forum.svetstripa.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Međunarodna strip konferencija - "Kragujevac, godine druge"

+44
Kapetan Moca
Kit Carson
neomedjeni
logossun
Colt
Zlix
lixon
Dzontra
TE-NEJ
Desuparez Aporez
Osim
tenay
RIOT
Batta
themico
Kumori Myu-Jishan
kobra
Alex
Mr Smith
dessa
marinac
anto
Rick
perikle
BornToRun
voja
Jasko
crow
wele
Силни
Snake Plissken
Grujah
Makarije
Sneaksie Thiefsie
Imrahil
Bruce Springsteen
Elesar
Morrison
Lord Vader89
manhunter
VLADA 96
cronos six
Woolf
Ultras
48 posters

Strana 21 od 23 Prethodni  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23  Sledeći

Ići dole

Međunarodna strip konferencija - "Kragujevac, godine druge" - Page 21 Empty Re: Međunarodna strip konferencija - "Kragujevac, godine druge"

Počalji od Силни Pon 02 Jul 2012, 15:36

Хахахаха.... Следеће године изложба радова Капетана Моце laughing
Силни
Силни
Zaslužan član
Zaslužan član

Datum upisa : 19.02.2011
Broj poruka : 376

Nazad na vrh Ići dole

Međunarodna strip konferencija - "Kragujevac, godine druge" - Page 21 Empty Re: Međunarodna strip konferencija - "Kragujevac, godine druge"

Počalji od lixon Pon 02 Jul 2012, 16:46

extra obrada fotki!
rotf

lixon
Ističe se
Ističe se

Datum upisa : 05.06.2011
Broj poruka : 115

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Силни Pon 02 Jul 2012, 18:08

crow ::Meni je bila jako ljupka scena koja nisam stigla da fotografišem, dekica sa sedom kosom koji je došao i kupio nekoliko Asteriksa yes

Хехехехе, требало је сви да се сликамо са деком...
Силни
Силни
Zaslužan član
Zaslužan član

Datum upisa : 19.02.2011
Broj poruka : 376

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Elesar Pon 02 Jul 2012, 19:19

laugh Bravo za Mochu!

Elesar
Elesar
Zaslužan član
Zaslužan član

Datum upisa : 14.01.2011
Broj poruka : 475

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od themico Pon 02 Jul 2012, 21:43

JA bih se najiskrenije zahvalio Ultrasu za poziv i gostoprimstvo i hvala jos jednom svima na toplom doceku.
Puno pozdrava i vidimo se opet sledecom prilikom :)
themico
themico
Special guest star
Special guest star

Datum upisa : 26.01.2011
Broj poruka : 10

http://www.themicos.blogspot.com

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sneaksie Thiefsie Pon 02 Jul 2012, 22:23

Ultras ::Samo za Sniksija wink

Međunarodna strip konferencija - "Kragujevac, godine druge" - Page 21 349cpyt

Međunarodna strip konferencija - "Kragujevac, godine druge" - Page 21 2gslgr7

najbolje fotke approve

naci
sledeco leto
Keiko naughty
Sneaksie Thiefsie
Sneaksie Thiefsie
Zaslužan član
Zaslužan član

Datum upisa : 21.02.2011
Broj poruka : 306

https://www.youtube.com/user/MRirian

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Kumori Myu-Jishan Uto 03 Jul 2012, 01:20

Da, i mene je interesovala mlada Azijatkinja. wink

Ako je verovati jednom mom kolegi, Japanka je i gostuje u KGu za neshto.

Mada shta znam...
Kumori Myu-Jishan
Kumori Myu-Jishan
Novajlija
Novajlija

Datum upisa : 20.02.2011
Broj poruka : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gil-galad Uto 03 Jul 2012, 04:49

Meni je samo jako žao što nisu bili tu hunter, Vader, Snake, azra i još nekolicina ljudi, ali - ima dana... wink dessa i Grujica su poveli sjajnu ekipu, a pojačanje licima koje ne "viđamo" na forumima bilo je preko potrebno, te za neki drugi put - svi da se ugledamo na njih! hail Sve u svemu, još jedan krupan korak napred da se stripovi vrate tamo gde im je mesto, rame uz rame sa knjigama i filmovima.

Velika, velika zahvalnost neumornoj Dušici na podršci, a ako ima volje i vremena, voleo bih da nam se pridruži i na forumu. approve Na žalost, tek sam nakon festivala shvatio o kome se zapravo radi. Isuse

Poslednji izmenio Gil-galad dana Uto 03 Jul 2012, 05:18, izmenjeno ukupno 1 puta
Gil-galad
Gil-galad
Domaćin
Domaćin

Datum upisa : 31.01.2011
Broj poruka : 2104

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gil-galad Uto 03 Jul 2012, 05:18

Prošle godine Azra je, uz Elesarove fotke, napravila odličnu reportažu, koju ste, verujem, svi pročitali...
http://udruzenjesvetstripa.blogspot.com/2011/07/kragujevac-godine-prve.html

Pošto sam bio samo jedan dan, molim ljude koji su prisustvovali u petak i nedelju da mi preko PM ili na mejl pošalju detalje sa dešavanja kojima nisam prisustvovao, da sve to lepo upakujemo u jedan tekst, koji će na blogu biti do Kragujevca, godine treće... Posebno šta je Medda pričao o Nathanu u nedelju!!!

Ovako nešto... Jedna zanimljivost... approve

Sara - Grujicina drugarica, ne DW Sara wink - se zapričala sa čika Banetom o tome koliko je njoj Dylan po mnogo čemu univerzalan lik i sl.; zapravo, nisam prisustvovao razgovoru, ali evo kako je Bane odgovorio, iz čega se da naslutiti ostatak priče... happy Kralj, a ne preCednik. hail

Međunarodna strip konferencija - "Kragujevac, godine druge" - Page 21 90wy6a
Gil-galad
Gil-galad
Domaćin
Domaćin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Morrison Uto 03 Jul 2012, 06:28

Gil-galad ::
Pošto sam bio samo jedan dan, molim ljude koji su prisustvovali u petak i nedelju da mi preko PM ili na mejl pošalju detalje sa dešavanja kojima nisam prisustvovao, da sve to lepo upakujemo u jedan tekst, koji će na blogu biti do Kragujevca, godine treće... Posebno šta je Medda pričao o Nathanu u nedelju!!!

Nazalost, zbog nedolaska predstavnika Arkone, NN tribina nije odrzana Evil or Very Mad

@Kapetan Mocha
ekstra obrade laugh laugh laugh
Sem sto je dogovor sa Darkwoodom bio 85% happy
Morrison
Morrison
Domaćin
Domaćin

Datum upisa : 24.12.2010
Broj poruka : 1710

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Kapetan Moca Uto 03 Jul 2012, 07:56

@Kapetan Mocha
ekstra obrade laugh laugh laugh
Sem sto je dogovor sa Darkwoodom bio 85% happy

Sluzimo narodu thumbsup
Kapetan Moca
Kapetan Moca
Domaćin
Domaćin

Datum upisa : 04.01.2011
Broj poruka : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sneaksie Thiefsie Uto 03 Jul 2012, 08:34

Kumori Myu-Jishan ::Da, i mene je interesovala mlada Azijatkinja. wink

Mada shta znam...
upotrebi Toothless Yoshichi tehniku ako treba grin
da od kolege saznas jos nesto o njoj naughty

Sneaksie Thiefsie
Sneaksie Thiefsie
Zaslužan član
Zaslužan član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Combatrock Uto 03 Jul 2012, 08:45

evo... i ja da se oglasim... kao prvo nema na cemu... jednostavno sam imao priliku i zeleo da pomognem nesto za sta verujem da vredi pomoci... nisam puno vremena proveo u kragujevcu... ali za dva sata sam uspeo da upoznam neke drage ljude (vladar, colt, ana, dan ranije nebojsa ultras, vuk, na kratko i elsar, mladi vlasnik alan forda i onaj dobri momak iz darkwooda), popricamo malo, jos jednom provedem prijatne trenutke u drustvu prijatelja anta... i svih ostalih naravno... i eto nadam se uskoro nastavku druzenja na drugim skupovima i u vecem sastavu... do tada ostajte zdravo svi po zimi kisi snegu suncu ili kosavi...

Combatrock
Početnik
Početnik

Datum upisa : 07.01.2012
Broj poruka : 4

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ultras Uto 03 Jul 2012, 08:55

Sneaksie Thiefsie ::
Kumori Myu-Jishan ::Da, i mene je interesovala mlada Azijatkinja. wink

Mada shta znam...
upotrebi Toothless Yoshichi tehniku ako treba grin
da od kolege saznas jos nesto o njoj naughty

Ovako...
Juče smo obavljali poslednje radove u Domu omladine da sve vratimo u stanje pre konferencije i izlazeći iz Doma video sam ponovo ovu devojku.
Isto obučena, ide ka Balkanu. Neko me je zvao telefonom i dok smo se ispričali ona se vratila sa nekim stvarima u kesi. Verujem da stanuje negde blizu.
Dakle, Sniksi - raširi šator ispred Doma i čekaj, proći će sigurno happy

Combatrock ::evo... i ja da se oglasim... kao prvo nema na cemu... jednostavno sam imao priliku i zeleo da pomognem nesto za sta verujem da vredi pomoci... nisam puno vremena proveo u kragujevcu... ali za dva sata sam uspeo da upoznam neke drage ljude (vladar, colt, ana, dan ranije nebojsa ultras, vuk, na kratko i elsar, mladi vlasnik alan forda i onaj dobri momak iz darkwooda), popricamo malo, jos jednom provedem prijatne trenutke u drustvu prijatelja anta... i svih ostalih naravno... i eto nadam se uskoro nastavku druzenja na drugim skupovima i u vecem sastavu... do tada ostajte zdravo svi po zimi kisi snegu suncu ili kosavi...
Ma šta nema na čemu???
Čoveče, doneo si brdo piva, sokova i kiselih voda!!!!!!
Svaka čast hail hail hail
I meni je krivo što nisi ostao duže.
Biće prilike... da se vrate dani...

Ultras
Ultras
Webmaster
Webmaster

Datum upisa : 17.12.2010
Broj poruka : 4503

http://mojacrvenazvezda.blogspot.com/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sneaksie Thiefsie Uto 03 Jul 2012, 09:10

ima da e otmem Hattori Hanzō style grin
Sneaksie Thiefsie
Sneaksie Thiefsie
Zaslužan član
Zaslužan član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Combatrock Uto 03 Jul 2012, 09:24

jos samo nesto... dylan dog ispred spomenika u sumaricama... istrazivac natprirodnog na mestu velikog zlocina... jezivo... ima jedno malo mesto pored praga u ceskoj lidice se zove 176 streljanih i jedno malo mesto u francuskoj oradur sir glan 642 streljana... lidice i oradur mozete cesto da cujete ... kragujevac retko... nesto manje od 3000 streljanih... bez razloga... znam znam... simbol kragujevca... nije to bio cilj... samo sam hteo da podelim sa vama jednu mracnu asocijaciju... brat moje prve uciteljice je streljan tamo... imao je 15 godina... ona je o tome pricala na nacin koji pamtim i posle 30 godina... uh al sam se izbedacio...

Combatrock
Početnik
Početnik

Datum upisa : 07.01.2012
Broj poruka : 4

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Osim Uto 03 Jul 2012, 09:50

...i jedno veliko hvala svim domaćinima i od mene, a posebno Morisonu, sjajnom, predusretljivom i uvek ljubaznom happy

Osim
Ističe se
Ističe se

Datum upisa : 07.04.2011
Broj poruka : 132

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ultras Uto 03 Jul 2012, 10:19

Ajmo malo o dolascima gostiju iz Italije/Češke.
Avio letovima Verona-Rim i Rim-Beograd i autom BG-KG Paola je doputovala u Kragujevac još u četvrtak oko 20.00. Oko 11 sati je provela u putu/čekanju na sledeći prevoz.
Sama je insistirala da dođe dan ranije i to se ispostavilo kao odličan potez. Morrison je bio taj dan poslom u Beogradu i sve se poklopilo oko prevoza za KG.
Još jedanput ću sebi samom da izrazim divljenje na odluci da pozovem Dušicu sa Dvestadvojke na konferenciju i to u funkciji Paoline drugarice.
Hmm, nisam ih upoznao uživo, one se nisu videle ni čule između sebe a opet sam bio ubeđen da će to biti pun pogodak.
Trenuci kada zapanjim sebe takvim odlukama su krajnje retki rolling eyes ali impresivni happy
Ako dodam i to da sam znao da će Morrison biti pravi čovek za tu akciju, reći će neko da sada već preterujem - pa taj deo preskačem (iako sam 100% bio siguran approve )
O Paolomaniji koja nas je drmala to veče (Vlada, Morrison, Dušica i ja) neću dalje, dovoljno je da kažem da nas je žena impresionirala u svakom smislu.

Fabio je stigao u BG u petak oko 13.00 avionskim prevozom Prag-Varšava i Varšava-Beograd. Veliku zahvalnost dugujemo Marku iz Alan Forda koji ga je sačekao na stanici, zatim ugostio u striparnici i na kraju oko 18.30 dovezao u KG. Fabio se već na dolasku veoma lako uklopio u atmosferu koja je vladala u Domu omladine.

Meda se najviše cimao oko dolaska. Avion Milano-Beograd je kasnio (trebao je stići oko 20.30) i on je u BG stigao sa velikim zakašnjenjem pa je Colt (kojeg smo zadužili za Medin prevoz i kome se sada zahvaljujem - ne samo za prevoz gosta već i za puno stvari koje je učinio pre toga) odlučio da je za Medu bolje da prespava u BG-u u nekom hotelu nego da ponovo putuje (ovaj put kolima) dva sata do Kragujevca. Naravno, i mi smo želeli da se čovek odmori pa smo ga očekivali tek u subotu pre podne.
Stigli su u 11.45. Zašto pominjem baš tačno vreme? U 12.00 smo imali zakazan Turistički obilazak Kragujevca pa smo odmah Medu ubacili u mašinu.
Verujem da je čovek prokuvao u autobusu a i kasnije tokom šetnje jer je bilo izuzetno sparno vreme. Obezbedili smo mu kačket (ne bilo koji nego Dylan Dog kačket Veselog četvrtka happy ) da ga ne "ubije" sunčanica, ali generalno - on se od svih gostiju najviše namučio i bio najumorniji (zbpg puta).

Ovo pišem da bi ljudi koji o ovakvim naizgled trivijalnim stvarima ne pridaju značaj razumeli sa kakvim se sve neprilikama u toku prevoza gostiju suočavaju organizatori i autori. Zato, sledeći put oprostite nekom autoru kada vas odbije za neki crtež/posvetu ili vam se učini da vam nije posvetio dovoljno pažnje - možda je preumoran od puta. smile
Ultras
Ultras
Webmaster
Webmaster

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cronos six Sre 04 Jul 2012, 01:56

jedan od najvecih festivala stripa,definitivno!organizacija za 10 tj,ultras,morison i ekipa.gosti iz italije-sampioni!!!
najbolje fotke u muzeju,odnosno krstarenju po kg. silnog i vecine bg. koje vidim,po meni su remek dela ovog okupljanja.perfektno iskadrirane fotke!jos jednom,bravo!
sve vise cura s pozitivnom energijom,sto je veoma bitno.one su te koje te teraju da se ubijes od zezanja.veliki pozdrav sari 1,sari 2,devojci koja je doputovala iz arandjelovca(crow),ana mariji,i svim ostalim slatkisima koji od kg,prave veliku letnju tortu.pozdrav i grujahu koji se usljokao vise nego ja.
see you next year!
cronos six
cronos six
Domaćin
Domaćin

Datum upisa : 11.01.2011
Broj poruka : 225

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gil-galad Sre 04 Jul 2012, 02:10

Dušica, Paola i Morrison o Dylanu - UPRAVO na Dvestadvojci! approve

Gil-galad
Gil-galad
Domaćin
Domaćin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gil-galad Sre 04 Jul 2012, 02:15

Gil-galad
Gil-galad
Domaćin
Domaćin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ultras Sre 04 Jul 2012, 04:41

Dušica, forumaš godine! happy

Još samo da je ubedim da se učlani na forum twisted evil

Ultras
Ultras
Webmaster
Webmaster

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lord Vader89 Sre 04 Jul 2012, 05:11

dobro je da je neko javio za taj radio prilog Suspect No
Lord Vader89
Lord Vader89
Domaćin
Domaćin

Datum upisa : 25.12.2010
Broj poruka : 2589

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od manhunter Sre 04 Jul 2012, 05:39

Lord Vader89 ::dobro je da je neko javio za taj radio prilog Suspect No

Ne javljaju oni ni druge stvari... whistling
manhunter
manhunter
Domaćin
Domaćin

Datum upisa : 20.12.2010
Broj poruka : 1318

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lord Vader89 Sre 04 Jul 2012, 05:40

na sve smo navikli, sve je to ok bounce
Lord Vader89
Lord Vader89
Domaćin
Domaćin

Datum upisa : 25.12.2010
Broj poruka : 2589

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 21 od 23 Prethodni  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu