, dobar je essential, zabavno skroz.. samo da guraju što duže
Imrahil- Zaslužan član
Imrahil ::Nexus ::@prinče od Dol Amrotha, razmisli o tome da ipak sačuvaš ove BG sveščice, posebno ako kupuješ sada i essentiale od ČK, meni su recimo jako drage.
jao andro, mučiš me.. jedan deo mene želi da ih proda, drugi da ih ostavi aj ostaviću još, valjda će biti mesta
meni je baš kritično sa prostorom.. sad smo krečili stan, pa sam iskoristio priliku da ubedim moje da vrata koja imam u sobi zamenim za prozor (mislim na spoljna vrata, balkon vrata, kako li se već zovu, do pre neki dan nisam imao prozor u sobi), da bi mogao da okrenem sto za 90 stepeni udesno i oslobodim zid za jednu veliku policu koju ću nadam se uskoro dobiti
evo kako je izgledalo do skoro (polica, sadržaj se dosta promenio od ove slike)
ovaj zid levo što se nazire je sad slobodan za novu policu
A koliko mesta zauzimaju? Ne zezaj!
Eve ga ja ih smestio
Inače, ne moram da te pitam koji ti je pisac najdraži
King ovo - King ono
Jel nastavljaš sa KI Teksom ili ne?
A u drugom broju već kreće da crta ROMITAneomedjeni ::Pročitao sam na odmoru prvi tom ČK Spidermana. Naivno naravno, ali vraški zabavno. Sten je bio umetnik svoga doba. Zaprepastilo me je koliko je prostora već u prvih 20 epizoda dao liku Pitera Parkera na uštrb Spajdermena, a verbalni dueli sa Džej Džona Džejmisonom su neverovatno sveži i efektni.
Nastaviću da kupujem.
Potpuno se menja izgled serijala (ma šta neki zlobnici pričali)
Nexus ::Mala digresija 'bout my completist brain...
Pošto je naravno i mene nervirala ona poslednja epizoda u 13. sveščici, lepo sam je isekao i fino to prelepio tako da strip izgleda kao da te epizodice nikad nije ni bilo.
Pazi, toliko mi znači prostor, da svaki strip ili knjiga koju prodam znači neopisivo mnogo
nastavljam i sa texom i sa džerijem, ali nisam još uzeo texa 3 i džerija 4
king i tolkin
nastavljam i sa texom i sa džerijem, ali nisam još uzeo texa 3 i džerija 4
king i tolkin
Imrahil- Zaslužan član
Pa dobro, ali ako si uzimao Spideya po 145 dinara u Alanu Fordu nedavno, niti je to mnogo para za tako lep strip, a i ne zauzima ne znam koliki prostor, iako, rekoh već, savršeno razumem ovo što pričaš u vezi s prostorom... Zato rekoh da razmisliš.
To sam "rešio" tako što su mi na policama uglavnom samo zaokružene celine, a sve ono što je u fazi sakupljanja/čeka na nastavak, to ide u plastične kesice, pa u kutije i pod krevet. I to ne moj... Imamo tavan, npr. koji je čist i suv, ali to je nešto jače od mene i stripovi idu na tavan - ili ne daj Bože u podrum - samo preko mene mrtvog.
To sam "rešio" tako što su mi na policama uglavnom samo zaokružene celine, a sve ono što je u fazi sakupljanja/čeka na nastavak, to ide u plastične kesice, pa u kutije i pod krevet. I to ne moj... Imamo tavan, npr. koji je čist i suv, ali to je nešto jače od mene i stripovi idu na tavan - ili ne daj Bože u podrum - samo preko mene mrtvog.
Gil-galad- Domaćin
Mi imamo garažu, ali tamo ne idu ni pod razno. Uvuče im se neki miris i muka mi je posle kad ih vidim
A opet, kod mene sve mora u moju sobu, moji bi me zadavili da tovarim stripove po celom stanu
A opet, kod mene sve mora u moju sobu, moji bi me zadavili da tovarim stripove po celom stanu
Imrahil- Zaslužan član
Evo zašto je Paolo Rivera, tj. zašto je do skoro bio, jedan od najboljih mladih crtača u Marvelu...
http://paolorivera.blogspot.com/2012/09/painting-spider-man_3.html
Gil-galad- Domaćin
Nexus ::Mala digresija 'bout my completist brain...
Pošto je naravno i mene nervirala ona poslednja epizoda u 13. sveščici, lepo sam je isekao i fino to prelepio tako da strip izgleda kao da te epizodice nikad nije ni bilo.
Lord Vader89- Domaćin
- Datum upisa : 25.12.2010
Broj poruka : 2589
Nexus ::Evo zašto je Paolo Rivera, tj. zašto je do skoro bio, jedan od najboljih mladih crtača u Marvelu...
ovo je tako dobro, nije normalno kolko je na tragu Ditka...!
Lord Vader89- Domaćin
- Datum upisa : 25.12.2010
Broj poruka : 2589
Rivera je meni maltene "preko noći" dospeo u top 10 crtača... Pratim njegov blog redovno, jako je zanimljiv.
Gil-galad- Domaćin
Čudesni Spajdermen broj 700
Pre nekoliko dana Marvel je objavio nekoliko stranica poslednje epizode The Amazing Spider-Man-a.
U pitanju je jubilarni broj 700 kojim će se ova edicija završiti posle 50 godina trajanja.
Posle ovog broja, Spider-Man kreće nanovo od broja 1, s obzirom da je Marvel ove godine promenio politiku izdavanja, te se sada gotovo sve nove epizode aktulenih serijala mogu kupiti i u elektronskoj formi, a dugovečni serijali završavaju niz od nekoliko stotina brojeva. Ipak, to ne znači da ovi serijali kreću ispočetka, već se bukvalno radi o završavanju postojećih edicija i lansiranju novih.
26. decembra će biti objavljeno finale 50 godina duge "sezone" ovog serijala, a očekuje se i spektakularan kraj epizode. The Amazing Spider-Man #700 je epizoda na koju se u Americi sa nestrpljenjem čekalo čitave godine i u čast njenog objavljivanja, Marvel je pripremio neke specijalne dodatke. Pored redovne epizode, ovaj album će sadržati i nekoliko dodatnih priča različitih proslavljenih autora, a Stan Lee će pružiti odgovore na najzanimljivija pitanja čitalaca.
U pitanju je jubilarni broj 700 kojim će se ova edicija završiti posle 50 godina trajanja.
Posle ovog broja, Spider-Man kreće nanovo od broja 1, s obzirom da je Marvel ove godine promenio politiku izdavanja, te se sada gotovo sve nove epizode aktulenih serijala mogu kupiti i u elektronskoj formi, a dugovečni serijali završavaju niz od nekoliko stotina brojeva. Ipak, to ne znači da ovi serijali kreću ispočetka, već se bukvalno radi o završavanju postojećih edicija i lansiranju novih.
26. decembra će biti objavljeno finale 50 godina duge "sezone" ovog serijala, a očekuje se i spektakularan kraj epizode. The Amazing Spider-Man #700 je epizoda na koju se u Americi sa nestrpljenjem čekalo čitave godine i u čast njenog objavljivanja, Marvel je pripremio neke specijalne dodatke. Pored redovne epizode, ovaj album će sadržati i nekoliko dodatnih priča različitih proslavljenih autora, a Stan Lee će pružiti odgovore na najzanimljivija pitanja čitalaca.
Meni se kraj nimalo ne sviđa. Ali znajući Marvel, za godinu dana Piter će magično "oživeti". Mefisto i te fore...
Zlix- Domaćin
- Datum upisa : 12.06.2012
Broj poruka : 1293
Evo za Spajdermena
prvi super heroj iz mog detinjstva
prvi super heroj iz mog detinjstva
Prometej1990- Ističe se
- Datum upisa : 06.12.2012
Broj poruka : 289
In Search of Steve Ditko is a BBC Four documentary. It was first shown on Sunday 16 September 2007.
The documentary is part of the Comics Britannia season and follows Jonathan Ross' attempts to track down comics artist Steve Ditko (known for Spider-Man, Doctor Strange, Mr. A etc.).
The programme featured interviews with comics creators, editors and others including Jerry Robinson, John Romita Sr., Neil Gaiman, Joe Quesada, Ralph Macchio, Flo Steinberg, Alan Moore, Mark Millar, Stan Lee, and Cat Yronwode.
Strana 4 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strana 4 od 5
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu