forum.svetstripa.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Međunarodna strip konferencija - "Kragujevac, godine druge"

+44
Kapetan Moca
Kit Carson
neomedjeni
logossun
Colt
Zlix
lixon
Dzontra
TE-NEJ
Desuparez Aporez
Osim
tenay
RIOT
Batta
themico
Kumori Myu-Jishan
kobra
Alex
Mr Smith
dessa
marinac
anto
Rick
perikle
BornToRun
voja
Jasko
crow
wele
Силни
Snake Plissken
Grujah
Makarije
Sneaksie Thiefsie
Imrahil
Bruce Springsteen
Elesar
Morrison
Lord Vader89
manhunter
VLADA 96
cronos six
Woolf
Ultras
48 posters

Strana 11 od 23 Prethodni  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 23  Sledeći

Ići dole

Međunarodna strip konferencija - "Kragujevac, godine druge" - Page 11 Empty Re: Međunarodna strip konferencija - "Kragujevac, godine druge"

Počalji od lixon Ned 10 Jun 2012, 22:50

Ultras ::
lixon ::Ko su ti ove umetnice? wub
Lixone, nemoj da te mrzi da se vratiš jednu stranu nazad i pročitaš wink
To su devojke iz grupe "Zid" a crow dve poznaje pa...
Jbg...Lenj sam... twisted evil

lixon
Ističe se
Ističe se

Datum upisa : 05.06.2011
Broj poruka : 115

Nazad na vrh Ići dole

Međunarodna strip konferencija - "Kragujevac, godine druge" - Page 11 Empty Re: Međunarodna strip konferencija - "Kragujevac, godine druge"

Počalji od Grujah Pon 11 Jun 2012, 01:39

[quote="Ultras"]
Grujah ::K, samo sam hteo da znam da si registrovao i da ces dati odgovor uskoro wub
Marko Šelić (urednik DD u Veselom četvrtku)...

Znam da od proslog puta kad sam ga video sam nasao nesto za sta cu da ga smaram, ali sam zaboravio sta. No seticu se do Kragujevca valjda. grin
Grujah
Grujah
Ističe se
Ističe se

Datum upisa : 14.01.2011
Broj poruka : 103

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BornToRun Pon 11 Jun 2012, 03:56

Paola će u petak govoriti o svojim knjigama, najviše o svojoj prvoj knjizi "BILICO" koja će se po prvi put pojaviti na srpskom jeziku i koju će objaviti Svet stripa wub

Hoće li ta knjiga izaći iz štampe pred ili za vreme konferencije ?

BornToRun
Novajlija
Novajlija

Datum upisa : 04.02.2011
Broj poruka : 30

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Grujah Pon 11 Jun 2012, 06:49

E da, jos jedna stvar.

Svaka cast za ovo farbanje sale.
Kad je bila anketa to sam bas i napisao, da je izgledala dosta.. lose i oronulo, nadam se da ce sad biti bolja happy
Grujah
Grujah
Ističe se
Ističe se

Datum upisa : 14.01.2011
Broj poruka : 103

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od manhunter Pon 11 Jun 2012, 07:56

BornToRun ::
Paola će u petak govoriti o svojim knjigama, najviše o svojoj prvoj knjizi "BILICO" koja će se po prvi put pojaviti na srpskom jeziku i koju će objaviti Svet stripa wub

Hoće li ta knjiga izaći iz štampe pred ili za vreme konferencije ?

Trebalo je da izadje za festival, ali zbog razni komplikacija je termin pomeren za sajam knjiga.
manhunter
manhunter
Domaćin
Domaćin

Datum upisa : 20.12.2010
Broj poruka : 1318

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Woolf Pon 11 Jun 2012, 19:40

Ultrase rezerviši knjigu sa potpisom za mene...Thx yes
Woolf
Woolf
Zaslužan član
Zaslužan član

Datum upisa : 11.02.2011
Broj poruka : 396

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Силни Pon 11 Jun 2012, 22:51

crow ::ja mislim da prevoz ne bi trebao da bude više od 800 dindzi ( odlazak i povratak ) Mene zanima koji će dan biti najživlji pa da tad dodjem , jer nažalost ne mogu svaki dan wink

Рачунај да је то субота. Најлогичније је, највише људи је тада слободно...
Па да попијемо тај Гинис Cheers
Силни
Силни
Zaslužan član
Zaslužan član

Datum upisa : 19.02.2011
Broj poruka : 376

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od crow Uto 12 Jun 2012, 00:27

Pa i ja ću najverovatnije u subotu ali bi i da vidim uživo Marka Somborca wub pivce se podrazumeva Cheers
crow
crow
Domaćin
Domaćin

Datum upisa : 05.11.2011
Broj poruka : 959

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Силни Uto 12 Jun 2012, 01:01

crow ::Pa i ja ću najverovatnije u subotu ali bi i da vidim uživo Marka Somborca wub pivce se podrazumeva Cheers

Онда договорено... happy
Силни
Силни
Zaslužan član
Zaslužan član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ultras Uto 12 Jun 2012, 02:50

Grujah ::Svaka cast za ovo farbanje sale.
Kad je bila anketa to sam bas i napisao, da je izgledala dosta.. lose i oronulo, nadam se da ce sad biti bolja happy

thanx

Samo da podsetim ostale na tu aknketu (pročitajte sa kakvim su utiscima neki ljudi napustili Kragujevac prošle godine) http://www.svetstripa.net/t822-odjeci-kragujevca-godine-prve

Slažem se da je bašta prošle godine bila u rasulu ali ću reći i to da je bila i gora happy pa smo je mi malo doveli u red.
Kako izgleda sada pogledajte na ovoj slici:

Međunarodna strip konferencija - "Kragujevac, godine druge" - Page 11 177847_372093756186677_1887880105_o

Ultras
Ultras
Webmaster
Webmaster

Datum upisa : 17.12.2010
Broj poruka : 4503

http://mojacrvenazvezda.blogspot.com/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od crow Uto 12 Jun 2012, 03:00

Thumbup clap
crow
crow
Domaćin
Domaćin

Datum upisa : 05.11.2011
Broj poruka : 959

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Morrison Uto 12 Jun 2012, 04:51

Grujah ::Ja bih poveo neke drugove (I drugarice wink ) no zanimaju ih troskovi i organizacija.

Sta je sa klopom, ima nesto oranizovano? Kolko kinte? Isto tako i za smestaj - ima li? kolko kinte?

I zna li neko koliko je prevoz BG-KG-BG ? happy

Ima odredjenih problema sto se smestaja tice, no resicemo to pa makar sve tvoje drugarice morale kod mene da spavaju!
Sto se prevoza tice, sve zavisi od prevoznika do prevoznika...600-700 din. jedan pravac.
Morrison
Morrison
Domaćin
Domaćin

Datum upisa : 24.12.2010
Broj poruka : 1710

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ultras Uto 12 Jun 2012, 05:12

Cena povratnih karata BG-KG:

Lasta 770 dinara
Morava (Vrnjačka Banja) 700 dinara

Za studente i penzionere još jeftinije happy
Ultras
Ultras
Webmaster
Webmaster

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Morrison Uto 12 Jun 2012, 05:19

Jesi li siguran da su povratne u pitanju?
Ili su ovo cifre sa vec uracunatim studentskim popustom? coffe
Morrison
Morrison
Domaćin
Domaćin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Morrison Uto 12 Jun 2012, 05:25

Sto se vremena BG polazaka i dolazaka tice, najtacnije informacije:
http://www.bas.rs/RedVoznje.aspx?lng=sc
Morrison
Morrison
Domaćin
Domaćin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ultras Uto 12 Jun 2012, 09:22

Morrison ::Jesi li siguran da su povratne u pitanju?
Ili su ovo cifre sa vec uracunatim studentskim popustom? coffe
Povratne su.
Kupuju se isklučivo u predstavništvima tih prevoznika. Za studente, preko prevoznika "Morava" (Vrnjačka Banja) karta je neverovatnih 600 dinara.

Zeznuto je samo što je poslednji polazak za Beograd dosta rano i onaj ko planira (recimo) u subotu da bude na tribini DD - moraće da prespava u KG-u.
Ultras
Ultras
Webmaster
Webmaster

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Snake Plissken Uto 12 Jun 2012, 10:49

Negde sam vec rekao, evo i ovde, usled nekih okolnosti na poslu, nema sanse da dobijem odmor verovatno do kraja jula, a buduci da su mi vikendi radni, ne mogu u KG. Jebi ga.
Snake Plissken
Snake Plissken
Zaslužan član
Zaslužan član

Datum upisa : 06.06.2011
Broj poruka : 619

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dessa Uto 12 Jun 2012, 13:42

Kako beše za smeštaj, članovi plaćaju ili ne plaćaju spavanjac u studenjaku?

dessa
dessa
Ističe se
Ističe se

Datum upisa : 23.01.2011
Broj poruka : 243

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ultras Sre 13 Jun 2012, 00:48

dessa ::Kako beše za smeštaj, članovi plaćaju ili ne plaćaju spavanjac u studenjaku?
Da, članovi imaju besplatno prenoćište u subotu. yes
Pisao sam već da je samo problem u broju mesta inače bi i za ostale bilo slobodnih kreveta (naravno, ne besplatno happy ) ovako smo još na čekanju i zavisimo od studenata. Oni imaju prava da ostanu u sobama do 5. jula ali se nadamo da će većina, baš za "naš" vikend, otići kućama wink

Novosti:

JOŠ JEDAN BUM NA STRIP SCENI SRBIJE!
NOVI IZDAVAČ! tongue
ČAK DVA ALBUMA ĆE BITI PREMIJERNO PREDSTAVLJENA U KRAGUJEVCU!
CENA ALBUMA ĆE NA PROMOCIJI BITI ZNATNO NIŽA NEGO KASNIJE U PRODAJI.

I tako... happy
Sačekajmo da se sam izdavač javi narednih dana i najavi izdanja.

Ultras
Ultras
Webmaster
Webmaster

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Силни Sre 13 Jun 2012, 00:49

Прво, још једном браво за сређивање смештаја!
Друго, што си такав, дај неки наговештај макар, ће да поцрцамо док не сазнамо...
Силни
Силни
Zaslužan član
Zaslužan član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ultras Sre 13 Jun 2012, 00:50

Silni ::Прво, још једном браво за сређивање смештаја!
Друго, што си такав, дај неки наговештај макар, ће да поцрцамо док не сазнамо...
laughing laughing laughing
Evo: NISU U PITANJU BONELI STRIPOVI. DJ
Ultras
Ultras
Webmaster
Webmaster

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Силни Sre 13 Jun 2012, 00:52

laughing laughing laughing
Evo: NISU U PITANJU BONELI STRIPOVI. DJ

Тооооооооооооо лутко!!! lol
Силни
Силни
Zaslužan član
Zaslužan član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zlix Sre 13 Jun 2012, 01:07

Bravo za novog izdavača, radujem se novim najavama, valjda će biti nešto što me interesuje smile
Zlix
Zlix
Domaćin
Domaćin

Datum upisa : 12.06.2012
Broj poruka : 1293

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lord Vader89 Sre 13 Jun 2012, 01:09

jos malo pa ce biti vise izdavaca nego gostiju Isuse

(NE, ne zelim da kazem da je gostiju malo, naprotiv - da ce jos malo svaki citalac biti i izdavac....)
Lord Vader89
Lord Vader89
Domaćin
Domaćin

Datum upisa : 25.12.2010
Broj poruka : 2589

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Силни Sre 13 Jun 2012, 01:10

Купци ће изумрети као диносаури...
Силни
Силни
Zaslužan član
Zaslužan član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 11 od 23 Prethodni  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 23  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu