Najvredniji strip iz vaše kolekcije
+8
King Warrior
Woolf
Morrison
Bruce Springsteen
Gil-galad
Lord Vader89
Ultras
manhunter
12 posters
Strana 1 od 1
Najvredniji strip iz vaše kolekcije
To jest, za koji ste strip dali najviše novca, ili za koji biste strip tražili najviše kada biste ga prodavali?
manhunter- Domaćin
- Datum upisa : 20.12.2010
Broj poruka : 1318
Re: Najvredniji strip iz vaše kolekcije
manhunter ::To jest, za koji ste strip dali najviše novca, ili za koji biste strip tražili najviše kada biste ga prodavali?
Najviše sam platio Tex Gigante, ona tri najtraženija. Pre neki dan sam ih prodao na aukcijama
Nadam se da će Libellus preuzeti Tex Specijale (gigante) koje trenutno reprintuje Repubblika u boji
Da se ne udaljujem sa teme...
Što se tiče prodaje nekih dragih stripova ubeđen sam da će Alan Ford Klasik, DD KI poslednji doći na red.
Zagor Extra mi je takođe draga edicija iako sam je stavljao na prodaju - hvala svima što niste licitirali
Neki albumi takođe neće tako lako napustiti moj dom ...
Stripoteke, Q magazin, Amazing Spider-man...
Brojke kolega, brojke...
Ja mislim da sam najviše platio Zagor priča i Red road integral. Cijena? Sitnica!
Ja mislim da sam najviše platio Zagor priča i Red road integral. Cijena? Sitnica!
manhunter- Domaćin
uh, tesko pitanje, ja uglavnom kupujem ono sto svi kupuju, tako da, nema rariteta
mada
mislim da bih dobio dobru sumu za Calvin & Hobbes boxset
(ako ne danas, onda za jedno 5/6 godina)
mada
mislim da bih dobio dobru sumu za Calvin & Hobbes boxset
(ako ne danas, onda za jedno 5/6 godina)
Lord Vader89- Domaćin
- Datum upisa : 25.12.2010
Broj poruka : 2589
Lord Vader89 ::uh, tesko pitanje, ja uglavnom kupujem ono sto svi kupuju, tako da, nema rariteta
Da, ova ti je dobra. I ja imam te stripove
manhunter ::Brojke kolega, brojke...
Kakve crne brojke, pa ovo čita moja familija
Od nedavno:
http://www.amazon.com/Thor-Walter-Simonson-Omnibus/dp/0785146334/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1315006948&sr=8-1
Mada, obzirom na to da ima 1200 strana, što je nekih 6-7 trejdova, realno i nije toliko skup, samo što je meni problem da odjednom izdvojim toliko novca... (Često.) Tako da, ovo mi je stiglo pre nekoliko nedelja, a novi strip neću kupiti još jedno dva meseca... Do Sajma...
http://www.amazon.com/Thor-Walter-Simonson-Omnibus/dp/0785146334/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1315006948&sr=8-1
Mada, obzirom na to da ima 1200 strana, što je nekih 6-7 trejdova, realno i nije toliko skup, samo što je meni problem da odjednom izdvojim toliko novca... (Često.) Tako da, ovo mi je stiglo pre nekoliko nedelja, a novi strip neću kupiti još jedno dva meseca... Do Sajma...
Gil-galad- Domaćin
- Datum upisa : 31.01.2011
Broj poruka : 2104
I ja isto nemam neke specijalno skupe primerke u kolekciji. Libellus MM/NN Giganti, neki francuski/američki integrali i sl.
E sad, kad bi gledali ZS/LMS, tu ima par primeraka koji dosta vrede, kako vidim po akucijama. Ali ja te nisam platio po ovim "novim", pošto ih imam još iz detinjstva.
Iako nisam samo Bonellijevac, ovo mi je nekako najdraže izdanje:
E sad, kad bi gledali ZS/LMS, tu ima par primeraka koji dosta vrede, kako vidim po akucijama. Ali ja te nisam platio po ovim "novim", pošto ih imam još iz detinjstva.
manhunter- Domaćin
manhunter ::
Imaš ovo izdanje?
Bruce Springsteen- Domaćin
- Datum upisa : 11.01.2011
Broj poruka : 250
Naravno. Jedini pirat u mojoj kolekciji, ako je ovome moglo da se uopšte kaže pirat.
manhunter- Domaćin
Gledacu da do kraja godine ili pocetkom sledece uzmem nadzirace...to ce mi biti definitivno najskuplji kupljeni strip.
A dotle, sta znam...dao sam pre dvetri godine za DD Gigu 6. 1.230,00
Stigao u Vulkan, nisam mogao da odolim da ga ne kupim, iako je u DWu tada bio oko 800 din.
A dotle, sta znam...dao sam pre dvetri godine za DD Gigu 6. 1.230,00
Stigao u Vulkan, nisam mogao da odolim da ga ne kupim, iako je u DWu tada bio oko 800 din.
Morrison- Domaćin
- Datum upisa : 24.12.2010
Broj poruka : 1710
Šta bih ja dao za ovomanhunter ::Naravno. Jedini pirat u mojoj kolekciji, ako je ovome moglo da se uopšte kaže pirat.
Woolf- Zaslužan član
- Datum upisa : 11.02.2011
Broj poruka : 396
manhunter ::Naravno. Jedini pirat u mojoj kolekciji, ako je ovome moglo da se uopšte kaže pirat.
Ma kakav pirat, pirati su ova ostala KI Zagora
Mala korekcija, ipak mi se cini da sam najvise para dao za jedan od prvih KIZova, u pocetku, dok je popust bio minimalan.
Morrison- Domaćin
- Datum upisa : 24.12.2010
Broj poruka : 1710
u poredjenju sa ovim izdanjem mogu slobodno da potvrdim tvoje rijeciBruce Springsteen ::manhunter ::Naravno. Jedini pirat u mojoj kolekciji, ako je ovome moglo da se uopšte kaže pirat.
meni je isto najdrazi, zajedno sa ultimativnim izdanjem kingdom come. to mi dodju kao dvije biblije u kolekciji.
King Warrior- Novajlija
- Datum upisa : 28.12.2010
Broj poruka : 47
samo da jos dodam da smo ja i MH sami stampali ovo izdanje za licne potrebe, bez tudje pomoci.
King Warrior- Novajlija
- Datum upisa : 28.12.2010
Broj poruka : 47
King Warrior ::u poredjenju sa ovim izdanjem mogu slobodno da potvrdim tvoje rijeciBruce Springsteen ::manhunter ::Naravno. Jedini pirat u mojoj kolekciji, ako je ovome moglo da se uopšte kaže pirat.
meni je isto najdrazi, zajedno sa ultimativnim izdanjem kingdom come. to mi dodju kao dvije biblije u kolekciji.
I ja sam ti neki Zagorovac a nemam to u kolekciji
King Warrior ::samo da jos dodam da smo ja i MH sami stampali ovo izdanje za licne potrebe, bez tudje pomoci.
Svaka čast , možda i ja nešto slično uradim jednom
U mojoj skromnoj kolekciji,najvredniji strip je definitivno Konan 1 od DW-a.
Rider of the lighting- Ističe se
- Datum upisa : 20.02.2011
Broj poruka : 187
Takodje, pojedinacno je i meni to najskuplji strip.
Verovatno ce ga BP Hogar premasiti (posto ga oni vise nemaju, nema nista od popusta, je li) jer je oko 2200, ali dok on dodje na red. Dobro, u planu su neki Betmeni koji su tog cenovnog ranga, jedino Absolute Watchemn ako ikada uzmem ce biti bas ono...
Verovatno ce ga BP Hogar premasiti (posto ga oni vise nemaju, nema nista od popusta, je li) jer je oko 2200, ali dok on dodje na red. Dobro, u planu su neki Betmeni koji su tog cenovnog ranga, jedino Absolute Watchemn ako ikada uzmem ce biti bas ono...
Snake Plissken- Zaslužan član
- Datum upisa : 06.06.2011
Broj poruka : 619
King Warrior ::
I meni je isto Kingdom Come jedno od najdražih dela u kolekciji. Takođe još i Frazettin Death Dealer Coseyevi Jonathan/Petar Pan i američki integrali od Walking Dead.
manhunter- Domaćin
Najviše dao para - inkal (fibra) 4500 dinara
Najdraži stripovi u kolekciji - Eternaut,Nadzirač,Zlatne godine MM,Kad je Miki bio mlad, ...
Najdraži stripovi u kolekciji - Eternaut,Nadzirač,Zlatne godine MM,Kad je Miki bio mlad, ...
anto- Domaćin
- Datum upisa : 23.12.2010
Broj poruka : 121
Od vrednijih imam DYD tvrdokoricene od VC
Od najdrazih - Italijanski Brendon
Od zelja - Inkal - sto rece Ante
Od najdrazih - Italijanski Brendon
Od zelja - Inkal - sto rece Ante
Makarije- Novajlija
- Datum upisa : 20.08.2011
Broj poruka : 16
Similar topics
» Najvredniji stripovi ikada
» Stripovi i vaše okruženje
» + i -
» BABILON strip & video (www.babilon-strip.com)
» Strip konferencija - Kragujevac godine nulte 10. jul 2010. godine
» Stripovi i vaše okruženje
» + i -
» BABILON strip & video (www.babilon-strip.com)
» Strip konferencija - Kragujevac godine nulte 10. jul 2010. godine
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu