Međunarodna strip konferencija - "Kragujevac, godine druge"
+44
Kapetan Moca
Kit Carson
neomedjeni
logossun
Colt
Zlix
lixon
Dzontra
TE-NEJ
Desuparez Aporez
Osim
tenay
RIOT
Batta
themico
Kumori Myu-Jishan
kobra
Alex
Mr Smith
dessa
marinac
anto
Rick
perikle
BornToRun
voja
Jasko
crow
wele
Силни
Snake Plissken
Grujah
Makarije
Sneaksie Thiefsie
Imrahil
Bruce Springsteen
Elesar
Morrison
Lord Vader89
manhunter
VLADA 96
cronos six
Woolf
Ultras
48 posters
Strana 21 od 23
Strana 21 od 23 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23
Re: Međunarodna strip konferencija - "Kragujevac, godine druge"
Хахахаха.... Следеће године изложба радова Капетана Моце
Силни- Zaslužan član
- Datum upisa : 19.02.2011
Broj poruka : 376
extra obrada fotki!
lixon- Ističe se
- Datum upisa : 05.06.2011
Broj poruka : 115
crow ::Meni je bila jako ljupka scena koja nisam stigla da fotografišem, dekica sa sedom kosom koji je došao i kupio nekoliko Asteriksa
Хехехехе, требало је сви да се сликамо са деком...
Силни- Zaslužan član
- Datum upisa : 19.02.2011
Broj poruka : 376
Bravo za Mochu!
Elesar- Zaslužan član
- Datum upisa : 14.01.2011
Broj poruka : 475
JA bih se najiskrenije zahvalio Ultrasu za poziv i gostoprimstvo i hvala jos jednom svima na toplom doceku.
Puno pozdrava i vidimo se opet sledecom prilikom :)
Puno pozdrava i vidimo se opet sledecom prilikom :)
najbolje fotkeUltras ::Samo za Sniksija
naci
sledeco leto
Keiko
Da, i mene je interesovala mlada Azijatkinja.
Ako je verovati jednom mom kolegi, Japanka je i gostuje u KGu za neshto.
Mada shta znam...
Mada shta znam...
Kumori Myu-Jishan- Novajlija
- Datum upisa : 20.02.2011
Broj poruka : 38
Meni je samo jako žao što nisu bili tu hunter, Vader, Snake, azra i još nekolicina ljudi, ali - ima dana... dessa i Grujica su poveli sjajnu ekipu, a pojačanje licima koje ne "viđamo" na forumima bilo je preko potrebno, te za neki drugi put - svi da se ugledamo na njih! Sve u svemu, još jedan krupan korak napred da se stripovi vrate tamo gde im je mesto, rame uz rame sa knjigama i filmovima.
Velika, velika zahvalnost neumornoj Dušici na podršci, a ako ima volje i vremena, voleo bih da nam se pridruži i na forumu. Na žalost, tek sam nakon festivala shvatio o kome se zapravo radi.
Velika, velika zahvalnost neumornoj Dušici na podršci, a ako ima volje i vremena, voleo bih da nam se pridruži i na forumu. Na žalost, tek sam nakon festivala shvatio o kome se zapravo radi.
Poslednji izmenio Gil-galad dana Uto 03 Jul 2012, 05:18, izmenjeno ukupno 1 puta
Gil-galad- Domaćin
- Datum upisa : 31.01.2011
Broj poruka : 2104
Prošle godine Azra je, uz Elesarove fotke, napravila odličnu reportažu, koju ste, verujem, svi pročitali...
http://udruzenjesvetstripa.blogspot.com/2011/07/kragujevac-godine-prve.html
Pošto sam bio samo jedan dan, molim ljude koji su prisustvovali u petak i nedelju da mi preko PM ili na mejl pošalju detalje sa dešavanja kojima nisam prisustvovao, da sve to lepo upakujemo u jedan tekst, koji će na blogu biti do Kragujevca, godine treće... Posebno šta je Medda pričao o Nathanu u nedelju!!!
Ovako nešto... Jedna zanimljivost...
Sara - Grujicina drugarica, ne DW Sara - se zapričala sa čika Banetom o tome koliko je njoj Dylan po mnogo čemu univerzalan lik i sl.; zapravo, nisam prisustvovao razgovoru, ali evo kako je Bane odgovorio, iz čega se da naslutiti ostatak priče... Kralj, a ne preCednik.
http://udruzenjesvetstripa.blogspot.com/2011/07/kragujevac-godine-prve.html
Pošto sam bio samo jedan dan, molim ljude koji su prisustvovali u petak i nedelju da mi preko PM ili na mejl pošalju detalje sa dešavanja kojima nisam prisustvovao, da sve to lepo upakujemo u jedan tekst, koji će na blogu biti do Kragujevca, godine treće... Posebno šta je Medda pričao o Nathanu u nedelju!!!
Ovako nešto... Jedna zanimljivost...
Sara - Grujicina drugarica, ne DW Sara - se zapričala sa čika Banetom o tome koliko je njoj Dylan po mnogo čemu univerzalan lik i sl.; zapravo, nisam prisustvovao razgovoru, ali evo kako je Bane odgovorio, iz čega se da naslutiti ostatak priče... Kralj, a ne preCednik.
Gil-galad- Domaćin
Gil-galad ::
Nazalost, zbog nedolaska predstavnika Arkone, NN tribina nije odrzana
@Kapetan Mocha
ekstra obrade
Sem sto je dogovor sa Darkwoodom bio 85%
Morrison- Domaćin
- Datum upisa : 24.12.2010
Broj poruka : 1710
@Kapetan Mocha
ekstra obrade
Sem sto je dogovor sa Darkwoodom bio 85%
Sluzimo narodu
Kapetan Moca- Domaćin
- Datum upisa : 04.01.2011
Broj poruka : 36
upotrebi Toothless Yoshichi tehniku ako trebaKumori Myu-Jishan ::Da, i mene je interesovala mlada Azijatkinja.
Mada shta znam...
da od kolege saznas jos nesto o njoj
evo... i ja da se oglasim... kao prvo nema na cemu... jednostavno sam imao priliku i zeleo da pomognem nesto za sta verujem da vredi pomoci... nisam puno vremena proveo u kragujevcu... ali za dva sata sam uspeo da upoznam neke drage ljude (vladar, colt, ana, dan ranije nebojsa ultras, vuk, na kratko i elsar, mladi vlasnik alan forda i onaj dobri momak iz darkwooda), popricamo malo, jos jednom provedem prijatne trenutke u drustvu prijatelja anta... i svih ostalih naravno... i eto nadam se uskoro nastavku druzenja na drugim skupovima i u vecem sastavu... do tada ostajte zdravo svi po zimi kisi snegu suncu ili kosavi...
Combatrock- Početnik
- Datum upisa : 07.01.2012
Broj poruka : 4
Ovako...Sneaksie Thiefsie ::upotrebi Toothless Yoshichi tehniku ako trebaKumori Myu-Jishan ::Da, i mene je interesovala mlada Azijatkinja.
Mada shta znam...
da od kolege saznas jos nesto o njoj
Juče smo obavljali poslednje radove u Domu omladine da sve vratimo u stanje pre konferencije i izlazeći iz Doma video sam ponovo ovu devojku.
Isto obučena, ide ka Balkanu. Neko me je zvao telefonom i dok smo se ispričali ona se vratila sa nekim stvarima u kesi. Verujem da stanuje negde blizu.
Dakle, Sniksi - raširi šator ispred Doma i čekaj, proći će sigurno
Ma šta nema na čemu???Combatrock ::evo... i ja da se oglasim... kao prvo nema na cemu... jednostavno sam imao priliku i zeleo da pomognem nesto za sta verujem da vredi pomoci... nisam puno vremena proveo u kragujevcu... ali za dva sata sam uspeo da upoznam neke drage ljude (vladar, colt, ana, dan ranije nebojsa ultras, vuk, na kratko i elsar, mladi vlasnik alan forda i onaj dobri momak iz darkwooda), popricamo malo, jos jednom provedem prijatne trenutke u drustvu prijatelja anta... i svih ostalih naravno... i eto nadam se uskoro nastavku druzenja na drugim skupovima i u vecem sastavu... do tada ostajte zdravo svi po zimi kisi snegu suncu ili kosavi...
Čoveče, doneo si brdo piva, sokova i kiselih voda!!!!!!
Svaka čast
I meni je krivo što nisi ostao duže.
Biće prilike... da se vrate dani...
jos samo nesto... dylan dog ispred spomenika u sumaricama... istrazivac natprirodnog na mestu velikog zlocina... jezivo... ima jedno malo mesto pored praga u ceskoj lidice se zove 176 streljanih i jedno malo mesto u francuskoj oradur sir glan 642 streljana... lidice i oradur mozete cesto da cujete ... kragujevac retko... nesto manje od 3000 streljanih... bez razloga... znam znam... simbol kragujevca... nije to bio cilj... samo sam hteo da podelim sa vama jednu mracnu asocijaciju... brat moje prve uciteljice je streljan tamo... imao je 15 godina... ona je o tome pricala na nacin koji pamtim i posle 30 godina... uh al sam se izbedacio...
Combatrock- Početnik
- Datum upisa : 07.01.2012
Broj poruka : 4
...i jedno veliko hvala svim domaćinima i od mene, a posebno Morisonu, sjajnom, predusretljivom i uvek ljubaznom
Osim- Ističe se
- Datum upisa : 07.04.2011
Broj poruka : 132
Ajmo malo o dolascima gostiju iz Italije/Češke.
Avio letovima Verona-Rim i Rim-Beograd i autom BG-KG Paola je doputovala u Kragujevac još u četvrtak oko 20.00. Oko 11 sati je provela u putu/čekanju na sledeći prevoz.
Sama je insistirala da dođe dan ranije i to se ispostavilo kao odličan potez. Morrison je bio taj dan poslom u Beogradu i sve se poklopilo oko prevoza za KG.
Još jedanput ću sebi samom da izrazim divljenje na odluci da pozovem Dušicu sa Dvestadvojke na konferenciju i to u funkciji Paoline drugarice.
Hmm, nisam ih upoznao uživo, one se nisu videle ni čule između sebe a opet sam bio ubeđen da će to biti pun pogodak.
Trenuci kada zapanjim sebe takvim odlukama su krajnje retki ali impresivni
Ako dodam i to da sam znao da će Morrison biti pravi čovek za tu akciju, reći će neko da sada već preterujem - pa taj deo preskačem (iako sam 100% bio siguran )
O Paolomaniji koja nas je drmala to veče (Vlada, Morrison, Dušica i ja) neću dalje, dovoljno je da kažem da nas je žena impresionirala u svakom smislu.
Fabio je stigao u BG u petak oko 13.00 avionskim prevozom Prag-Varšava i Varšava-Beograd. Veliku zahvalnost dugujemo Marku iz Alan Forda koji ga je sačekao na stanici, zatim ugostio u striparnici i na kraju oko 18.30 dovezao u KG. Fabio se već na dolasku veoma lako uklopio u atmosferu koja je vladala u Domu omladine.
Meda se najviše cimao oko dolaska. Avion Milano-Beograd je kasnio (trebao je stići oko 20.30) i on je u BG stigao sa velikim zakašnjenjem pa je Colt (kojeg smo zadužili za Medin prevoz i kome se sada zahvaljujem - ne samo za prevoz gosta već i za puno stvari koje je učinio pre toga) odlučio da je za Medu bolje da prespava u BG-u u nekom hotelu nego da ponovo putuje (ovaj put kolima) dva sata do Kragujevca. Naravno, i mi smo želeli da se čovek odmori pa smo ga očekivali tek u subotu pre podne.
Stigli su u 11.45. Zašto pominjem baš tačno vreme? U 12.00 smo imali zakazan Turistički obilazak Kragujevca pa smo odmah Medu ubacili u mašinu.
Verujem da je čovek prokuvao u autobusu a i kasnije tokom šetnje jer je bilo izuzetno sparno vreme. Obezbedili smo mu kačket (ne bilo koji nego Dylan Dog kačket Veselog četvrtka ) da ga ne "ubije" sunčanica, ali generalno - on se od svih gostiju najviše namučio i bio najumorniji (zbpg puta).
Ovo pišem da bi ljudi koji o ovakvim naizgled trivijalnim stvarima ne pridaju značaj razumeli sa kakvim se sve neprilikama u toku prevoza gostiju suočavaju organizatori i autori. Zato, sledeći put oprostite nekom autoru kada vas odbije za neki crtež/posvetu ili vam se učini da vam nije posvetio dovoljno pažnje - možda je preumoran od puta.
Avio letovima Verona-Rim i Rim-Beograd i autom BG-KG Paola je doputovala u Kragujevac još u četvrtak oko 20.00. Oko 11 sati je provela u putu/čekanju na sledeći prevoz.
Sama je insistirala da dođe dan ranije i to se ispostavilo kao odličan potez. Morrison je bio taj dan poslom u Beogradu i sve se poklopilo oko prevoza za KG.
Još jedanput ću sebi samom da izrazim divljenje na odluci da pozovem Dušicu sa Dvestadvojke na konferenciju i to u funkciji Paoline drugarice.
Hmm, nisam ih upoznao uživo, one se nisu videle ni čule između sebe a opet sam bio ubeđen da će to biti pun pogodak.
Trenuci kada zapanjim sebe takvim odlukama su krajnje retki ali impresivni
Ako dodam i to da sam znao da će Morrison biti pravi čovek za tu akciju, reći će neko da sada već preterujem - pa taj deo preskačem (iako sam 100% bio siguran )
O Paolomaniji koja nas je drmala to veče (Vlada, Morrison, Dušica i ja) neću dalje, dovoljno je da kažem da nas je žena impresionirala u svakom smislu.
Fabio je stigao u BG u petak oko 13.00 avionskim prevozom Prag-Varšava i Varšava-Beograd. Veliku zahvalnost dugujemo Marku iz Alan Forda koji ga je sačekao na stanici, zatim ugostio u striparnici i na kraju oko 18.30 dovezao u KG. Fabio se već na dolasku veoma lako uklopio u atmosferu koja je vladala u Domu omladine.
Meda se najviše cimao oko dolaska. Avion Milano-Beograd je kasnio (trebao je stići oko 20.30) i on je u BG stigao sa velikim zakašnjenjem pa je Colt (kojeg smo zadužili za Medin prevoz i kome se sada zahvaljujem - ne samo za prevoz gosta već i za puno stvari koje je učinio pre toga) odlučio da je za Medu bolje da prespava u BG-u u nekom hotelu nego da ponovo putuje (ovaj put kolima) dva sata do Kragujevca. Naravno, i mi smo želeli da se čovek odmori pa smo ga očekivali tek u subotu pre podne.
Stigli su u 11.45. Zašto pominjem baš tačno vreme? U 12.00 smo imali zakazan Turistički obilazak Kragujevca pa smo odmah Medu ubacili u mašinu.
Verujem da je čovek prokuvao u autobusu a i kasnije tokom šetnje jer je bilo izuzetno sparno vreme. Obezbedili smo mu kačket (ne bilo koji nego Dylan Dog kačket Veselog četvrtka ) da ga ne "ubije" sunčanica, ali generalno - on se od svih gostiju najviše namučio i bio najumorniji (zbpg puta).
Ovo pišem da bi ljudi koji o ovakvim naizgled trivijalnim stvarima ne pridaju značaj razumeli sa kakvim se sve neprilikama u toku prevoza gostiju suočavaju organizatori i autori. Zato, sledeći put oprostite nekom autoru kada vas odbije za neki crtež/posvetu ili vam se učini da vam nije posvetio dovoljno pažnje - možda je preumoran od puta.
jedan od najvecih festivala stripa,definitivno!organizacija za 10 tj,ultras,morison i ekipa.gosti iz italije-sampioni!!!
najbolje fotke u muzeju,odnosno krstarenju po kg. silnog i vecine bg. koje vidim,po meni su remek dela ovog okupljanja.perfektno iskadrirane fotke!jos jednom,bravo!
sve vise cura s pozitivnom energijom,sto je veoma bitno.one su te koje te teraju da se ubijes od zezanja.veliki pozdrav sari 1,sari 2,devojci koja je doputovala iz arandjelovca(crow),ana mariji,i svim ostalim slatkisima koji od kg,prave veliku letnju tortu.pozdrav i grujahu koji se usljokao vise nego ja.
see you next year!
najbolje fotke u muzeju,odnosno krstarenju po kg. silnog i vecine bg. koje vidim,po meni su remek dela ovog okupljanja.perfektno iskadrirane fotke!jos jednom,bravo!
sve vise cura s pozitivnom energijom,sto je veoma bitno.one su te koje te teraju da se ubijes od zezanja.veliki pozdrav sari 1,sari 2,devojci koja je doputovala iz arandjelovca(crow),ana mariji,i svim ostalim slatkisima koji od kg,prave veliku letnju tortu.pozdrav i grujahu koji se usljokao vise nego ja.
see you next year!
cronos six- Domaćin
- Datum upisa : 11.01.2011
Broj poruka : 225
Dušica, Paola i Morrison o Dylanu - UPRAVO na Dvestadvojci!
Gil-galad- Domaćin
Gil-galad- Domaćin
Dušica, forumaš godine!
Još samo da je ubedim da se učlani na forum
dobro je da je neko javio za taj radio prilog
Lord Vader89- Domaćin